andvänd din concealer på flera smarta sätt!


Ska du köpa en ny sminkprodukt tycker jag att du borde satsa på en concealer. En concealer är inte bara ett bra hjälpmedel för att att täcka ojämnheter och fläckar i ansiktet. Denna produkt fungerar även perfekt för;


  • Bas för ögonskuggan. Det är perfekt att dutta på lite concealer på ögonlocket när du ska lägga på en ögonskugga på ögonlocket. Det gör att ögonskuggan inte försvinner lika jobbigt fort som det gör när man inte har någon bas alls.
  • Highlighter. Dutta lite concealer där du vill att det ska glänsa lite extra, tex kan du sätta  lite på nästippen vilket gör att en bred näsa ser smalare ut.
  • Gör så att ögon inte upplevs som täta. Om du har täta ögon och skulle vilja ge ett intryck av att ögonen är mer separerade så kan du lägga concealer på sidan av nästan och näsvingarna. Detta hjälper mer än vad man tror.
  • Fylligare läppar Lägg ett tunt lager concealer runt läpparna, precis vid läppkanten. Detta hjälper till att framhäva munnen och gör att din mun ser väldigt fyllig och pussvänlig ut.

kommentarer

Jag älskar kommentarer, så det e bara kommentera:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (bara jag som ser):

Din hemsida/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

trackback