liten rosa kavaj

Just Cavalli Suede Textured JacketJust Cavalli Suede Textured Jacket

Skit söt rosa kavaj från asos. Tyckte även att hela outfiten den här modellen hade var
 as snygg. Den kostar 5,560 :- och (60%) rabatt hos asos. Tyckte den var urgullig.
 Men ja, själva priset var njae .. Men visst var den söt ? Love milla.

Goodmorning!

Goodmorning dudes!
Haha, vaknade för en timme sen men orkade inte logga in på datorn så jag satt och myste framför tvn och kollat på Pussy Cat Dolls 2 men ska fortsätta kolla på dom. Men först hade jag tänkt och göra lite breakfast! Mums.

Men ja, hoppas eran lördag blir super nice! Själv kommer min kusin komma och mamma tänker göra lax och jag verkligen ogillar allt som kommer från havet alltså fisk, räkor, krabba och allt annat... Verkligen inget gott tycker jag. har alltid tyckt det sen jag var mini. Men jag hör av mig. Puss!

The unborn


Oh my god, se inte den där filmen. Gud jag håller fortfarande på att skaka efter den. Bajsade nästan på mig av hur läskig den var. Den där filmen, haha asså har inga ord att beskriva den men den är skit läskig. 

Jag ska berätta om min långa väntan på den där filmen.. Vi åkte dit med tanken att den skulle börja halv sju vi kom till Heron city klockan tjugo över sex och vi gick upp till bio delen och skulle köpa biljetterna när vi ser att filmen hade börjat tio över sex och nästa var tio över nio. Vi blev sura och tillslut kom vi på att vi kunde äta något på "Pizza hut" så vi gick dit åt "pepperoni/kebab pizza" skit gott sen gick vi och kolla runt lite i "Media markt". Sen gick vi upp och köpa biljetterna till Unborn (för vi köpte inte dom innan för att det var 3 timmar för tidigt) så vi köpte dom inga problem med åldern med mig inga frågor och sånt. Vi kom igenom vakten och kom in och såg filmen.

Men gud så läskig film, det handlar om att den här tjejen Casey upptäcker att hon hade en tvillingbror för att hennes ögon började ändra färg. Casey får reda att hennes tvillingbror dog vid födseln för att han hade fått navelnsträngen runt och dog. Casey möter en kvinna som heter Sofi, som visade sig vara hennes mormor. Sofi berättar att hon hade en tvillingbror som dog i nazisternas experiment i Auschwitz när de båda var barn. Sofis tvillingbror fördes tillbaka till livet genom ett dybbuk som avsåg att använda hans kropp som en portal till världen av de levande. Sofi dödade hennes tvilling för att stoppa dybbuken, och nu förföljer han hennes familj och vänner för hämnd. Så dom behöver göra en exorcism så Casey tar kontakt med en kille och mer tänker jag inte berätta för det får ni se själva :p Men det slutar med att Casey blir med barn och ni kan väl förstå vad hon blir med ... twins.

Men nått som ni tjejer kanske kommer gilla i den här filmen är eye candy "Cam Gigandet" (klicka på namnet för att se en bild på honom) som spelar Casey's pojkvän. Cam Gigandet är även med i Twiligt (där spelar han den dumma blonda killen)fast jag tyckte han var fulare på Twilight men i den här filmen är han skit het och hans kropp ouff!. ;) Godnatt milla!

Skräck filmen Unborn!


(trailern till "Unborn" OBS: om du inte gillar skräckfilmer, se inte den här trailer)

Hej på er!
Imorse så var det knas med internet igen så därför blev det inga inlägg. Men idag så hade jag studiedag alltså att jag var ledig från skolan! Wiee, *glädjestuds*.

Nu när pappa kom hem från jobbet frågade han om jag ville på bio och se skräck filmen unborn. För att han hade biljetter tills idag två stycken. Så då blev jag först lite chokad för jag hade lovat alla mina kompisar att se den med dom. Men lixom pappa hade biljetter och han ville inte gå själv.. så jag sa ja till honom. Så snart ska vi gå se den, den börjar 18.30. Den är 15 års gräns så jag hoppas jag kommer in. Men nu måste jag gå. Puss på er/ Milla.

kebab


Så nu åt jag för en stund sen hemlagat kebab. mums! Min favorit mat .. eller nej, tacobar  först sen kebab. :p Haha, aja är skit mätt så håller på vila magen medans jag chattar med kompisarna och kollar runt i olika websites. 

Vet ni läsare, jag har tänkt på att byta blogg. Starta om allt från första början eller om det går byta namn och kopiera alla inlägg från den här bloggen till den andra. Jag har blivit trött på mitt blogg namn, tycker att den är för lång. Ska försöka heta något kort. Så ja, ska tänka på den tanken och se vad det blir av för jag kommer iallafall inte lämna blogg världen. Jag har faktist blivit van med att blogga varje dag då vore det konstigt om jag slutade. Skulle kännas som om något saknades eller något sånt.

Kom på att jag inte visat hur min laptop ser ut, så här är bilder på den ... ;)

Love slitna jeans!



Gud, vilka snygga jeans, såg dom här igår men eftersom internet inte funkade kunde jag inte berätta för er. När jag har pengar ska jag ta och köpa dom eller be mamma köpa dom. Måste KÖPA DOM! för jag bara älskar slitna lite sönder rivna jeans. Sen ljusa jeans har jag försökt hitta på länge men aldrig hittat ett par bra snygga ljusa jeans. ÄNTLIGEN hittade jag dom här på Gina Tricot. kostade ungefär 299:- eller 399:- kommer inte ihåg. Men dom ska jag absolut köpa...! Xoxo Camilla.

29.01.09

Hejhej!
Jag ska snart åka till skolan. Jag börjar 08.45 och tåget kommer 08.30 vi har ganska kort dag för att vi slutar 14.45. Idag så har jag bara fyra lektoner, engelska, matte, syslöjd och so.

Dagens outfit är en svart linne, beige polotröja, jeans och boots.

Men nu ska jag ta och fixa väskan innan jag måste dra. Pusshej!

Onsdag

Internet anslutningen har inte funkat förräns nu då. Men ja, dagen har varit som alla andra onsdagar, tråkiga och jobbiga. Ja, eftersom det är natt och jag ska snart lägga mig skriver jag inte så mycket. Men ha det soft läsare. Godnatt!

Tisdag

Hej.
Jag har faktist inget mer att säga än att idag har det inte hänt något speciellt. Bara vart i skolan från 08.55 till 16.15.

Vet ni idag installerade dom TV3 och KANAL5, dom hade tagit bort dne under December så jag missat ganska mycket programmer som jag velat se. Så i kväll kommer jag äntligen få se alla dom härliga programmer som går på dessa kanaler... Haha. Ja, typ alla bra program går på dom kanaler.

Ikväll går..
TV3:
19.30 - Sex an the city
20.00 - Top Model
23.10 - Sex and the city

SÅ MISSA INTE!
Nu ska jag åka och käka någonstans. Hug!


090126


(Dulce min sötnos!!)

Idag gick dagen ganska seg. Började skolan 08.50 och slutade 15.00. Hade fem lektioner. Annars hände det inget efter. Kom hem somnade framför tvn sen vaknade jag mamma hade lagat middag åt lite grann och snart ska jag göra klart mina läxor. Svenska (orkunskap) och SO (läsa om frimaktstiden). Sen tänker jag ta en dusch och gå lägga mig. Men ja, dagen var väldig tråkig. Saknar Chile och min hund Dulce när jag ser alla bilderna som den här på Dulce får bara lust och krama henne hela tiden. Där kunde jag gå ut i lätta kläder för att det var ju sommar och krama och gosa med min lilla vovvsing eller med katten och så kom alltid någon kusin eller släkting hem. Men ja, that's life man kan inte alltid ha semester. Haha. Men ja, nu ska jag ta och plugga. Kisses.

Dagens..

Eftersom jag snart ska gå till skolan och inte hinner med något inägg ska jag köra dagens...

Humör: Trött men glad
Måste: Gå till skolan snart -.-
Planer: Typ skolan sen får vi se..
Outfit: Rivna jeans, svart tröja, svart hoodie & svarta converse.
Frisyr: Hästsvans eller vad det heter x)
Längtan: Tills MARS! Då fyller jag 14! :D
Vill ha: Camera!
Person: vet inte... :/
Värsta: Inget dåligt har hänt ännu
Sammanfattning: Ganska trist, vanlig dag -.-

Chris Brown konsert bilder


( Min och min syrras outfit )
Mina jeans från cubus, leopard linne (Chile, FES), polo (Chile, Zara)
& vita converse (julklapp). Vet inte vart min syrra köpte sina kläder.


(Crossfire, förband)


( Chris Brown, djn och en dansare)


( Chris Brown och alla tjejerna han tog upp som sen fick dansa )


(Chris skit nära publiken)


(syrran & jag)


(Chris Brown)


(Chris på den där konstiga grejen)


(Chris sitter och hans dansare runt)


(Chris och hans dansare MED TRÖJOR)


(Chris och hans dansare UTAN TRÖJOR ouff)


(suddig bild på mig)


(Biljetterna till konserten)

Sunday


(gammal bild på halva mig)

Hola! Idag kommer det bli en mys söndag. Bara vara hemma och senare idag ska vi gå lämna syrran i T-centralen sen åker hon själv till arlanda så hon kan flyga ner till Danmark för hon ska bo där i 4-6 månader med hennes danske pojkvän Thomas.

Annars ska jag försöka ladda ner bilderna idag. Sen får ni se bilder då och då från i Chile och min Chris Brown. Kyssar Milla.

Lördag

Snabb inlägg av vad som händer ikväll. Ikväll ska vi gå äta hos mammas/pappas kompis. Han sa att han skulle laga en jätte god biff med potatisklyftor. Han är väldigt duktig på att laga mat eftersom han är kok och jobbar på en restaurang i stan. Så där ska jag tillbringa kvällen. Vad ska ni göra kära läsare? Pusshej Milla.

Lite sen morgon


(nyvaken milla)

Godmorgon! Haha, japps jag har precis vaknat. Men som ni säkert förstår
var jag utomlands och eftersom det ligger andra sidan världen är det 4 timmars
mellan alltså nu e ju klockan 14.24 och där 10.24 så därför kan ni kanske förstå
att jag bruade vakna den där tiden där. För jag har fortfarande inte blivit van med
tidsskillnaden. Haha men ja, nu ska jag ta och duscha och käka frukost.

CHRIS BROWN!!

Fyfan vad han är bäst. Jag vet inte vad jag ska säga för jag är verkligen i chockad av det jag såg. Blev verkligen impad av vad den där grabben kan göra. OMG, HAN E BÄST. JAG DÖÖR JAG DOG!!

Det började med att alla stod i en skit lång kö enda från Hovet till Globen sen när vi väl var inne vare någon dj som mixade några låtar sen kom förbandet CROSSFIRE och sjöng 3 låtar SKIT NICE! Sen paus sen plötsligt börjar alla skrika 10..9..8..7..6..5..4..3..2..1...0! Så kom hans dansare in sen kom CHRIS BROWN från taket hängande ner!! Sen rörde han inte sig bara hans dansare. Sen BOM! som en explotion och det kom eld och grejer. Sen började den där låten "Wall to wall" OMG!! DET VAR EN DRÖM. Han började dansa med sina moves och ja.. ni vet chris brown hur han är. Sen rullade det på sen han senare kom han framför mig för scenen var lite snett men endå nära men sen kom han PRECIS FRAMFÖR MIG!!! Han var på en grej som gick upp i luften han var med två andra dansare. Han TOG AV SIG TRÖJAN!!! Kasta den i publiken och WOOOW, HANS PACK! OUUF, VET INTE HUR JAG ÖVERLEVDE! Vafan den killen glömmer man aldrig. Han e ju bäst!!! Jag vet inte vad jag ska säga helt utan ord. GUUUD, Vilken skön stämning det var också.Gud efter allt skrik så man blev hes avslutade han med låten "Forever" . Sen gick my baby och alla gick.

Men jag har spelat in och tagit foton. Inspelningar kan jag tyvärr säga att jag inte ska visa här på bloggen för dom e bara mina och vill inte någon ska ta dom. Men foton kommer ni få se när jag är klar av att markera mitt namn överallt och "copyright tecknet" För om någon jävel tar  mina bilder kommer jag allvarligt talat slå sönder han/hon. Eller anmäla.

Men dom kommer imorrn. PUSS PÅ ER. Älskar Chris Brown FOREVER, EVER, EVER AND EVER  ... !

Back to my dear blog! ;)


(hållde på experimentera med min nya data :p)
 

Hejsan!

Så nu har jag kommit igång med plugget.. Jag mår bättre också. Så jag tycker jag ska
skita i bloggpausen tills imorrn. Ja, som jag sa innan kommer jag förändra bloggen,
startade med en ny design kommer skriva lite fler inlägg varje dag och ska börja sätta
fler bilder på nästan alla inlägg . Det är vad mina planer är. Men allt kommer med tiden
och nya saker med.

Annars har jag inte haft så mycket för mig är glad att jag är här och får träffa pappa och
alla mina kompisar igen. Igår var jag hemma hos bästavän Shabnam. Vi gick till
Haninge centrum och kolla runt. Vi tog en glass på donken.

Idag ska jag se CHRIS BROWN kl. 19.30! Jag är skiiit glad. Hållt på hoppa runt hela huset.
Syrran har kommit vi käka pizza i Farsta. Sen nu håller vi på fixa oss.

Ja juste eftersom ingen gissade rätt på vad min julklapp av pappa var så ska jag väl ta och
berätta, det är något jag håller på just nu, man behöver den för att blogga helt enkelt och
det är... en LAPTOP! Gud jag blev så glad när pappa berättade det. Mhihh.
Bilder kommer... när jag laddat ner dom. Så iallafall puss,hör av mig hur konserten var
senare eller imorgon. Puss.

Paus tills på Lördag.


Ja, just nu tycker jag att det har blivit för mycket. Måste ta igen plugget och har massa med andra grejer i minet. Så jag ska ta en paus tills på Lördag. Jag ska komma med en ny fräsch design och nya grejer kommer det bli. Jag är ledsen men vi ska stå över veckans bloggar den här veckan. Jag är hemskt ledsen att jag gör det här men jag är bara tvungen. Beror inte på er läsare eller bloggen och så. Bara känner att jag måste ta en liten bloggpaus. Så ledsen kära läsare. kram Milla.

Onsdag

Haha japp, nu e jag hemma. Inget går upp mot att sova i sin egen säng och vara i sin mysiga hem. Som man brukar säga "Home sweet home".

Ja, flyget var väl bra. Lite uttråkandet, trött och sliten blev man. Det var ganska svårt att lämna alla. Jag tänkte även på mormor och morfar dom är så gamla tänk om dom inte finns kvar till nästa gång jag åker till Chile. Förlåt att jag tänker så men ja, så tänker jag. För det skulle inte kännas något skönt om jag kom till Chile igen så finns dom inte där. Det skulle kännas som en tom hus eller ni kanske förstår den där tomma platsen. Så ja, det blev några tårar innan jag åkte därifrån. Sen min vovvsing kommer jag sakna ihjäl för här hemma får jag inte ha någon hund av mamma. -.-

Men ja, nu bär jag av till skolan snart. More inlägg kommer senare idag. Puss.

Chile/- Packdag

Nu håller jag på packa för att imorgon åker jag tillbax till kalla Sverige. Så ja ville bara säga att tyvärr kommer det inte bli någon veckansblogg imorrn alltså på Onsdag får det bli. Så det här är sista inägget. Puss på er läsare.Sry för att göra er besvikna men jag lovar när jag kommer tillbaka till Sverige kommer det bli ändringar. Kisses mila <3

Chile/- Kom hem från stranden igår.

Så igår kom jag hem från stranden. Jag kom hem runt 20.00 här alltså 24.00 där. Skrev inga inlägg för jag var ganska trött så jag packade upp mina grejer och la mig en stund. Tog massor med pics från stranden men dom kommer ni få se när jag kommit till Sverige. Jag har blivit ganska brun faktist och jag köpte många grejer i stranden. Sen har jag badat och solat mycket så  ja, jag hade det väldigt najjs där.

Idag ska vi göra morfars födelsedagsfest och vår farvälfest typ. Sen ska vi försöka köpa dom sista grejerna att ta med till Sverige och imorrn kommer det bli en packdag så åker vi på måndag.

Fattas lite nu 2 dagar kvar tills jag åker till kalla Sverige. Men endå kul. Se alla kompisar och få min julklapp av pappsen och det har jag fått reda vad det är men ni får veta när jag väl har kommit fram till Sweden. Haha, så det är bara vänta. En ledtråd är man kan göra många grejer med den. Få se om ni kan klura ut vad det är, ganska svår ledtråd men det  var den bästa svåra jag kom på. Så det är bara skriva vad ni tror jag fick i julklapp av pappa och den som gissar rätt får en plats i veckans bloggar och blir speciell länkad på min blogg .

Chile/-2009. 01. 12

Alohaa!
Igår var det min morfars födelsedag alla kom och vi hade det fett najjs. Men eftersom en av mina mostrar är i Brasilien kommer vi göra en fest till morfar då och även vår fraväl fest eller vad det heter. För jag åker ju nästa vecka om 7 dagar är det kvar tills jag åker.  Haha, då är jag tillbaka till verkligeheten och vanliga tråkiga vardagen. Eller jag ska inte klaga, jag gillar min vardag och mina kompisar saknar jag oerhört mycket. Så det ska endå bli kul att komma tillbaka.

Imorrn drar vi till strandstugan vi hyrde så det blir ingen blogg tills på fredag. Så jag hoppas det är bombad med kommentarer när jag är tillbaka. Haha. Jag tror kanske jag hinner med några inlägg innan jag åker. Jag kommer ha kameran full med bilder så dom kommer ni få se antigen när jag kommer till Sverige eller när jag kommer tillbaka från stranden.


Veckans bloggar!

Grattis tjejer!..

Anna - Skriver om vardagen med många bilder. Kändisar, mode &
musik kan du också läsa och höra om.


Carolina - Skriver om hennes vardag med mycket vänner.

Iliona - Skriver om hennes vardagsliv och bjuder på många bilder.

Glöm inte att skriva en kommentar för att kunna vara med nästa "Veckans bloggar".
(Förlåt att jag länkade veckans bloggar så sent men det beror tids skillnaden)
Men åter igen grattis till tjejerna som vann. Glöm inte att kika in i deras bloggar!

Chile/- 090110

Hej.
Har inte skrivit på några dar nu. Men ja, har inte gjort så mycket. Vi har vart och hyrt en sommarstuga vid stranden vi ska vara där från och med tisdag till fredag. Kul eller juste får inte bada eller sola för PIERCINGEN! Nää, jag som velat bada i stranden och sola. Ja sola kan jag om jag bara täcker magen men bada, vad gör man då eller är saltvatten bra för att den ska läka?

Jag har också fått lite rött omkring min piercing är det normalt eller är det infekterat? Snälla svara behöver veta. Jag har inte slarvat med rengörningen men jag har inte kunnat hålla händerna i styr så jag har pillat på den då och då, jag vet att man inte skulle det men vaddå man vill ju typ se hur den är och så eller hur. (a) Så om ni har navelpiercing eller vet svara på frågan snälla.

Annars vad ska jag säga, har 9 dagar kvar här i Chile så snart är jag i Sverige och tillbaka till vardagen. Kram.


Chile/-Pics på min piercing


( Det blå typ ringen var det han ritade först men han ångrade sig och gjorde lite längre upp.)

Chile/-Stranden bilder.


Chile/- Piercat naveln.

Tjena.
Jag är ledsen för att jag inte hört av mig dom senaste dagarna men nej jag piercade inte naveln i måndags gjorde det igår för att när jag gick och kolla där jag tänkte pierca mig med pistol och det var inte sådär 100 % säkert det kunde vara mer risk för infektion. Det verkade som dom som gjorde pistol var inte riktigt utbildade för att göra piercings.

Men ja, igår piercade jag naveln i Valparaiso i Polako hette typ piercing & tatuering stället. På en riktig studio och med nål. Ja, jag vet att jag sa att jag hatade det men det var säkrast. Så jag kom in fick vänta lite för han höll på med en annan killes tatuering. Medans fick jag välja vilken piercing jag ville ha, jag valde en som är silvrig med gröna diamanter på. Skit snygg. Jag och mamma pratade med tjejen som fanns där och hon berättade om vad jag skulle jgöra och hur jag skulle ta hand om den. Sen kom killen som skulle pierca mig ut och sa att jag fick komma in utan min mamma och jag tänkte bara no way utan min mamma typ. Okej hon får stå vid dörren och kolla på. Okej sa jag gick in han sa att jag skulle ligga på typ nästan som en säng jag la mig och han la på gele och sen målade han vart han skulle pierca och sen tog han som typ en sax som tog upp lite skinnen och sen tog han en såndär nål grej och började sticka igenom. Aj, gjorde lite ont. Plötsligt drar han ut nålen och bara nu är det färdig där är en spegel för att kolla. Typ bara 1-2 min. Skit snabbt. Jag sa tack och var skit glad och nöjd.

Min kamera har ingen batteri så jag har inte fotat piercingen än men kanske senare idag så visar jag. Nu ska jag bara köpa batterier och göra lite läxor jag inte gjort. Puss.

PS: Tack alla som önskade mig lycka till på piercingen ddet verkligen värmde mycket.

Chile/- Navelpiercing


(Maitencillo, inte min bild tagen från google, men mina foton som jag tog kommer.)

Igår så åkte jag till stranden Maitencillo med min mamma, lille bror och morbror. Jag badade inte så mycket för jag är fortfarande lite sjuk men jag badade lite och solade mycket. Stranden här i Chile är lika iskall som den i Sverige. Men ja, det är ju finare stränder här of course. Bara lite för mycket vågor.

Iallafall idag ska jag pierca naveln, hahah kul. Jag ska pierca med pistol för jag hatar sånna där stora nålar. Fast jag ska typ pierca senare idag. Men bild kommer att komma när jag väl har piercat. Jag kommer att gå med mamma. Mamma tänkte pierca näsan men hon är också förkyl så det är kankse inte så mysigt en piercing i näsan när allt snor bara rinner. Så ja, stackars mamma hon kommer väl ha ont i handen efteråt av allt jag kommer klämma den.  Bra att med pistol går allt snabbt medans med nål måste man göra många grejer. Okej önska mig lycka till, till min första piercing på ett annat ställe i kroppen för annars har jag bara två hål i varje öra. :p Love Milla.

Veckans bloggar!

Grattis tjejer!..

Belinda
- En blivande stylist som skriver om sin vardag, smink & hår

Ceci - Bloggar om hennes vardag  från Mexico

Evelina - Skriver om hennes liv och brukar göra listor och tävlingar

Glöm inte att skriva en kommentar för att kunna vara med nästa "Veckans bloggar".
(Förlåt att jag länkade veckans bloggar så sent men det beror tids skillnaden)
Men åter igen grattis till tjejerna som vann. Glöm inte att kika in i deras bloggar!

Chile/-Söndag

Heey!
Dom senaste dagar har ja bara varit hemma och inte gjort nått eller ja, igår var jag jag i Quillota. Vi skulle fråga om riskerna som kan hända när man piercar sig, när det infekteras och vad ska man göra och sånt. Vi kom fram till att jag ska pierca mig imorgon. Så då kommer jag imorgon då ha en navel piercing som jag alltid velat ha, hoppas det inte blir infekterat bara. Vi åt även pizza igår. Skit gott har inte ätit sen jag var i Sverige.

Idag tror jag det kommer bara bli en chilldag. Kanske en dopp i poolen när vattnet är påfylld. Vi får se. Kyssar!


Chile/-Nyårs foton!

Bilder på mig och min lila klänningjag fick av min kusin i julklapp:




Andra foton från kvällen/maten, raketer, dans & familj




Nyårs löften.

Nytt år ny start eller hur ?
Såhär ser mina nyårslöften ut.

* Bli bättre på plugget, göra läxorna i tid och inte slarva med dom.
* Sluta vara den där bortskämda barnet jag alltid vart.
* Börja spara pengar och inte slösa dom direkt när jag får dom.
* Åka till Cuba och träffa familjen där innan 2010.
* Pierca naveln innan jag åker tillbaka till Sverige.


Chile/-1 Januari 2009

Hoppas ni haft en skit soft nytt år som jag hade. Gaash vilken kväll asså! Vet fortfrande inte hur jag gick och la mig igår. Vaknade upp runt 15.00 med hela sminket överallt och ont i huvudet och kroppen. Fötterna var döda typ. Ärligt kände mig typ skit bakis och jag som inte drack något eller okej, en glas champagne och drack knappt upp det för jag tycker det är äckligt åt typ vindruvorna som fanns inne i glaset. Sen smakade jag från mammas glas lite pisco sour. Det var gott men ja, det har för mycket alkohol så det får jag inte dricka. Men jag tror det mesta är för att jag knappt har sovit.

Okej, ska berätta hur min nyår var. Vi var alla ute på gården och grillade kött och kyckling och massa andra grejer. Sen kom vi in och åt alla tillsammans. Hela min morbrors släckt eller hans fru mina kusiner och en av mina kusiners barn, min andra morbror och min kusin sen mormor och morfar och jag, mamma och min lillebror. Därefter var klockan typ 23.30 alla började förbereda champagnen med vindruvorna och snacks och andra grejer. Klockan tolv gav alla kramar och sa gott nytt år och sånt. Musiken på högsta volym hela tiden. Efter att druckit champagne och gett kramar gick vi ut och kasta raketer. Sen kom min syrra, mina andra kusiner och några av doms barn och mina mostrar. Vi dansade, snackade och bara umgicks tills plötsligt var klockan 06.00 då började de flesta gå hem. Jag, mamma, mina morbröder och min kusin stannade uppe. Klockan 08.00 såg vi min kusin gå av bussen (utanför huset) skit full. Hade hicka och typ ramlade hela tiden mormor vaknade och gav honom frukost sen gick han hem. Vi dansade fortfarande och 10.00 gick vi och lade oss.

Orkar inte lägga upp bilderna nu men kanske imorgon. Puss.