Videoblogg


Haha, nu så är jag äntligen klar med videobloggen.
Här är den, hope you enjoy it! :D Men nu ska jag fixa mig
för att snart ska jag dra till Shabnam och sen festa, festa ! ;)
Haha. HA EN JÄVLIGT HÄRLIG VALBORG LÄSARE!
för det ska jag i alla fall ha, puss på er.
Videoblogg 3.
by camillafernandez

jävla batterier!

Höll på att spela in en video blogg, sen när jag är klar märker jag att min kamera är död för att batterierna är slut. Great. Not. Haha.

Men ja, så jag ska ladda batterierna och imorrnså ska jag försöka lägga in en videoblogg.

Men jag ska typ ta och lägga mig nu är såå trött. Men ska läsa new moon, tills jag somnar. Jag är faktist snart klar med den, fick den typ förrförra veckan. Haha, jag läser ganska snabbt (a) Haha *stolt*. Nej, skoja men jag har lärt mig och läsa snabbt med twilight böckerna och tänk dom är på engelska också. Jag har typ aldrig läst ut engelsk bok. För att jag aldrig fattat vad dom säger x) Men det är något konstigt med twilight böckerna, jag fattar allt och älskar dom. Haha. Good night everybody! <3

090429

Hejhej! Jag skrev inte igår pågrund av att jag var helt slut efter skolan. Så jag kom hem och somnade framför tvn. Haha. Jag var as trött.

Idag så gick alla sjuor i min skola på en teater i Skanstull. Det handlade om Sveriges i historia i 100 min. Den var så tråkigt att jag somnade mitt i grejen. Asså den hade skämt och skit men dom var inte äns roliga plus att jag hatar historia, det är såååå booring!

Men nu har jag kommit hem och jag svälter ihjäl så jag ska ta och laga en såndär pepperoni pizza. Mums! och kolla på gamla top model 5. Men hör av mig kanske senare. Puss och kram.

LÄXOR! -.-

Hej. Asså gud, förlåt, har typ en miljon läxor som jag fortfarande inte äns är nära att sluta. SOM ÄR TILLS IMORGON! Great, varför ska jag alltid sitta sista dagen ? så typiskt mig. -.- Ja, men i alla fall alla dom här fucking läxor gjorde så att jag glömde bloggen. Im so, so, so sorry! Jag måste tyvärr fortsätta med läxorna. Men jag vet inte, kanske hör av  mig senare men kan inte lova något.

Camilla & Taylor!



Haha. Nu är det så att jag har träffat Taylor Lautner. Han var jävligt snygg ofcourse och härlig person. Haha in my dreams! Nej, den här bilden är photoshopat av mig. Haha. Jag verkligen suger på det. Kolla lixom jag är alldelles brun och min hand är vit och Taylor som är mycket mörkare än vad jag är i verkligheten är vitare än mig på bilden. Haha. Vad tycks? Visst är vi söta tillsammans? Haha. Mina kompisar började asgarva när dom såg bilden. Men dom tyckte vi passa ganska bra ihop. Haha. Jag har inget liv tror ni säkert. Men jag hade jävligt tråkig plus att vi ska göra en grej på svenskan och min kompis ville ha en bild på mig och Taylor och en på mig och Robert, så jag var gullig och gjorde det åt henne. Fast som alla vet är det inteTaylor jag gillar det är ju Robert jag gillar med hela mitt fucking hjärta och det kommer ingen ändra på. Så Robert om du för någon konstig anledning ser det här bli inte avudsjuk jag kommer alltid älska dig mer ! Haha.

17 again :D


Kom hem för en stund sen från bion och jag har sett 17 again. Den var jätte bra. Rekomenderar verkligen. Här är trailern för er som har kanske har lust och se den, men vet inte riktigt vad den handlar om och ett plus poäng är väl heta Zac Efron. Haha.

Har suttit och kollat på Gossip Girl. Hoppas ni inte missat den. Love!

dagens outfit



Min outfit.. Nu måste jag iväg och träffa min kompis. Hörs sen. Puss.

Byz! :D



OMG! Kolla vad jag hitta! Haha. Fyfan vad jag älskade Byz förut. Hans låtar är
så fucking sköna. Haha. Kommer ihåg att jag tyckte att han var snygg. Men
han är inte så ful.(a) Fan. nu har "hej där" fastnat i huvudet kommer sjunga runt
den hela dan x)

Bio med Gissi idag!

Haallåå fans!
Just nu sitter jag här och hjälper min kompis med hennes header. Om ett par timmar ska jag kila iväg till OKQ8 och möta upp min kompis Gisselle och åka in till stan och se på 17 again. Ni vet den där filmen med Zac Efron. Så det kommer bli nice! ;)

Nu ska jag bara leta efter vad jag ska ha på mig. Haha. Love yaah!


Hiss / Diss?



Lady GaGa sågs med den här outfiten utanför en restaurang med Mika
Asså vad har hon för kläder undrade då jag? Ärligt är det här äns fint?
Visst, hon är känd för hennes kläder som är väldigt wierd men det här
är väl lite föör överdrivet? Vad tycker ni läsare ? Håller ni med mig och
dissar den här outfiten eller ger ni den a big hiss ?

DRESSCODE: SATURDAY


Farsta in my heart!


Precis kommit från Farsta gick dit med mamma och träffa min kusin. Han skulle köpa present till sin flickvän så vi hjälpte honom att välja.. Det blev en skit fin halsband med örhängen av riktig silver från en affär som jag inte kan komma på namnet men ligger bredvid KICKS framför godis affären.

Ska snart lägga in dagens outfit.. just wait a minute ;) Kram. <3

Upp å hoppa nu!

Hello, sitter här och sjunger till den här låten. Haha, den är så jävla skön. Påminner mig om när jag var yngre och älskade snook, älskar dom fortfarande dock. Dom är ju as balla. Den här låten, mr.cool och längst fram i taxin var mina favoriter. Sorry för sämsta videon men ni behövert inte kolla, lyssna bara. Men jag hittade ingen bättre. :/ Kram.


Good night!

MySpace-Comments

ET at the set of NEW MOON.

Torsdag, part 1:


Torsdag, part 2:


Fredag:


Ni vet ju i torsdags så hade den amerikanska kanalen ET premiär för typ en program där dom kommer visa massa med "sneek peek" på hur new moon går och intervjua dom härliga skåderspelarna från twilight. Fast vi här i Sverige har inte den kanalen så vi kommer inte få se. Det är jävligt synd. Men ja, vi kan inte göra mycket åt det än att vänta att någon lägger upp dom på youtube eller något. Jag väntade typ hela torsdagn så någon ladda upp den. Haha. Men jag har äntligen hittat dom och här är dom från torsdags och från fredags på måndag fortsätter det, so just wait if you want more. Asså gud, ärligt finns det snyggare än Robert (Edward) och Taylor (Jacob)? ;)


My friday..

Ledsen att jag inte kunnat blogga idag. Jag gick till Farsta efter skolan med min kompis Gisselle, vi kollade runt lite bl.a: gina tricot, vila, h&m och cubus. På cubus hade dom typ rea dag och bjöd på snacks sånna där saltade pinnar, vatten och godis alla gamade. Haha, alla gick in i affären och käka bara.

Efter gick vi hem och då hemma så hade pappa köpt tidningen "KLICK!" som man kunde vara med och VINNA EN ROLL I NEW MOON och andra härliga priser. Jag var såklart med, kunde alla svaren ofcourse. Haha. Ärligt någon kan fråga mig den svåraste frågan om någon av twilight böckerna och jag kommer svara den. Haha. Nu får jag vänta och se om jag vinner, som jag tvivlar på eftersom det är mer än en tusen personer som är med. Jag vet att jag inte kommer få rollen i alla fall för det var 15 års gräns på den. Fan, jag som skulle göra vad som helst för en roll i new moon men jag fyller ju 15 nästa år. ='(

Sen har jag vart ganska så upptagen idag, så ja därför har jag inte bloggat föräns nu och jag är som vanligt överdrivet hyper aktiv på natten, så därför är jag uppe. Hahh. Tjingeling!

090424

Heej. Om några minuter ska jag tagga till skolan.
Så jag ska bara skriva lite snabbt. Jag börjar 09.05
men tåget går 08.50. Idag slutar jag 15.05 så när
jag kommer hem skrivert jag mer. Pusshej.

Me älskar pretty dresses!



Ni har väl redan sett dom här söta klänningar som är på alla affisher och reklam.
Jag är helt kär i dom och just dom här färgerna har jag fallit totalt för, ljus rosa, vit
och aprikos! Nice!.. Hade tänk maybe nu i sommar med solbrända ben. Sjukt
snyggt ju. Men jag ska ta och köpa någon av dom här klänningar när jag har tid tror
jag. Haha, visst är dom fina ?

New moon's wolf pack!



Shit, kollade nyss in en hemsida och såg den här bilden på new moons "wolf pack". Så nu vet vi alla fall hur dom heta vargarna kommer se ut (a). Fast det är några av vargarna som inte är med t.ex: Jacob (Taylor Lautner) och Leah (?). På den här bilden är det bara Paul (Alex Meraz), Sam Uley (Chaske Spencer), Jared (Bronson Pelletier) och Embry Call (Kiowa Gordon). Fan va kul det kommer bli att få se dom här heta killarna förvandlas till vargar. Asså tänk fett sjuk först är dom "människor" sen förvandlas dom till "vargar", helt wierd ju. Men det ska bli kul att se i november hur dom ska göra den där grejen. Haha. Kisses.

Godmorgon!

Godmorgon! Det var jätte länge sen jag körde en morgon inlägg. Idag börjar jag 08.45 och slutar 14.45. Min första lektion är engelska och alla ska presentera en tradition. Kul. Not. Jag hatar att stå framför klassen och snacka.

Just nu kollar jag reprisen av top model 5 som jag missa igår. Juste sorry för igår. Hade så många grejer att göra så därför skrev jag inte. Förlåt.

Jag hör av mig när jag kommer hem. KramKram!


TH i NM soundracket ? true or not?


I en intervju med American Magazine sa Rob (älsklingen) att han tyckte det tyska bandet Tokio Hotel vore ett bra val för New Moon soundtracket. Själv så har jag aldrig lyssnat på någon av TH's låtar för jag är inte så intresserad av dom . Men visst passar låten "Rescue Me". Om ni läst andra boken så fattar ni vad jag menar otherwise it's too bad! haha nej skämta ;) Men om ni vill veta får ni ta och läsa boken eller vänta tills filmen kommer ut :)

Okej, grejen jag undra är den här intervjun sant? Asså om jag känner Robert rätt så är han oseriös fast jag har själv inte läst intervjun, fick reda av intervjun av min kompis. Asså det finns ju bättre låtar än den här visst (?), den är lite seg tycker jag. Haha. Här är intervjun i alla fall.

- What do you think of the Twilight soundtrack?
Robert: The sountrack for the film was very good, Paramore are very talented ...

- Who would you like to play the soundtrack to the next film (New Moon)?
Robert: I like the band Tokio Hotel, they have a good sound and lyrics, which are appropriate to the film.

- A certain song?
Robert: One song I like and reminds me of the film is, Rescue Me!

090421

Hej. Idag så slutade jag 15.10 därefter hade jag spanska och vår spanska lärare bjöd oss på fika på G-star i Gubbängen vi tog en cola och paj vi slutade runt 16.00 och jag gick till gina tricot i Farsta med min kompis Gisselle och prova dom där jeansen som jag sa igår att jag skulle byta men jag hittade inte mindre bara större och sen så ringde min mamma och sa att det fanns i Farsta så jag prova och la undan så att jag kunde hämta dom senare för jag hade inte byxorna med mig. Så nu har jag bytt dom och jeansen sitter perfekt ska bara sy in dom lite till vid smalbenet.

Nu ska jag göra klart min labbraport på datan.

Glöm inte att idag är det Ugly Betty och Desperate Housewives klockan 20.00 och 21.00 på kanal5. Love, Milla.

17.12

Tjoo! Kom precis hem, eller jag kom hem tidigare och lämna min väska och sen kilade iväg och hämta brorsan i skolan. Jag håller på värma en pizza slize just nu. Mums. Är fett hungrig, jag är inte så bra på att äta på morgonen som frukost och lunch.

Ni vet jeansen jag köpte i lördags jag har bästämt och byta ner dom en eller två storlekar för dom var lite för stora. Så när pappa kommer hem ska jag tagga till stan och byta dom. Sen måste jag göra min labraport (labbrapport) på datan och nja, det kommer bli min dag. Puss.

Nya grejer & header..

Så nu har jag gjort en ny header och jag har fixat bloggen, ändrat några grejer och
byt saker. Jag blev själv väldigt nöjd med resultatet. Jag hoppas ni också gillade
den. Men vad tycks? Ska gå sova nu, men jag hör av mig imorrn.. God natt!

Talento de barrio


Har precis sett "Talento de barrio" med Daddy Yankee han som sjunger
reggeaton musik bl.a: gasolina.. Det är en gangster film kan man säga.
Ni fattar, polisen, kriminella, money, reggeaton och sånt.. Den var skit bra
pappa hade den här filmen. Men han köpte den inte här, så jag vet inte om
filmen finns i Sverige menmen om den finns så rekommenderar jag den.
Filmen är inte så jätte gammal den är från förra året. Hade premiär i U.S.A,
30 oktober 2008 och den är jävligt bra om man gillar sånna typer av film.

gossip girl



Ta fjärrkontrollen och byt till kanal5 för snart är klockan 19.00 och då börjar GG!

Bikini me love!



Bikinin jag snackade om igår, jag är lite tveksam om jag ska köpa den..
men visst är den jävligt het i alla fall och på är den också hot, hot! Men
överdelen kanske visas för mycket. Fan varför ska jag ha  så stora bröst?
Därför e jag lite tveksam men jag kanske köper den ändå den är ju as
säxig ;) Haha, mina kompisa kommer säkert tro att jag köper den för Rob
han e ju från England x) Haha ni ska veta, jo det är en anledning men jag
 har igenkligen velat ha en bikini med englands flagga fett länge. :p

Sunday, söndag, domingo..



Hello! Japp nu är det söndag igen, betyder inge mer helg och att det är skola imorrn. Roligt, not. -.-

Läste precis att grönan öppnar nästa vecka! Jippi! Haha jag tröttnar aldrig ändå om jag gick mer än 30 ggr förra året (a) för att jag hade guldkortet. :D Jag är inte säker om jag ska köpa guldkortet det här året. Men ja, det var jävligt kul förra året. Glömmer aldrig grönan minnerna från förra året. Men det här året som jag sa tidigare kommer jag knappt vara i Sverige, jag ska ju vara en hel månad i CUBA! (shit va nice to go to the paradise) och sen så har jag bara ungefär en månad kvar tills skolan börjar slutet av juli- början av agusti. Hemsk tanke på att börja åttan! och därefter nian nästa år! :s Vafan varför ska skolan bli svårare och svårare ? :(

Men aja, nu ska jag njuta av sista tiden i sjuan, 8 veckor kvar tills SOMMARLOV! *glädjestuds* Kram. (Pic from yesterday)


sneek peek på New moon!

 
En liten sneek peek på New Moon som jag hitta. KOLLA JACOB 
(Taylor) &
EDWARD (Robert)! FYFAN ASSÅ NEW MOON kommer
vara så jävla fucking BÄST! Kan inte väänta längtar som fan!

ME SUPER HAPPY NOW :D

OMG, man kan reservera till NEW MOON premiären på sf :o
HELL YEAH!, att jag ska reservera redan nu. Jag bryr mig fan
eller att det fattas 7 månader / 215 dagar kvar typ. Fan va happy
jag är, mamma trodde att jag hade blivit miljonär eller nått för att
jag var så överdrivet glad och hoppade runt xD Hahaha.

ljusa & slitna jeans!


Japp, äntligen köpte jag dom här ljusa slitna jeans som jag tjatat från Gina.
Dom är sjukt snygga på, kanske lite för långa och stora men jag ska sy in
och upp dom lite sen kommer dom se perfekt ut. Dom kostade 399 :- för er
som är intresserade. (Jeansen ser längre ut på bild men dom e inte så långa).

Shopping & fika med Shabbis!


Hejsan. Jag har som sagt vart i stan och shoppat och fikat med Shabnam. Vi möttes utanför Åhlens city vid 15.00 och därefter gick vi till Gina Tricot och letade efter ett par jeans. Jag köpte ett par ljusa slitna jeans på Gina, bild kommer. Shabnam köpte nästan likadana fast inte ljusa alltså mer mörkare (normal jeansfärg typ). Efter vi köpt jeansen gick vi till någon cafée och tog en fika, Shabnam köpte jordgubbs cheesecake med latte och jag köpte blåbärspaj med latte. Mums. Vi tog även ett par bilder och snackade om allt möjligt. Haha, älskar min bästevän man kan verkligen bara snacka om vad som helst med henne. But that was my day, puuss & kraaam!

Lördag

Heeej!
Har nyss käkat frukost om en halvtimme kilar jag iväg mot tunnelbannan och åker till stan och träffar Shabbis. Hon ska köpa ett par byxor och hon ville att jag skulle följa med. Så jag ska se om jag hittar något snyggt och köper det. Har tänkt på att köpa en skit snygg bikini jag hitta på Gina, så den ska jag se om jag köper för i sommar kommer jag inte hinna leta efter någon för jag taggar till Cuba 8 dagar efter skolavslutningen och träffar family där i Cubaaa! Fan va soft!

Men nu ska jag fixa mig, vi hörs senare idag. Pusspuss!

Godnatt!


Öh, bilden säger allt antar jag.. Nu ska jag ta och sova, det råkade bli
lite väl sent. klockan är 05.28 (a) Aja, jag får ju sova hur mycket jag vill
i alla fall. Bilden är nyss tagen, för tyckte det såg så fint ute. God natt
eller kanske bättre sakt god morgon för några... Haha :p

Mtv, pics and msn


Ligger här på soffan och kollar på musikvideonMTV medans jag kollar på bilder på min baby Robert tillsammans med Taylor och Kellan (dom ovan t.ex) och chattar med några på msn. Haha, Orkar inte sova.. ska lägga mig 3 eller senare (a) Hör av mig när jag går lägger mig because i'm not tired now... ;)

OMFG!!



OMFG!! Varför e han så fuckad heeet!? Fan jag fick fan damp när min kompis visa den här videon. Jag ville fan bara dra ut honom från bilderna och säga "ROBERT COME CLOSER!!" shit, asså är det lagligt att vara så het? Asså OMG, kolla hans smile, håret, ögonen, ansiktet och ALLT! Älskar honom mer och mer för varje dag. Love u Rob din Milla <3

back on track

Tjaaa fans!
Fan va jag har saknat och skriva, min internet har inte funkat så bra och sen hade jag dataförbud. -.- Men now IM BACK ON TRACK! och det är äntligen fredag. Yaay!

Jag håller på kolla på tyra banks show.Efter kommer top model 5 (repris ofcourse). Idag ska jag inte göra något speciellt. Bara vara hemma tror jag.

Dom här senaste dagarna har jag inte gjort något speciellt, vart med kompisar och kollat på tv bara. Ni har väl inte missat att säsongspremiär för Ugly Betty har börjat (asså i tisdags). Kisses.

16:27


Solen skiner and I feel PERFECT!

Hej föresten.
Vakna imorse. Helt död. Haha. Hade  svårt att sova inatt för jag har blivit sjuk och hostade typ hela natten. I alla fall ville inte vakna och gå till skolan. Vädret var inte heller så fint, grått och fult. Men jag vakna och gjorde mig i ordning inför skola till slut.

Vet ni vad som väntade på mig i skolan förutom att träffa alla mina underbara vänner som jag inte träffat under lovet?... NEW MOON! haha, så nu ska jag läsa, läsa och läsa! Snart har jag lästa alla böckerna.. för ni vet väl att jag läst breaking dawn (sista boken) kanske lite dumt och läsa sista boken först men jaja whatever jag vet hur den slutar (a) sen läste jag twilight (första boken) och nu ska jag läsa new moon (andra boken) sen har jag bara eclipse (tredje boken) kvar!

Så nu har jag precis kommit från skolan happy and the sun is shining!! :D Kram.

Lovet är slut..

Nu så ska jag ta och sova. Jag är ledsen att jag knappt skrev.
Men jag ville njuta av min sista dag av lovet. Jag gjorde massor
med härliga saker. Hoppas ni också hade en underbar lov.
Jag hade en väldigt skön lov, men imorrn är det back to reallity.
Hahh, God natt på er.


Twilight nörd ? nepps, men jävligt besatt :p

Lite uttråkad, kör en twilight lista.. :D

( ) Du har läst alla 4 Twilight böckerna. (Inte än men håller på, 2 böcker kvar (a))

(x) Du har läst den fjärde boken på Engelska.

(x) Du har sett 1:a filmen. (Har inte alla det ? :p)

(x) Du har sett den 1:a filmen på bio mer än en gång. (One time isn't enough!)
(x) Du har något med Twilight att göra i ditt rum.

(x) Du har något med Twilight att göra i/på din mobil.

(x) Du lyssnar på Twilight-soundtracket hela tiden.

(x) Du tänker på Twilight mer än en gång per dag.

(x) Du har Twilight-saker.

(x) Du drömmer/har drömt något om Twilight.

( ) Du brukar titta efter folk på stan som liknar någon i Twilight.

(x) Du gillar någon/några extremt mycket i Twilight. (ROBERT my sweetheart!!!)

(x) Du kan nästan alla repliker i filmen utantill. (Haha, aah säg vilken scen så säger jag replikerna ;))

( ) Du började läsa boken/böckerna före du såg filmen. (Visste inte att dom fanns :/)

(x) Du vet vem Quil och Sam är.

(x) Du vill ha/har twilight dvdn.

(x) Du tycker böckerna är det bästa du någonsin läst. (Läser inte annars, så ja av dom jag läst hittils.)

(/) Du tycker filmen är den bästa du sett. (Den är en av dom bästa, men kanske inte den bästa jag sett.)

( ) Du har minst ett klädesplagg som har med Twilight att göra. (Vänta bara, ska fixa en! ;))

(x) Någon har sagt att du är en Twilight-nörd. (Haha (a))

0-5 poäng: Antingen HATAR du Twilight. eller så vet du inte vad det är.
6-10 poäng: Du vet inte alls mycket om Twilight, eller är inte så besatt.
11-16 poäng: Okej, du verkar jävligt besatt av Twilight.
17-20 poäng: Du är helt klart en Twilight-nörd.


090413

Hej. Då vare sista lov-dagen :( suck. Kan man inte få två veckor lov ? (a) Haha. Jaja, nu är det bara vänta två månader tills skolavslutningen. Wiiie! shit två månader kvar. Fett lite, hade inte tänkt på det.

Vad ska ni göra idag ? Jag vet inte, jag ska kanske följa med mamma till farsta.. eller kanske inte? känner mig lite seg idag, pallar inte. Har blivit förkyld, kanske för att jag bara går runt i tröja ute (aa) Haha. Vädret ser inte heller att vara så fint, det ser ut att bli regn (?) maybe. Fast det är ganska varmt, inte som dom andra dagarna men 8 grader är väl bättre än minusgrader.

Jag hör av mig senare, love milla.


mitt påskgodis..


Kunde inte ladda up bilden igår för det var nått
fel stod det.Men det här fick jag av påskharen (a)
Haha.Ska ta och sova nu är jäävligt trött. god natt
på er my wonderful readers. ;)


grillning

Ändrade planer, min morbror och min kusin kom och vi bestämde oss för att grilla.
Så nu ska vi ut på gården och grilla eller jag ska ner sen upp igen och se favvo
serien sen ner igen. Kulkul! Årets första grillning för mig :D

Men ja, tänke bara skriva lite snabbt, så ni vet varför jag inte kommer hålla bloggen
updaterad så mycket. Kjam!

PS: glöm INTE gossip girl som börjar om 10 min ! ;)

påskdagen.



Hej
. Idag vakna jag ganska sent typ vid ett. Haha. Men det är för att jag inte kunde sova igår efter jag hade lagt mig så jag somnade runt 04.00. Jag drömde fett härliga drömmar så jag orkade inte vakna. Men när jag vakna så hade pappa gjort frukost till mig choklad med grädde och macka. Haha. Gottgott.

Jag har inga planer inför idag. Har inge lust att göra något så det blir väl en chill idag. Ciao! <3

A vampire in brooklyn



Haha, fett skön film. Kollade nyss på a vampire in brooklyn. Den kom precis efter dark water and you know I like vampires (eller dom snygga som edward i alla fall) så jag stanna och kolla på den. Filmen kan vara fett fett gammal men sjukt skön var den. Ofcourse den kommer aldrig bli bättre än twilight ;) och vampyrerna i twilight var ofcourse much more hotter! Haha, men jag ska sova nu.. Good night everybody!

Dark water



Ska kolla på den här skräck filmen nu. Har redan sett den för fett länge sen
men kommer inte ihåg den knappt. Den går på TV4, nu (23.10) Så byt
snabbt till fyran om ni vill se på en skräckis!

Haha, så jävla skön!



Haha, jag skrattar så jävla mycket när jag ser dne här videon.
Bebisen e så jävla skön. Haha. Hade inget att skriva om så visar
videon så ni också kan få er en gott skratt, ni har säkert sett den
men visst e den så jävla skön. Hugs.

Happy easter..

Hahh, hitta den här på youtube. Mums. Me love CHOCOLATE!

SANDOR/SLASH/IDA



Håller på kolla på SANDOR/SLASH/IDA jag vet den e fett gammal
men har aldrig sett den har hört att den är ganska bra. Den går på
KANAL5
, okej den börja för ett tag sen (18.05) men det har inte hänt
så mycket än. Pusspuss.

Today im wearing this.


Glad påsk!



Glaad påsk på er söta läsare!
Jag är så ledsen att det inte blev några inlägg igår, men hade så mycket för mig.
Morbror kom och vi åt middag tillsammans hela familjen. Sen gjorde jag andra
grejer också.

Idag ska jag försöka hålla bloggen updaterad så mycket som möjligt. För eftersom
jag tror inte jag kommer göra något speciellt förutom att umgås med familjen och
sånt.

Men har ni fått lite påsk godis? eller andra grejer? Mhihh, KRAMIS! :)

långfredag

Tjaa!
Idag är det långfredag. Känd som årets tråkigaste och längsta dag (?) Haha, I don't know? Men jag har hört att man inte får äta kött idag? e det sant? :o

Idag så kommer jag vara hemma, allt är ju stängt eller stänger tidigt idag för det är röd dag. Så inte så mycket och göra. Men äsh, inte så att jag går ut för mycket heller (a) Haha.

Men ska duscha nu, hörs igen senare.. love yah!

HAHAA han e våldtäcktsman!!



Haha kommer du ihåg Paulina ?? Du, jag, micke och nicklas. Hhaha. x)
Den här låten påminner mig så mycket om vintern 07' hahh, bästa vintern ärligt.

lista

Har mega booring så kör en lista..

Skolan;
Går du i skolan? - ja
Har du någon gång skolkat? - aah
Har du varit i skolan idag? - nä, fan eller det e lov! (äntligen)


Annat
;
Hur mår du just nu? - uttråkad
Har du piercat dig? - japp
I så fall, vart? -  naveln (a)


Telefon/mobil
;
Vem ringde du senast? - alice
Vem ringde dig senast? - paulina
Vem sms:a till dig senast? - georgina
Vem sms:a du till senast? - gisselle


Övrigt;
Är du hungrig just nu? - nope
Vad åt du senast? - hamburgare med pommes
Vad är klockan nu? - 22:44
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - youtube, facebook & blogg.se

Extra
;
Gillar du punk-stilen? - asså jag tycker det e fult men har inget emot dom som gillar stilen
Har du sminkat dig idag? - yes
I så fall, vad för smink? - mascara och sol puder

Musik
;
Lyssnar du på musik just nu? - si
I så fall, vilken låt för tillfället? - heartless- kanye west
Vad gillar du för musik? - hmm, allt (?) förutom såndär dansband och såndär rock som dom bara skriker
Vilka band/artister lyssnar du på? - hahh, alla som spelas på radion typ (thevoice/nrj) :p

Kläder
;
Har du fler än 4 linnen? - har inte alla det (?)
Har du fler än 3 jeans? - aa
Har du fler än 5 tröjor? - såklart
Har du någon märkes väska? - ja
Har du märkes jeans? - men ja
Har du märkes tröja? - ofcourse
Var brukar du handla kläder? - everywhere ;)


Smink & Hår
;
Använder du mascara? - typ alltid
Andväder du Wax? - haha, nej
Använder du kajal ? - ibland
Använder du hårspray? - sometimes
Använder du volymspray? -  Nej, behövs inte..
Andänder du mousse? - no
Använder du parfym? - såklart
Använder du ögonfransböjare? - har, men andvänder det aldrig typ
Använder du täckstift? - nej, får aldrig finnar typ
Använder du läppglans/läppstift? - aah, läppglans
Andänder du puder? - yes
Använder du rouge? - ibland
Uppsatt hår eller hängande? - både
Plattar/lockar du håret varje dag? -  inte varje dag..


Ny design..

Jag har höllt på och gjort en ny design och bakgrund. Vad tycks?
Njae, asså jag blev inte helt nöjd med den men I LOVE bilderna på
min babe så dom kommer jag i alla fall ha kvar. Men vad tycker ni ska
jag byta tillbaka till min förra eller är den här bra eller ska jag göra en
 ny? Men ja, den här designen duger så länge.. Kram.

The uninvited



O M G ! Den här filmen ska jag verkligen se. Den har premiär om 8 dagar.
Alltså den 17 april. Fan den här filmen får jag verkligen inte missa. Den
verkar jävligt bra and you know I love very scary movies ;) Mohahah!

skärtorsdag


Hej. Idag är det skärtorsdag. Faktist så vet jag inte vad man firar idag eller gör man något idag äns?

I alla fall håller jag just nu på att käka frukost, filmjölk med banan bitar. Gott & nyttigt! Håller på kolla på någon film  (Ghost town) medans jag äter. Den såg jag på flygplanet på väg till Chile. Den var väl ganska rolig och bra.
Men jag hör av mig senare, pusshej.

so sick - ne yo




Fyfan va jag älskar den här låten, jag vet den är skiiit gammal. Men så jävla bra.
Älskar typ alla Ne-Yos låtar. Texten är så lätta och så vackra på dom flesta.

DRESSCODE:


Goodmorning!

Hej. Fan va skönt med lov, vakna när man vill och slappa i soffan m.m.

Jag vakna nyss, ska snart käka frukost. Det blir nog macka med
philadelphia och te. Mums.

Jag har inte planerat något till idag. Kanske bara vara hemma. Ska
ringa någon kompis och se vad som händer? Jag orkar inte vara
hemma idag och tråka. Kram.

"The end" in new moon.


(INTE riktiga, asså texten är som i boken men själva scenerna är från twilight)

Här är videon som fick mig och gråta. Det är när edward lämnar bella i
New moon. Jag läste den biten för någon dag sen och den är så sorglig. :'(
I boken heter kapiteln "The end" om ni har lust att läsa den. Men VARNING
ni kommer börja böla! Haha.

Martes

Heey! Idag ska jag bara vara hemma och ta det chill. Jag har ingen lust och gå ut (för nu) planerna kanske ändras. Who knows?

Jag ligger här på soffan och kollar på tv. Kollade nyss en fett sorglig klipp i youtube började gråta. Haha. Men det var en klipp av när edward lämnar bella i new moon jag vet den är bara gjord av någon person eftersom dom inte är klara med filmen än så den är inte riktig men men fan va sorglig den är. Jag visar er senare, jag lovar. Kisses.

now im home!

Så nu har jag kommit hem.

Gick tidigt idag till min kompis Shabnam och träffa henne och Yohanna, Veronica var också där för en stund sen gick hon. Jag, Shabnam och Yohanna gick till haninge centrum och gick runt och kolla, träffa Shabnamns mamma för att Shabnam skulle skaffa en ny bankomatkort för det hände en grej med hennes förra.

Sen träffa jag pappa och jag fick ta kort på en kortautomat och sen gick vi till handelsbanken och gjorde min legg. Den inkludera med min bankomatkort. Så ja, nu ska jag bara vänta 3 veckor och så kommer min legg. Yaaay! kram.

lunes

Hej.
Idag ska jag åka hem till Shabnam. Jag ska hänga där med henne och Yohanna. Kulkul. Senare idag ska jag ta kort och skaffa legg kanske. Pappa sa att vi skulle göra idag eller på torsdag. Så vi får se.

Nu ska jag sminka mig och sen tagga. Vi hörs senare. Puss & kram.


Time for some gossip! ;)


Now it's time to move to upper east side och få reda på lite skvaller i såklart
alla våran favorit serie Gossip Girl. Den börjar om ett par min alltså 19.00 på kanal5.

Grattis mamma!

Grattis mamma!! Idag fyller mami år. Jag må hon leva.. jag må hon leva! Hahh.

Jag har inte köpt present :s Men jag ska göra det senare idag. Jag kunde inte bestämma mig igår. så det blev inget. Men jag ska gå köpa något lite snabbt för jag vet vad jag ska köpa nu. Men vi hörs, nu måste jag fixa mig. Pusshej.


Benjamin Buttons otroliga liv



Haha, I never sleep you know. Nä skämta, ska sova nu.

Men jag har suttit med mamma och pappa och kollat på
"Benjamin Buttons otroliga liv" den var sjukt bra tyckte jag.
Rekommenderar verkligen. Den gick på bio typ förra året.
Men jag är lite efter så jag såg den nu för första gången.
Visst, filmen var lite wierd men whatever. Brad Pitt var som
alltid het. Okej, inte när han var gammal men sen när han
började se yngre i filmen. Men good night everybody!

The twilight book is mine!!


Jaaa, ni vet väl att jag var ute och köpte med pappa och vi gick in på bokia och så hittade jag twilight boken med karaktärerna på framsidan eller alltså edward (robert pattinson) och bella (kristen stewart). Dern kostade 119 :- Pappa han ba "vill du ha den ?" jag ba "Men jaa, ofcourse!" han svara "okej då köper vi den" jag med mitt bigga smile " OMG, du skojar!". Så nu är boken min eller okej, det är en pocket igenkligen och jag har redan läst den men jaja, whatever. Twilight is mine that's the point! TAAACK PAPPA! :D

perfumeaholic (?)


Hejsan.
Jag vakna för två timmar sen och nyss ätit frukost. Macka med philadelphia! mums.

Idag så ska jag till stan med pappa. Vi ska köpa present till mamma som fyller år imorrn. Vet inte vad jag ska köpa än, vad gillar mammor igenkligen? Min mamma äälskar parfymer men hon har redan över hundra stycken (jag är seriös) så det känns lite tråkigt att köpa något hon redan har.

Men nu ska jag börja fixa mig. Vi hörs senare idag. Kramis.

singing bee

SingingBee.jpg Singing Bee image by 2plustwins
Byt till trean om du vill se singing bee.. det kommer jag göra
börja för 11 min sen. så skynda!

what's up!


(jävligt duktig tjej som gjorde en fanmade trailer av new moon

Tjaa!
Har inte bloggat på hela dan för att jag har gjort massor med grejer. I skolan så slutade våran matte lärare så vi "firade" eller jag menar sa "hej då" med att ha som typ en fika, alla tog med sig godis, chips, dricka m.m. och vi kollade på madagaskar (hmm, inte bästa filmen men den duger) när vi slutade skolan så gick jag hem till min kompis Gisselle, vi spelade wii (fett kul), kolla på tyra banks show och var inne i datan. Vi hade fett kul. Sen gick jag hem och har vart ute med pappa och handlat m.m. kom hem för en stund sen.

Jag har suttit och kollat på youtube. Fyfan vad jag längtar tills new moon kommer ut! Alltså twilights upföljare. Fyfan vad bra den ser ut att vara. Jag väntar fortfarande på boken. Men på youtube så finns new moon audiobook och alla sidorna/kapitlerna finns så dom brukar jag lyssna på för I CANT WAIT!! Jag håller på övertala mamma och pappa och åka till volterra (Italien) någon gång i maj då dom kommer spela in då edward (robert "honey" pattinson) "försöker" övertala the voturi (vampyrernas royal family kan vi kalla dom) att döda honom. Fan att new moon kommer ut 20 november "tror dom verkligen att jag kan vänta så MYCKET!!!" Haha, japp nu har jag verkligen blivit riktigt beroende av twilight, my drug. Hahah. Kram.

Kate Moss for TOPSHOP



Bilderna är sjukt snygga på Kate Moss och kläderna är också fina!


somrig klänning


Söt härlig vårig/somrig klänning från LAREDOUTE den kostar 329 :-

torsdag

Hej. Jag har inte skrivit något pågrund att jag inte har suttit framför datan idag äns.

När skolan var slut så stanna jag kvar i skolan med mina kompisar Gisselle och Elin. Vi gick på matte extra lektion där kan man jobba mer i matte boken kanske om man ligger efter, göra läxor och prov. jag behövde göra ett prov. Sen gick jag hem och väl hemma så satt jag mig och kolla på gamla top model 4 och sen halva sex and the city för jag somna mitt i och vaknade för en timme sen. Så jag har inte hunnit ta fram laptopen och skriva ett inlägg.

Men jag vet inte, ska försöka skriva ett par inlägg om jag orkar. Har inte så mycket blogg lust idag. Haha. Men ska se om jag hittar något att blogga om. Pusspuss!

första april.

April, april..
din dumma sill..
jag kan lura dig vart jag vill..


Haha då vare första april. Imorse blev jag så lurad av Michelle. Jag visste inte att det  var 1 april. hahah. Hon smsade mig tidigt och skrev "CAMILLA DU MÅSTE RINGA MIG NU! NU! NU!" och jag svarade "Sorry, har inga pengar på mobilen så det räcker att ringa! Vad har hänt? Ring mig du!" Hon ringer..
- Milla, du måste gissa vem som skicka brev till mig!
- Höhh, jag vet inte micha. Vem? *tänker*
- Vem älskar du mest i hela världen efter familj och kompisar?
- Robert Pattinson (!?)
- HAN SKREV ETT BREV TILL MIG!! Du måste komma över och
se den! Han skicka två autografer, en till mig och en till dig.
- Vah!! Du skämtar! OMG!
- Asså kom över snabbt du måste se!
- Jag kommer, jag kommer!
- Jalla, skynda dig! Jag väntar.
(lägger på och springer över till micha)
- Hej gumman *kram* OMG får jag se brevet!
- Hahaha! APRIL, APRIL!!
- Hehh, vafan, fuck you!! är det 1 april?
- hahahh, ja.
*skratt*

Asså gud så lurad man kan bli. Så lurad har jag inte blivit på jääätte länge. Fast jag lurade också några få personer idag. Hahah. Puss & kram.