innan jag går..



Ska bara lämna en skön gammal låt sen förra sommaren.. Lady av crossfire.
Men videon är ju spelad i Cuba, so there is where I'm going!! :D See yaah! <3

Kommer sakna alla..!! Puss!

READY FOR CUBA!

Tjaa! Jag hann inte med någon inlägg igår men nu så är jag vaken ska börja fixa mig för taxin kommer om en halv timme!!

Fan va kul det ska bli. Can't waiit!! Så ja, om några timmar kommer jag sitta på ett plan till Frankrike, sen därefter byta till CUBAA!! träffa the family och min fasters hundar skit söta en dalmatin och den andra vet jag inte vilken ras.

Promise kameran kommer följa överallt och när jag får tag på närmast data med internet ska jag updatera..

Nu måste jag verkligen gå men take care everybody! Kommer sakna er alla här i Sverige och mest mina vänner och familj och mamma som inte kunde följa med.. :s

Hörs om en månad om inte innan, jag är tillbaka den 18 Juli glömde säga..
So long suckers! nej driver, Love you, kisses! <33

Packar...


(This is where I'm going.. CUBA!)

Hej sweethearts!
Jag har typ packat, köpt dom sista grejerna och helt enkelt inte haft tid att skriva idag.. Men jag är almost färdig snart.

Faan va kul CUUBAA imorrn! har fortfarande inte fått den där res känslan än.. Men den kommer sen antar jag. Kommer inte kunna sova säkert.. Blir alltid nervös på natten innan jag ska resa.. :s Plus jag ska åka Air france!! Fabulous, NOT! för att jag ska stanna i Frankrike i 4 timmar för att byta plan mot Cuba. Shiit! jag som är verkligen flyg rädd!ändå om jag är van att resa. Har fan rest hela mitt liv, det har inte funnits ett år jag inte rest. Men tankarna som "Tänk om planet krashar eller typ försvinner som den där Air france planet" kommer upp. Men jag har massor med musik, filmer, the sims3 och TWILIGHT my life.. hahah nej driver men ja för att hålla mig sysselsatt på planet :p so that's good.

Laptopen kommer med, men grejen är att i Cuba finns ingen internet.. eller asså det finns ju. Men på hoteller och speciella ställen. Så det betyder att jag inte kommer kunna blogga för att jag kommer inte bo på hotell jag bor ju med min pappas family.. Men jag tror vi kommer gå en vecka till ett hotell, det kostar ju ingenting så då ska jag försöka blogga om det går. Men ja, kameran följer med så bilder kommer ni få se efter att jag kommer tillbaka eller om jag nu får tag på någon internet grej.

Men jag hör av mig, sen.. ska fortsätta packa.
Hugs & kisses!

SIMS 3!


OMG!!! JAG HAR FÅTT SIMS 3 !! PAPPA KOM HEM MED SIMS 3!!
TAAAACK PAAAPI! <33

Paris new BFF



Byt till TV3 för att skratta lite på Paris, i Paris new BFF..
började bara för 8 minuter sen.. so hurry!

Farsta med Gissi

Jag har precis kommit från Farsta, var där med Gisselle som jag sa tidigare att vi skulle. Vi var där en timme och jag la undan ett par grejer som mamma kan hämta sen och vi tog en milkshake på mcdonken. Nice Nice!

Hahahaah läs hur vi kom till Farsta!
Kl.10.00 - 11.00 messar jag och Gisselle och försöker komma fram till vilken tid vi ska träffas. Vi kommer fram till att vi kan träffas kl. 13.00. Medans så kollar jag på tv.. och jag somnar framför tvn!! sen kl. 13.02 ringer Gisselle och säger att hon är påväg dit vi skulle träffas.. WHAT!! HUR MYCKET ÄR KLOCKAN?? :o säger jag.. Eftersom jag inte äns hade fixat mig någonting kom Gisselle över. Hon kolla på tv medans jag fixade mig. Shit, verkligen förlåt gumman! Hahah, jag somnade framför tvn! antar att jag var trött. Haha eftersom jag inte hade sovit någonting inatt. Men aja efter det så gick vi till Farsta.. xD


Me don't like to sleep!

Godmorgon!
Höhh, vaknat tidigt? eller vad säger ni? Nej men sanningen är att jag har inte sovit någonting! Jag kunde inte sova på hela natten gick och la mig typ 04.23 och låg där och kunde inte sova, lyssnade på musik för att se om det kunde göra mig sömnig. Didn't work! -.- sen var jag inne i datan en stund och se om jag blev sömnig.. Nope. Till slut kl. 06.30 vaknade mamma, pappa och lille bror för att gå till jobbet och min lille bror till skolans fritids. Han gillar skolan!! WTF!! Hur kan man gilla skolan?? Men aja, jag får slippa honom :) men sen efter dom hade gått och jag låtsas sova när dom kom in i mitt rum och typ kolla om jag var där (?) vakna jag och hittills har jag bara kollat på tv .. MTV lyssnar på musik. Aja, inte för att jag behöver sova .. Gillar inte sova!! tråkigt! hahah.

Idag ska jag till Farsta centrum med Gisselle, eller så är planerna i alla fall.

Vi hörs sen.. ska ut, känner mig instängd! ska gå och störa mina kompisar när dom sover eller vafan dom gör nu!
Lovee, Camilla!

Never think..



Den här låten är sååå jävla fin!
Älskar hans röst, hans låttexter, hur han spelar, hur
han är, hur han ser ut asså hela honom!! OMG!!
den här killen har verkligen allt man kan be i en kille..
och lite till ;) Älskar, älskar honom sååå mycket! <3

Rektor & f.d president


George Bush (?) - Robert Clark (?)

Hahah, som jag sa tidigare min rektor Mr. Clark och Bush liknar fett mycket och här kommer beviset som jag lovade er att visa tidigare på tidigare inlägg. Hahah visst är dom lika?? Kan ni gissa vilken är Bush och vilken är min rektor? Inte? han åt vänster är min rektor och han till höger är bushman! ;)

Hade inte märkt det förr, men min rektor heter Robert!! WTF! varför? Vart jag än går eller kollar på är det någon som heter ROBERT! VARFÖR! jag driver verkligen inte men den där namnet förföljer mig!! Asså det kan vara på tv kanske en film eller någon tidning (nu snackar vi inte om twilight Rob för visst han kollar jag på 24/7) nej, det här är något helt annat.. T.ex: min mamma kollade på Da Vinci koden för några dar sen och vad heter huvudkaraktären? ROBERT! sen en annan gång när jag var i tekniska muséet kommer ni ihåg ? då så vare en ljudgrej som hette Robert sen hare vart massa med andra grejer.. om jag skulle säga allt skulle det nog ta hela dan, för att inte snacka om att jag har två Robert(o) hemma också.. Men dom stavas/uttalas med "o" på slutet som tur är.  Okej, sry ointressant inlägg.. Men är det inte skumt ? eller är det bara att jag tänker mer på namnet nu när Robert Pattinson kom in i mitt liv eller asså ja, ni fattar vad jag menar. Min kompis tror att vi är som gjorda för varann och det här är typ ödet, hahahhah sajk! Du är så söt gumman med dina gissningar <3 Hahh x)

HAHAHA IT'S ROBERT PATTINSON BITCH!! xD



HHAHAHA! OMG! Kan inte sluta GARVA!! KOLLA!!
FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN DÄR ROB! xD <3

BLOGGEN 1 ÅR!


Heej.
Jag lovade ju er att visa skolavsutnings bilderna när jag hade fått dom av min
kompis Linn så här är dom! :D Jag är med på tre bilder, där jag är med mina
kompisar.. Jag är hon med lila klänning. Klicka här för större bild.
ENDAST KOMPISAR/KLASSKAMRATER FÅR KOPIERA BILDEN OM DOM VILL
HA DEN!

Idag så ska jag nog kolla igenom min garderob och typ rensa den lite och
bestämma kläderna jag ska ta med till Cuba det vill säga då, bara sommar kläder
för i Cuba är det kokhet alltid. Det är ju fan rena paradiset om man inte räknar
med gamla hus och fattigt folk. Men äsh vem bryr sig om det? Ni ska bara se
stränderna i Cuba man tror fan att man är i en swimmingpool för dom är så
kristallblåa man ser allt igenom och dom är varma, det är ett plus! ;) Haha kom
ihåg vi snackar om caribien öarna. Väldigt, väldigt varmt land! Haha.

Men nu ska jag sätta igång för jag lovade mamma göra det idag för jag har bara
 3 dagar kvar eller 2 jag åker ju på 3e :o Shit! fan va kuuul! men vi hörs sen. Puss.

----- UPDATE 15.27 -----

GRATTIS BLOGGEN !
som fyller 1 år idag.. höll nästan på glömma det.
För ett år sen började jag blogga på den här blogen,
 efter massor av bloggar innan jag hade. Tänka sig allt
jag har skrivit på min kära blogg.. och alla minnen
som finns sparade sen förra sommaren, höstas,
vintras och våras och såklart nya minnen kommer
att skrivas för min blogg ska jag verkligen inte sluta
skriva i. Återigen grattis bloggen!

Privileged promo



Här får ni se lite om Privileged, serien jag skrev i den tidigare inläggen.
Verkar rätt bra faktist.. Glöm inte kolla på premiären kl.19.00.

PRIVILEGED


Idag söndag 14 Juni kommer det vara premiär för den här serien som heter Privileged KANAL5 kl.19.00. Så det kommer alltså inte bli någon Gossip Girl idag. Men den här serien Privileged är skapad av samma skapare som skapade Gossip Girl, Gilmore Girls och nu Privileged.

Lite om serien:
"Här möter vi söta, smarta Megan Smith, en positiv och framåt tjej som planerar att bli en stor journalist. Men hon får sparken från tidningen och blir istället privatlärare åt kosmetikamogulen Laurel Limoges tonårstvillingdöttrar. Döttrarna är bortskämda, snygga och rebelliska och vill inte alls ha en ny lärare, men Megan ger sig tusan på att vinna deras förtroende för att få stanna i sin nya lyxiga tillvaro."

Privileged är som Gossip Girl baserad på en bok, boken är skriven av Zoey Deans och heter How To Teach Filthy Rich Girls.

Själv har jag aldrig läst böckerna (för jag gillar inte läsa okej, Twilight böckerna är ett undantag (a)) och aldrig hört talas om serien endå om den gått i USA ett tag. Men den verkar ganska intressant faktist så jag ska kolla på den. Vad tror ni kommer det här bli nya GG? fast ingen kan slå GG ju! eller kan det? We shall see... ;)

(Lite text är kopierad från TV4)


090614

Tjoo!
Har vart ute och tidigare idag blev det strömavbrott så därför har jag inte skrivit tidigare.

Men idag så är vädret så jävla fult att jag orkar inte gå ut igen. Ärligt jag har börjat undra har höst kommit eller vafan är det här, ingen sol på sommaren!! Det var typ sol i Maj men sen Juni ingen sol alls. F*ck vädret! :/

Så vad ska ni göra? Jag ska nog kolla på tv hela dagen.. Juste det är en serie som har premiär idag. Skriver mer om den på nästa inlägg. Den verkar jävligt bra! (a)
Puss!

02.02

Så nu har alla gått och mamma, pappa och lillbrorsan sover.. och jag är inte ett dugg trött så jag håller på kolla på en film som går på KANAL5 den heter typ "6:e dagen" den är fett wierd en docka som pratar, dom bråkar och ja, skit wierd. Aja, kollar inte så mycket är mest inne i datan och chattar bara.. :p

Dom flesta sover säkert, någon vaken?? (a) Hhaha.

Men ska fortsätta chatta och göra det jag gör på datan, hörs..

New Moon special



Här berättar dom lite om new moon.. det är gamla och nya klipp fast den är ganska
intressant man får veta massor med nya grejer och grejer man redan vet.. Men det
är ju NM så whatever om det är gamla grejer, det skadar inte kolla igen (a) Var
faktist lite uttråkad så jag tog en liten paus från festen eller vad man ska kalla det. :p

lördag


Hej.
Vart i Farsta centrum köpte två skit snygga bikinisar på H&M. Dom på bilden ovanför. Den rosa råkade jag zooma in för mycket därför ser den så stor ut om ni undrar..  Den rosa kostade övre 129:- och nedre 99:- och den svart/guld/vit randiga kostade 79:- del.

Min morbror och kusin fyller år imorrn men eftersom dom inte kan komma imorrn så är dom hos oss idag och vi ska göra någon god middag och fira dom idag. Så jag ska vara  social av mig och umgås med dom.. Därför kan det bli att jag inte kommer blogga så mycket.

Men vi hörs kanske senare sen. Kram.

åååh, fyfan va söt!



Aaawww!! Fyfan vad söööt!! Den där killen håller på lär vargen att yla.

Hahah, är det bara jag som tänker på Jacob när jag ser en varg? x)

Terminator Salvation


Terminator Salvation
var fett cool se den! Jag rekommenderar den verkligen. Älskaade effecterna! Så ni som är ready för lite action gå se den. Här är trailern till er som inte sett den. Hittade inte någon utan med "Clevver" programet innan. Men i alla fall det är trailern, kolla med HQ för bättre kvalite. ;)

Terminator



Jag ska på bio och se Terminator Salvation med pappa och min morbror.
Nice! Hoppas den är bra, men vi hörs sen. Puss!

Behind the scenes på New Moon


Godmorgon!


(bilden är gammal, från i höstas)


Godmorgon!
Vad tråkigt väder det är ute, regn som vanligt. När ska det bli sol som igår? -.-

Jag vaknade för några minuter sen. Vad skönt med att få sova mycket! (a) hahh.

Idag ska jag nog städa mitt rum eller rättare sagt min garderob. För alla mina
kläder ligger utanför min garderob. Så det måste jag göra. Annars tror jag inte att
jag ska gå ut eller någonting vädret är ju så fult!

Men ska gå duscha, pusshej.


Ny header!

Vad tycks om min nya header?

Jag tänkte på eftersom det är sommar kanske man ska ha något mer somrigt
och starta sommarlovet med en ny header.

Så vad säger ni? är den här snygg eller ska jag byta tillbaka eller göra en ny?

Jag blev faktist rätt nöjd med den här, ganska simpel men snygg plus den har en
bild på Rob! (aa)

Skriv en kommentar av vad ni tycker! ;D

Realese me



Realese me av Agnes Carlsson.
Medans jag väntar på tacos lägger jag ut en jävligt skön låt som jag har
fastnat från min syrra som sjöng den hela tiden när jag var nere i Danmark.

TACOS!


Jag har vart ute.. Mamma behövde åka till Salem och lämna en bok där i bibblan så vi åkte dit och på vägen hem så åkte vi förbi Willis och köpte grejer för att göra tacos. Så det ska vi laga. GOTTGOTT! ääälskar tacos, favvo mat as you know. Fast jag föredrar Tacobar än hemgjorda tacos. NACHO DELUXE!! :D haha, nu blev jag sugen på det. Skön bild visst? :p

VB



Hahah jag fastna på ordet "Disneyland" det låter typ lisneyland (?)
aja whatever.. Jag är helt osminkad och ful så det är bara ignore hur
jag ser ut. Meningen var att göra en videoblogg. Hope you enjoy it! :D

snygga shorts från Forever21



Kolla vilka snygga shorts jag hittade på forever21

Den grå/rosa mjukis shortsen kostar $7.80,
den mellanblåa jeans shortsen kostar $15.80,
den ljusblåa jeans shortsen kostar $17.80,
den blåa mjukis shortsen kostar $14.90 och
den mörkblåa jeans shortsen kostar $15.80.

HAHAH x'D



HHAHHAHHHAHHAHHAHAHHA X'D
inga ord att förklara ! DÖR AV GARV!

Första dagen i sommarlovet..


Hejsan! Vad görs? Jag lyssnar på musik och gör frukost (cola med macka). Hahah, yes that's my breakfast as always.

Jag ska inte till grönan idag som jag sa tidigare.. Vet inte vad jag ska göra idag. No plannes. Någon som vill träffas? Ring/messa om du har mitt nr och om du inte har den it's too bad because you are not going to get it! :D haha nej, men ni kan alltid skicka mejl.

En fråga vart finns att köpa sånna här glasögon i Sthlm? för jag har inte hittat dom här fast i Köpenhamn fanns dom överallt och min kompis undrar.

Me ♥ märkes kläder


Hahah rubriken säger allt.. Det är sant jag älskar märkes kläder men asså jag bryr mig inte så mycket om dom. Så tro inte jag är äkta märkes freak. Nope, I don't care. Men jag älskar dom ändå.

Anyways här är det jag köpte och fick av posten. Nike shortsen köpte jag på Interestsport för 180 :- dom var faktist rea dom kostade 300 :-  förut. Den PUMA gråa leopard tröjan som jag beställde hos Ellos kostade nog 299:- kommer inte riktigt ihåg. Men visst är dom snygga ? Love it! Ska sova nu, maybe ska till grönan imorrn så måste vara pigg.. Good night!

S O M M A R L O V ! :D


(pics från Malmö (fredags) syrrans examen, jag, syrran, mamma och lillbrossan)


Fan vilken härlig dag. Äntligen SOMMARLOV! gaash vad glad jag är, inge mer skola på två månader.

Jag vaknade tidigt idag runt 07.30 för att fixa mig till skolavslutningen. Sen började vi 08.45 och därefter samlade vi i våra klassrum och läraren förklarade dagen sen drog vi till aulan och där prata rektorn Mr. Clark (Mr. Bush) nej driver men han liknar as mycket (visar bild senare) och några sjöng och dom dela ut priser för min skola är lite wannabe och leker en tävling om typ ATL awards (WTF?) Aja, whatever det handlar vem som är duktig i klassen typ (alltid i tid, positiv, aktiv och har alla grejer med sig).. Jag vann inget såklart, det skulle förvåna mig om jag vann för jag är inge duktig direkt. Sen gick vi tillbaka till klassrumemt vi krama läraren och sa "so loong suckers!" nej driver men vi sa "hej då" och sen typ tagga. Tyvärr har jag inga bilder från den för min kamera är död men min kompis Linn tog bilder så henne ska jag ta bilderna senare när hon lägger ut dom (a) I alla fall jag hade på mig en lila klänning (den som är ovanför på bilderna) Fin vah? kanske inte riktigt avslutnings klänning mer gala klänning. Men jaja whatever behövde den till en grej efter. That I can't tell you, sorry. Därför har jag varit ganska busy idag. *puh* Men nu är allt över och jag har all tid i världen! DET E JU SOMMARLOV FÖHRFAN! kan ni fatta det ! Jihuu! en hel jävla skoltermin har gått och i agusti börjar man 8an. Hemsk tanke! Vill inte börja åttan :'( allt blir svårare och hemskare! Aja, nu ska jag fokusera på att det är sommar and I can do whatever I want och nästa vecka åker jag till CUBA!! :D Fan va kul det ska bli! THE PARADISE!

Jag var även och hämta ett paket idag på posten från Ellos :) och det kom en grå leopard PUMA tröja. Jag köpte även ett par shorts från Interestsport (stavning?) skit snygga Nike. Pics kommer, måste bara ladda ner dom. Love, Camilla.

Bilden ovan har inget med inlägget att göra, ville bara visa klänningen jag hade idag på min skolavslutning och ni har säkert längtat att få se bilder från Malmö/Danmark right?? ;)

SKOLAVSLUTNING!

Vad mer ska man säga äntligen SOMMARLOV!
Visar bilder sen, promise! ska vara ganska
upptagen idag så vi hörs ikväll. Puss!

Stackars Robert!



Jag tycker så synd om Robert! Den här videon gjorde verkligen så att jag började gråta. Man blir verkligen sårad att höra om att Rob är helt paranoid nu. Han kan knappt gå ut utan att tänka att papparazzis kommer efter honom. Jag vet jag håller alltid på med "åh, Rob min älskling lalala".. Men gash, jag driver bara..! Robert är också en människa och man borde ha lika mycket respekt till honom som man har till någon annan. Han är inte min liksom jag kan inte bara "Neej, du kan inte gilla Robert för att han är min" ööh, nej och om jag skulle säga så driver jag bara. Men det här verkligen sårar!! Jag verkligen älskar Robert med hela mitt hjärta och när han inte mår bra mår jag inte bra.. Jag vet jag känner inte honom. Men att få höra att han inte mår bra verkligen gör ont att höra! Jag vill se honom le och lycklig och inte ledsen och mår dåligt. Om jag bara kunde så skulle jag ta alla papparazzis kameror och stoppa dom i röven på dom. Jag vet Robert valde själv den där världen och då måste man ta konsekvenserna fast han visste ju aldrig att han skulle bli så känd. Jag verkligen fattar honom att det är jobbigt och stressande. Tänk er flera tusen människor springer efter dig och vill kram, ta bild och ha din autograf m.m. plus några jävla killar (papparazzis) som följer efter dig, hoppar ut från buskar och tar bilder på dig utan att fråga. Kan dom inte bara lämna honom ifred!! :@

DH



Byt till 5an om ni vill se på Desperata fruarna som vi alla gillar.
Jag har verkligen inte hängt med om det som händer på ett tag..
Så jag vet nada om vad dom pratar om.

Så skynda om ni vill kolla, för den börja för 12 min sen. Pusshej.

Paris Hiltons BFF



Just nu kollade jag på Paris Hilton's new BFF. Den är typ slut nu.
Den började 20.00. Hahah, asså den programet är så patetisk!
Hatar Paris, och jag menar det.

Nu kanske ni undrar varför jag äns kollar på henne men det är roligt
och se hur hon beter sig, att skratta åt hur patetisk hon kan vara ibland.
Ba "Hi im Paris Hilton and I'm the shit! *hihihi*" euuw, hatar sånna
människor som tror att dom är bäst. Visst, ha personlighet men inte
för överdrivet mycket..

STÄDDAG! -.-


(haha alla klottrade på tavlan även jag "Camilla" sen fick jag och
Gisselle städa det -.-)

Idag började vi 10.00 och därefter städa vi klassrummet och sen skåpen,
vi gav även tillbaka skåpnycklarna sen slutade vi ungefär vi 12.30 och jag och
Gisselle gick till McDonalds och tog en glass med topping med alla våra
skolgrejer som vi behövde ta hem.

Sen så när vi blev klara med glassen så gick vi till bussen och gissa vad som
händer då.. Gisselles påse med alla skolböcker går sönder. Hahh, awesome!
NOT! hahha, fett synd. Men ja, så hjälpte jag henne att ta några grejer. Haha tur
att hon inte hade så mycket att bära på. Men det var rätt pinsamt ändå bara mitt
i Farsta centrum så går en hel påse med böcker sönder haha..

Imorrn är det SKOLAVSLUNING!! Fett sköönt! äntligen sluta skit skolan!
Sen sooommmarlov! :D

Juste, Gratta min kompis Olivia som fyller 14 idag! Grattis gumman !!

Tekniska & Gärdet.



Som sagt var vi i tekniska muséet idag och efter gick vi till Gärdet typ en park som låg där och chilla.
Vi käka och dansa och lyssna på musik och hade nice. På bilden är det jag, Linn, Gisselle, Sarmad
och Atid som är längst fram. Vi tog bild på en såndär spegel som man ser fet ut xD Hahah.

Imorrn ska vi typ städa våra skåp och skolan typ -.- sen ska vi typ lämna tillbaka skåp nycklarna och
vi slutar tidigt och börjar sent so that's good!

Tekniska muséet


Gooodmorgon!

Jag börjar 09.30 för att vi ska på utflykt med klassen (Typ för första gången -.-) så vi alla ska mötas i Åhlens City och sen tagga till Tekniska Muséet. Kul! NOT! aja bättre än vanliga lektioner. Sen efter muséet ska vi till en park kommer inte ihå vilken men vi ska typ käka där min kompis kanske skulle ta med engångsgrill och grilla. Fett nice om hon göre :p Hahh.

See yah later! ;)

hahah SVENNEBANAN!



HAHAH kommer inte här typ bli sommarens hit? Den är så jäävla skön!
Svennebanan!! hahah. Svennebanan av Promoe! xD

Back in the capital! :D


Framme i huvudstaden! Schtekholm!
:D Kom fram för en timme sen. Har packat upp alla grejer. Gör mig redo för imorrn. Imorrn börjar jag sent för vi ska på utflykt med klassen och vi ska mötas i Åhlens City. So that's nice! Men ja, ska gå sova nu. Hör mer imorrn. God natt och sov gött! hahah, fastna lite med skånskan där eller är det göteborska (?) aja whatever. Neej driver gillar inte skååenska eller göteborska.Stockholmska is the shiiet ;)

Juste glömde bort att säga, att alla som heter Robert har namnsdag idag (eller igår) det vill ju säga att min hunny bunny har namnsdag juu! Grattis ROBERT på namnsdagen! :D hahah och så min pappa och lille bror som heter Robert(o) (a) Haha, nu blir alla ni läsare bara what? hahh men jo min pappa och lille bror heter Roberto, så om jag nu blir tillsammans med Robert Pattinson i framtiden (som jag kommer bli ofcourse ;D) kommer det att vara som ett familjenamn för min farfar och min gammelfarfar heter Roberto också x) Haha, jag och Robert Pattinson är äkta ment to be eller vad säger ni !! (aa) Hahh.

Back to Sweden!


Shooo!

Om en halv timme åker jag ner till stationen och tar tåget tillbaka till Sweeeden! Så jag håller på packa ner alla grejerna nu. :)

Igår efter matchen käkade vi på tårtan som min mamma gjorde till min syrra till hennes examen. Visst ser den god ut? Hahah, jag tänker inte sätta ut recepten. För det är mammas speciella recept och bara jag och syrran vet den. Jag lovar er den är godare på insidan än utsidan och den är inte bara grädde, grädde är typ den minsta den har. Mohaha, ni kommer aldrig smaka på den här läckra tårtan om ni inte kommer hem till moi. För ingen kan göra den här tårtan i Sverige kanske i Chile.. Men det tvekar jag på. Mamma på bilden om ni undrar.

Har haft en skit härligt dag, Thomas (syrrans pojkvän) föräldrar kom och hans bror och vi käkade frukost tillsammans. Sen spelade vi band hero eller vad det heter men ni vet guitarr hero fast hela bandet med trummor och mikrofon. Skit roligt!

0 - 1

Danmark vann! Haha. Grattis Danmark!
Fan Sverige! jaja whatever .. Danmark vann med 1 - 0.
Jag kolla knappt på matchen (hatar att kolla på fotboll
som jag sa tidigrae)
Haha. Så jag bryr mig inte riktigt.

NM fanmade!



OH MY GASH!!
Shit vilken bra fanmade trailer.. det här är några delar från
den riktiga New Moon teaser trailern. Men fuck vad bra!

Jag fortsätter inte fatta hur folk gör dom?? Dom är ju helt amazing!
Ärligt no words till den här trailern den var awesome! :D

SVERIGE - DANMARK

Nu börjar matchen!!!
så byt till ettan eller fyran kan jag gissa att den går?
Så heja Sverige!! och Danmark.. :)

19.08


Så jag har kommit hem till syrran nu. Jag shoppade inget. Men vi åkte den där båten jag sa, det var som typ en sightseeing båt. Så jag fick se nästan hela Copenhagen i en båt idag (a) Hahh.

Men nu är jag hemma och om en timme så börjar fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark! Så vi ska sitta fast klistrade framför tvn. Ändå om jag hatar att kolla på fotboll så kommer alla i kolla, Thomas (syrrans pojkvän) föräldrar kommer över och dom alla är ju danskar som ni redan har fattat antar jag..så dom kommer nog heja på Danmark och vi på Sverige eller jag är Switzerland bryr mig inte riktigt vem som vinner men man hejar väl på sitt hemland eller ? plus att det skulle nog vara kul för Sverige att vinna på deras nationaldag. Extra fest  maybe? Haha. Det kommer vara kul att kolla.

Sveriges nationaldag!

Hajhajj!
Hahh. Idag ska vi typ shoppa någonstans här i Danmark och vi ska också åka runt i någon båt. Kul.

Vädret är lite mulet med lite sol fast det är fortfrande varmt. Jag tror faktist att det är varmare här än i Sverige. Fast jag vet inte för jag har inte vart i Sverige idag och jag ska inte åka dit. Haha wierd det känns att inte äns vara i samma land som er läsare eller ja, jag tror att dom flesta läsare är från Sverige. Fast det som är konstigt är att jag inte har den där känslan att jag är utanför Sverige. Hahh.

Meen åååh! läste precis på twilightsweden att Ashley Greene (Alice), Rachelle Lefevre (Victoria), Charlie Bewley (Demetri), Daniel Cudmore (Felix) från twilight/New moon är i Berlin Tyskland! Fan! Grannlandet till Danmark (där jag är nu) ju! Det tar ju fan bara 4 - 5 timmar att åka dit härifrån! JAG VILL DIT!! Dom ska typ hålla en fan event. Asså gaash! Det här att inte få träffa dom håller på döda mig! Förr förra veckan spela dom in NM i Italien! ITALIEN! och jag gick inte och såg dom och typ 7 av mina kompisar gjorde det, nu är dom fan 4 - 5 timmar ifrån mig!! och jag ska inte få se dom!FUCK THIS WORLD! och jag menar det.

Okej, sorry men jag är lite sur för att dom är såååå nära men jag får inte träffa dom i alla fall!

Juste idag är det Sveriges nationaldag! Grattis Sweden! eller vad man ska säga. Jag kommer inte fira det för ja, det vore nog konstigt att fira Sveriges nationaldag i Danmark. Alla skulle bara, öh ? Hhaha.
Hörs sen.. Kisses!

I'm in DENMARK!


(hade lite booring på tåget, så jag tåg några pics påväg till Danmark)

Tjjaaa!
Jag är så ledsen hann inte med någon inlägg imorse innan jag åkte till terminalen och tog tåget till Malmö.

Men i alla fall jag åkte tidigt imorse till terminalen och tog tåget till Malmö. Sov hela resan typ, tills vi kom typ till Lund så vakan jag och så kolla jag på film i min data och ja, ni vet vilken film Twilight ofcourse! Sen kom vi fram och då vänta vi på min syrra och hennes pojkvän Thomas som kom från Danmark (där dom bor) så åkte vi hem till min syrras kompis Bennys hus.. Vi bytte om till finkläder och drog till kyrkan där min syrra hade sin examen. Vi lyssnade på några prata i tusen år .. BORING! somnade typ. Sen ropade dom upp alla och dom fick sin diplom. Så nu har min syrra tagit examen och hon är socionom!! Wiiie! Grattis sis'! efter min syrras examen gick vi hem till hennes kompis igen och bytte om till vanliga kläder igen. Sen tog vi tåget över till Danmark och gick hem till min syrrans/Thomas hus. Sen kom Thomas föräldrar och vi snackade och umgicks med dom. Dom var riktigt trevliga. Ibland så fattade jag inet vad dom sa för dom gjorde en mix mellan danska/svenska. Haha. Jaja, men nu ska jag kolla på film. Hörs imorrn! Miss you alla i Sweden! <3

snabbis!


Hejsan! Jag har verkligen inte haft tid att updatera bloggen pågund av att jag har haft fullt upp för imorrn. Jag ska ju åka ner till Malmö och sen till Danmark för att min syrra tar examen från universitetet där i Malmö och hon bor i Danmark så jag kommer att få åka lite fram och tillbaka. Haha nice att vara i två länder på samma dag. Som sagt åker jag imorrn fredag och kommer tillbaks på söndag. Fan va nice det kommer att bli. Jag har redan bestämt vilken klänning jag ska ha. Jag ska göra mitt bästa för att updatera från syrrans laptop för min laptop kommer tyvärr inte följa med. :s

Min pappa kom tillbaka från kryssningen idag och pappa köpte Geisha choklad till mig. Love it! Thanx dad! (Sorry, för min dåliga webbcam bild)

Hmm, nu måste jag fortsätta fixa grejerna till imorrn. Men jag kanske hör av mig sen när jag är mer ledig eller klar.

(Juste, till mina klasskompisar som ser det här: Säg till lärarna vi har att jag är sjuk! inte att jag har åkt bort för jag får inte igenkligen (aa) Ses på måndag!)

Hugs Milla!

23.53

Hola!
Idag så har jag klippt mig. Jag klippte topparna bara. Jag ska nog aldrig i mitt liv klippa mitt hår kort. Haha. Eller kanske när jag blir äldre men inte nu. Älskar mitt långa hår (när den är platt) :p

Min pappa åkte med jobbet på kryssning till Åland. Där har jag faktist aldrig vart :/ Men jaja, pappa åkte idag runt den tiden jag kom hem från skolan och han kommer tillbaka imorrn. Kommer sakna dig daddy!

Nu måste jag göra klart min essay (uppsats) och Eva & Adam postern som skulle in idag igenkligen, innan mina lärare dödar mig. Hahah.

Love, Camilla.


Boom Boom Pow



Vi börjar dagen med en skön låt!
Boom Boom Pow av Black Eyed Peas.

090602


Hej.
Igår gick det inte att skriva pågrund av att blogg.se funkade inte. Så jag kunde inte logga in. Men igår så gick jag hem till Gisselle för att göra klart science (NO) bilen .. Asså vi håller på att göra en bil i science (NO).  Sen gjorde vi också bilens poster där vi berätta lite om bilen.

Idag så började jag 08.55. På svenskan så kom aldrig vår svenska lärare så vi fick gå till SVAS (Svenska som Andra Språk) gruppen och dom skulle kolla på film. Så vi kolla på "Bring it on" med Hayden Panettiere och Beyoncés lilla syster Solange Knowles. Vi hann inte se hela men den verkade jätte bra. Cheerleading film.

Idag så måste jag göra min sceince (NO) läxa om inventor essay (uppfinnare uppsats). Vi måste skriva en uppsats om en känd teknik-uppfinnare. Jag måste även göra min SO läxa som är att göra en poster där man ska rita Eva & Adams historia. Så det måste jag göra.

Men nu ska jag vila en stund och kolla på tv .. Tjingeling!

1 Juni!

Heeey!! Haha, det var bara för ett par timmar sen vi hördes ju. Jag har precis vaknat jag börjar 08.50.

Jag har fått tillbaks my feelings! Hahah. Jag är överdrivet pigg och glad och jag har berättat för hela min familj hur jävla cool New Moon var och MTV MOVIE AWARDS var igår. Stackars mina föräldrar dom är fett trötta på att höra om NM och ja, för inatt. Jag råkade ju väcka dom och typ grannarna (a) Jaja, det var det värd faktist den där trailern var ju fan amazing! Min lille bror han ba "Jag vill också se!" Hahha så jag visade honom NM trailern. Han gillar inte twilight han tycker att det är för tjejer..gissa hur han blev efter att se trailern ? :o så såg hans ansikte ut ungefär. Sen sa han " SPELA TRAILERN IGEN!" ärligt talat han är helt kär i Jacob (vargen). Han tyckte det var fett coolt när Jacob tar sönder hans kläder och förvandlas till varg och när Edward puttar iväg Jasper mot pianot och tar sönder pianot. SHIT ASSÅ! vem fan blev inte imponerad!!?? Hahah. Alla hemma vill se NM nu t.o.m lill brossan! Hahh!

KRAAAM!

New Moon trailern i HD!


 FYFAN! SHIET! ÄR DU KÄNSLIG KOLLA INTE PÅ DET HÄR DU
KOMMER ATT DÖ!och jag skojar inte!
Men ja, kolla! För en
sån här fucking trailer kommer du aldrig mer i ditt liv att se.
 Läsare verkligen har ni inte sett den här trailern har ni inte sett något!

THE HELL ATT JAG SKA PÅ PREMIÄREN den 20 nov!
och ingen kan stoppa mig.. om jag nu dör innan för en konstig orsak
så går jag som spöke på premiären. För den här jävla filmen kommer
jag inte missa!! Ska ni gå?

MTV MOVIE AWARDS (UPDATES)

HAHAHAH! FAN VILKEN SKÖN BÖRJAN !! När han ramlar i bajs som i (slumdog millionaire) och sen kommer i twilight och Edward sätter händerna för näsan och när han börjar prata dissar Edward honom och går x) OMGAAAD ROBERT FAN VAD HET HAN ÄR I LILA!! FAVVO FÄRG! (aa) Så jävlaa sööt!

-----UPDATE 03.14-----
Första pris utdelningen går till Ashley Tisdale som best breakthrough female
performance
. Grattis Ashley!
(jag röstade faktist på henne)

-----UPDATE 03.20-----
ANDRA PRIS UTDELNINGEN GICK TILL TWIIIILIGH!! som best fight!!! GRATTIS!!!
(jag röstade på TWILIGHT såklart!!)

-----UPDATE 03.27-----
Eminem
uppträder just nu. Nice! ;)

-----UPDATE 03.38-----
OMGAAD!! TREDJE PRIS UTDELNINGEN GICK TILL ROOOBERT!!! som best
breakthrough male performance!! GRATTIS ÄLKSLING!!
(OFC!! röösta jag på honom!!)

-----UPDATE 03.44-----
Zac Efron
vann en såndär MMA popcorn för best male performance utan att
vara nominerad :o Grattis Zac!

-----UPDATE 03.47-----
OMG!! Harry Potter sneek peek!! :o

-----UPDATE 03.57-----
OOOOH MY ...!! BEST KISS FICK ROBERT & KRISTEN!!
HAHAH VAFAN VA SKÖNA!!
Hahah stackars Rob !!
Vilken diss han fick av Kristen!

(Jag rösta inte på dom! Not! SÅKLART JAG RÖSTA PÅ MIN BABE
och den där Kristen)

-----UPDATE 04.06-----
LIL WAAYYNE & LEIGHTON MESTER
presenterar best song from a movie!! :o

-----UPDATE 04.08-----
Miley Cyrus
 vann best song from a move. Grattis Miley antar jag.
(Jag rösta verkligen INTE på henne)

-----UPDATE 04.10-----
HAHAH OMG HAN SKRÄMDE MIG DÄR HAAN BA NU KOMMER DET ALLA VÄNTAT PÅ
NEW MOON TRAILERN! JAG BA OMG! Sen vare bara fejk det var han som spelade!! x)
Shit! den kommer efter pausen!! assåå DEN RIKTIGA!! FYFAN!!! Omgaash! JAG KOMMER
ATT DÖÖ!

-----UPDATE 04.16-----
TAY, ROB OCH KRIS E UPPE PÅ SCEN OCH PRESENTERAR NEW MOON!! SHIT!

-----UPDATE 04.27-----
FÖRLÅT!
verkligen jag skulle updatera tidigare.. men asså jag skakar, jag kallsvettas
och kan inte prata, andas eller något! OMG e typ det enda jag kan säga! Jag råkade
väcka mina föräldrar! :s shiiet! NI MÅSTE SE NEW MOON TRAILERN! OMG! När Jacob
blir wolf!! FYFAN ASSÅÅ! När Bella skär sig och Jasper kommer imot henne och edward..
Ärligt NI MÅSTE SE DEN SÄGER JAG BARA!
Jag lägger upp den när den kommer ut.
Men jag måste vänta ett tag innan jag ser om den där grejen.. Vänta en fråga! hur andas
man? För att jag kan inte andas normalt? Hur mycket jag försöker går det inte.

-----UPDATE 04.43-----
Pågrund av NM trailern har jag inte updaterat. Jag har fortfarnde inte lärt mig och andas.
och jag har missat dom andra vinsterna pågrund av jävla New Moon som måste vara
 så fucking bra!!.. Men best female performance vann typ Kristen (Grattis!)

-----UPDATE 04.50-----
Best comedic performance
gick till Jim Carrey. Haha, ja han e väl skön. Haha sorry vet
verkligen inte vad jag känner. Men han e skön väl? Tror jag rösta på honom faktist.

-----UPDATE 04.58-----
TWILIGHT VANN BEST MOOOVIE!! WIIIE!!
Hahah, kan inte äns vara glad! eller asså jag
är glad fast kan inte känna det x) wierd. Verkligen jag är helt frusen som en glasspinne.
MEN GRATTIS BÄSTA FILMEN! TWILIGHT!

-----UPDATE 05.00-----
Nu är det slut och jag ska gå sova.. Om det går är inte trött direkt eller jag vet inte kanske
är jag trött. Vafan! VARFÖR SKA NEW MOON VARA SÅ BRA?? Nu vet jag fan inte vad jag vill
göra, hur jag känner!! Jag har no feelings! Dom försvann efter att se NM trailern eller jag tror
hela min hjärna försvann då också. Min kropp är det enda som finns kvar. Haha, kan inte
tänka.. Fingrarna bara skriver vad som helst känns det som. xD Jaja, Godnatt!
Vilken underbar show! synd för dom som missa den.. Men dne kommer på svenska MTV
den 2 juni så just wait !


MTV MOVIE AWARDS!!!

ÄNTLIGEN NUU BÖRJAR DEN!! MTV MOVIE AWARDS 2009!! SHIIET! OMG! :D

MTV MOVIE AWARDS (stjärnorna intervjuas) LIVE!



Hahah, jag kan inte sova!! Jag har verkligen försökt men det går inte när
man längtar på något som börjar om en timme nästan !! :D Men i den
här videon intervjuas kändisar LIVE och kändisar går bara förbi!
Kanske Robert eller Taylor går förbi !!?? (a) HOPPAS!!!

-----UPDATE 01.58-----

OMG! Soulja boy intervjuas! Hahah skönaste! x)
Diggar hans stil ;)
----- UPDATE 02.22-----
Ashley Greene
& Kellan Lutz går röda mattan nu!!
-----UPDATE 02.34-----
Ashley Tisdale
tar typ bilder (a)
-----UPDATE 02.38-----
Vanessa Hudgens
går på röda mattan
-----UPDATE 02.46-----
Zac Efron går på röda mattan
-----UPDATE 02.49-----
OMG!! TAYLOR LAUTNER
 GÅR PÅ RÖDA MATTAN PRECIS!