Min födelsedag


Idag som sagt är det min födelsedag. I skolan var alla jätte gulliga mot mig. Dom gratta mer än tusen gånger. Sen så överaska dom mig genom att säga till läraren att jag fyllde år så alla fick ställa sig och sjunga för mig. Haha. Fan va skämmigt det var. Men jaja, tack så mycket alla söta klasskamrater!

Senare idag ska jag gå äta på min favorit restaurang Taco Bar. Mums. Eftersom här hemma är det kaos. Så bjöd pappa mig till min favorit restaurang. Så dit ska jag om några timmar. Fan vad nice.

Japp jag har fått presenter om ni undrar. Jag har fått två jackor av mamma, en skinnjacka från cubus och en kavaj/jacka från VILA. Skit snyggt. Jag fick bankomatkortet som kom idag av pappa han la också in ganska mycket money  på kortet. Så I'm happy. Jag ska ju även göra legg för det inkludera gratis när man skaffade bankomatkort. Tack så mycket mamma och pappa! Puss & kram från födelsedagsbarnet.

I'm fourteen!


Så nu är det 31 Mars och klockan är 00:00:00 och jag är 14!
Nu är jag äntligen fjortis(nä, driver bara) men ja, fjorton. Haha.
En "Grattis" vore inte dumt ? Haha. Nu ska jag ta och sova jag
hör av mig imorrn. Love Camila.

Min sista dag som 13



Har inte kunnat blogga tidigare idag pågrund av att min mamma har behövt min laptop hela dan nästan. Nu ska jag försöka blogga lite mer. Men jag är ledsen.

Min lägenhet är fett konstigt dom har plastat in alla dörrar. Sen så funkar inte toan längre nu har vi fått en nyckel för att gå på toa ute i nån litet hus (?) Hmm, fräsht not. Så ser det ut i hallen hemma hos mig. Fint. Not.

Imorgon fyller jag år. Kan fortfarande inte fatta det. 14 bast nästa år 15. Shit. Tiden går jävligt fort. Jag har fått massa tidiga gratulationer (vet inte hur det stavas) Tack så mycket sötnosar! Puss & kram.

07.47

Godmorgon!
Jag kunde inte sova inatt, lyckades somna klockan 03.27 Jag vet inte vad jag ska klaga på, min hörsel (?) tunna väggar och golv (?) vafan vet jag. Men inatt så låg jag där och vred om och hörde vad alla gjorde.. Jag är ganska bra på att höra vad andra gör som att dom går, snarkar, pratar, vattnet från kranen m.m. Medans man själv försöker sova.. Det är ganska störande men oftast kan jag ignorera det. Men jag är inte trött i alla fall, fast det brukar jag nog aldrig vara på morgonen. Jag är ganska morgonpigg av mig.

Men now I'm ready for school. Jag börjar 08.50. Men jag sa ju att jag måste vakna tidigt. Fick vakna 06.30.

Men jag ska typ fixa väskan och andra grejer.. sen så tvingar mamma mig att äta frukost men jag är inte hungrig på morgonen och jag mår bara dåligt av det sen.

See yah..

Jag har kollat på Gossip Girl och wipeout. Vet ni tidigare idag när jag kollade på chilenska kanalen så plötsligt ser jag att det är samma bana som dom har på wipeout och det första jag gjorde var och skrek till mamma "kolla mamma, i Chile har dom också wipeout" mamma kollade förvånat på mig sen på tvn. Haha, ja det var samma fast i Chile heter det "Hombre al agua" om man översätter så blir det nog "man till vatten", okej konstigt det låter. Men det var kul att se och det är precis samma bana. Fast i Chile är det chilenare som tävlar mot chilenare inte som här att vi tävlar Sverige, Norge och Danmark.

Efter att kollat på wipeout gjorde jag science läxan om electricity (elektricitet) och därefter plattade jag håret.

Nu ska jag sova för klockan är ganska mycket och jag måste upp tidigt för dom där arbertsmän ska komma 07.00 imorgon!! och jag ska inte väl gå runt i pyjamas medans dom i här så jag måste vakna extra tidigt. Måste börja bli van eftersom dom ska göra den här fucking stambytet.

2 dagar (eller juste det är redan måndag klockan är ju 00.17 :o) menar 1 dag kvar tills min födelsedag jag fyller ju år på tisdag 31 mars!! :) God natt på er sötnosar, dröm sött!

Gratis är gott!

Gratis hemsidor som man samlar på poäng och kan växla mot
presentkort, biobiljetter och massa annat kul. Klicka på bilden
eller länken och bli medlem helt GRATIS!

Gratis mode
- växla in dina poäng mot presentkort till affärer m.m.


Gratis bio
- växla in dina poäng mot biobiljetter m.m.
 

Gratis makeup
- växla in dina poäng mot presentkort till smink m.m.

  Gratis kläder
- växla in poäng mot presentkort till kläd affärer
 

Gratis sms
- skicka gratis sms
Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se!

Gratis skor
- växla in poäng mot presentkort till sko affärer

EARTH HOUR bilder



Ni kom väl ihåg att släcka igår? det glömde inte några av dom mest kändaste platserna i världen i alla fall. Kolla bara på dom här bilderna från aftonbladet. Shit, vilken skillnad.

söndag


Hej. Ligger här i sängen och vill inte gå upp än så jag tar och skriver.

Vet ni vad jag drömde om ? Jag drömde om jacob black (taylor lautner) han som kommer spela en av vargarna i new moon (filmen efter twilight) och är kompis med bella swan (kristen stewart). Asså han e ju fett het, fast inte i filmen med hans långa hår. Nepps, han e snygg in real life. Jag har inte gått över till vargarnas sida (om ni tror det) jag fortsätter stå på vampyrernas sida ALLTID! Fan eller att jag kommer sätta taylor framför edward cullen (robert pattinson). :p Vem tycker ni är hetast TL eller RP?

 Nu måste jag gå upp. Puss & kram.

sommartid



Snart ska jag ta och sova. Glöm inte att flytta fram klockan inatt
för nu börjar sommartid. Jag vet det låter fett konstigt att säga
"sommartid" och när man kollar ut är det första man ser snö.
Haha. Good night everybody!


EARTH HOUR


Vi glömmer väl inte att idag är det earth hour. I min skola vare posters
övrallt om earth hour. Så glöm inte att släcka idag klockan 20.30!

13.39


Heej!
Sry för igår, jag vakna två timmar efter vad jag hade planerat igår och sen så höll pappa på fixa med elektriciteten eftersom det var det dom höll på fixa igår så pappa satt tillbaka internet och den vare nått fel med.den. Så allt blev knas och så ja, därför kunde jag inte blogga. Men ja, inget intressant hände så ni missade inget.

Just nu håller jag springer fram och tillbaka från köket till mitt rum. För jag håller på steker våfflor. Vi hade lite såndär våffelpulver från i onsdag. You know det var ju våffeldagen då. Så jag tog och laga ett par våfflor, dom ska jag äta med sylt och grädde. Mjam, gottgott! Puss.

stambyte

Nu har jag nyss kommit hem men jag slutade igenkligen 14.05 därefter tagga jag till farsta centrum och kollade runt lite. För dom höll på fixa hemma eftersom på måndag så börjar vår stambyte. Alltså betyder dte att dom ska fixa vår toalett och kök.

Senare idag ska jag kanske käka på mcdonalds. mums. Men nu ska jag ta en tupplur (eller vad det heter, sova i alla fall), för jag fick vakna extra tidigt idag för dom där killarna som skulle fixa skulle komma 07.00!! och jag började 09.05 idag så jag igenkligen skulle kunnat sova till åtta. Så jag ska ta och sova en halv timme kanske. xoxo.

bankkort!


Yeees! Jag har nyss vart i handelsbanken (Farsta) och skaffat bankomatkort! Wiie! Jag är sjukt glad. Vi fick skriva på några papper jag, mamma och pappa. Sen så lämnade vi in det och tjejen skrev in det på datan. Sen så kommer mitt kort om typ fyra/fem dagar på posten alltså på onsdag/torsdag typ. Med kortet bjöd dom på legg så jag ska skaffa legg också. Fan va nice. Så imorgon eller någon dag ska jag ta kort på någon såndär kortautomat och den ska jag lämna in och så ska jag göra legg. Jag är så glad och det här är min förskotts present för jag fyller ju 14 på tisdag. Me = Happy!

Happy birthday broe!

Tjoo! Idag fyller lill brossan 7 år! Haha. Han blir bara större och större *snyft* :') Jag köpte present till honom i måndags. Eftersom han fortfarande inte kan läsa så ska jag skriva vad det är. Jag köpte en "Indiana Jones LEGO" PC-spel som han önskade sig. Så jag hoppas han gillar den. Grattis broe!

Skolan var chill idag. Eftersom vädret är så skönt och fint så var jag för det mesta ute med kompisarna. Solade, snacka och lyssnade på musik. Nice. Puss & kram.

SAW V



Nu har jag och syrran gått och hyrt SAW 5. Fett nice. You know I like scary movies ;)
Men vi ska se den snart. Jag har sett alla utom den här så jag hoppas att den är
lika bra som dom fyra andra. :) Men nu ska jag poppa popcorn och sätta mig och
kolla på filmen. Puss & kram!

25 Mars Outfit


Pot luck dinner

Nu ska jag dra till skolan igen. Vi ska ha "Pot Luck dinner" (knytkalas) och alla ska ta med sig mat och sånt. Asså själv vill jag inte gå för det är super tråkigt men ja, föräldrarna vill typ då måste man ju. Asså vår klass gör det här för att samla pengar till nian, så vi kan åka någonstans. Men who cares? Aja, nu måste jag gå. Pusshej.

onsdag

Wazzup fans! Precis kommit från plugget. The sun is shining and I'm feel perfect. Det måste verkligen vara någon kemi mellan solen och mig. Solen skiner och jag mår toppen är det grått fult väder är jag deppig. Haha.

Asså jag blir fett glad när mina kompisar eller människor jag känner eller er som inte jag äns känner säger "Asså din blogg äger", "du är en grym bloggare", "du kommer säkert bli en stor bloggerska när du blir äldre", "älskar din blogg" Mhihh, jag blir skit glad. Tack så mycket för att ni läser min blogg. Verkligen jag menar det. Själv tycker jag att min blogg är inget speciellt och ganska tråkig. Men ja, som jag sakt tidigare bloggen är som min dagbok och här sparar jag varje sekund/minut/timme/dag av mitt liv och för att jag älskar att skriva. Love yah !


Kiss me through the phone



Asså jag kan inte sluta sjunga den här låten.. jag älskar den och den får mig att
tänka på Rob! Min söta Rob!  

U know that I miss u.. I just wanna kiss u.. But I can't right now so
baby kiss me through the phone, kiss me through the phone...

Så fin skön låt! :D

Syrran är uppe i sthlm!


(pics på det jag fick av syrran)


OMG, för typ två timmar sen satt jag och chatta med min syrra och sen plötsligt ringer det på dörren och det är hon. Fett glad jag blir. Saknat henne as mycket. Hon bor ju nere i Danmark med hennes pojkvän. Men gaash, fett länge sen vi sågs typ sist vare 23-25 Januari, då vi såg Chris Brown.

Här är en bild på vad min syrra tog med sig från NY, för hon var där två veckor. Så hon tog med massor med presenter till oss. Som en tidig födelsedagspresent. Skit fint. Tack syrran!


I'm still alive! :o

My favourite jeans KONKURRANSE





Im still alive! Fett skön dag. Vi slutade tidigt därefter vänta jag på mamma och vi hade SPT (utvecklingsamtal) det gick grymt bra. Fyfan va skönt att det är över. Det gick inte så värst som jag trodde. Mamma verkade inte missnöjd. Men ja, vi får se vad hon kommer säga till pappa och hur han kommer ta det. :s

Efter SPT gick mamma tillbaka till jobbet och jag ringde min kompis som var med mina andra kompisar också på donken , så vi käka lunch där. Sen kollade vi runt i affären och prova kläder. Jag älskade en kort beige färgad tunika och en svart kavaj/jacka, båda från VILA. Skit läckra. Jag och mamma ska se dom senare och kanske ska köpa dom. Men i alla fall efter VILA gick jag och mina kompisar till cubus och där vare en grej som man kunde modella typ. Asså man skulle ta på sig ett par jeans från cubus sen skulle man ta bild på en speciellt ställe och sen ska man logga in på cubus.com och skicka dom och man kan vinna en resa till london och 5000 kr för shopping. Nice vah? Så jag och min kompis Eda tog på oss ett par baggy jeans, mina var fööör stora så att jag tappa dom. Men skit samma. Så tog vi bild med olika posen och snart ska Eda skicka för vi tog med hennes mobil. Kanske sätter ut någon bild. Haha men bara kanske. Men vi hade skit kul. Pusspuss.

Shuue!

Sitter och kollar på "Vakna med the voice" inget annat kul på tv så detta duger. Vädret ser härligt ut men njae, lite blåsigt kanske. Jag börjar 08.55 idag och har 1½ lektion, slutar 10.45 tror jag, nicenice!

Men ja efter ska jag stanna i skolan och vänta på mami och vi ska ha "the hell" (utvecklingsamtal). Juste idag är det dagen jag kommer dö. Aja, death is peaceful, life is harder.. Eller det sa dom på twilight filmen i alla fall. Haha. Men önska mig lycka till i alla fall, så maybe det går bättre än vad jag har förväntat mig.


FRI FRAKT HOS NELLY.COM!

Beautiful Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
Har ni kollat in nelly.com ? Inte? Då borde ni verkligen kolla in nu! Det är fri frakt!
Here I found two delicious dresses, vad tycks ? Klicka på bilden för mer information.

For my birthday, I wish...


+ en bankomatkort (som jag inte hitta bild på)

Visste ni att jag fyller år nästa vecka tisdag den 31 Mars (synd att jag aldrig kommer det, läs
inlägget innan) Men ja, då gjorde jag en önskelista av det jag vill ha till min födelsedag. Då
kommer jag fylla fjortis! Hahah, skämta men you know 14 ! Längtar! vill inte vara 13 längre.

the hell

Jupp, nu är jag hemma. Igenkligen ska vi sluta 15.00 men eftersom idag och imorrn har vi SPT (utvecklingsamtal) man kan även kalla det "the hell" så får vi sluta tidigare. Idag slutade vi 10.45 imorrn tror jag vi kommer sluta samma, skit skönt.
 
Imorrn har jag min SPT och det kommer gå grymt dåligt. Så hmm, ska försöka skriva mycket innan jag dör. Mina betyg är inte MVG++ så ni vet dom är mer lik G,G+ och VG- , sen eftersom jag fick G- i matte och det är tydligen viktigaste ämnet ( VARFÖR? :'( ) och jag ska ha SPT med min matte lärare (varför just han?) och han kommer säkert berätta hur det går för mig i matte för mig alltså inte bra då. det kommer låta något såhär " Hon snackar för mycket med kompisarna på lektionen, lyssnar aldrig på mig och får IG på proven" Mamma kommer säkert döda mig. Så jag kan glömma onsdag imorrn kommer jag ligga i skogskyrkogården död med en skylt som det står "RIP Camilla, dödades av hennes föräldrar för att hon inte tog hand om sina studier". Allt för fucking matte lärarens fel han förklarar för dåligt och jag fattar noll. Haha eller om mina föräldrar inte tar det så hårt kommer dom säkert ge mig dataförbud. Så det kommer ni märka om jag skriver imorrn kväll eller inte.

Godmorgon sweetheart!

Hej. Har ni kollat ut ? Nu är allt helt krit vit igen. Asså när kommer våren då ? -.-

Jag hade en skit konstig dröm inatt. Handlade om vampyrer. Haha. Jag måste verkligen sluta kolla på på twilight, nu håller jag på drömmer om vampyrer också. Men i drömmen så vare så att min syrra (Pamela)och hennes pojkvän (Thomas) var på besök hos oss och det var typ sommar (för det var varmt ute) och vi skulle till typ en ställe som man kan bada fast det var en skit konstig ställe typ en restaurang sen skulle man förbi där och sen ner för en trappa till bryggan och från bryggan skulle mna simma över (med kläder) till sanden och där var själva stranden. Jag vet wierd. Men aja, vi gick och bada där och sen skulle vi tillbaka till restaurangen och vänta på min kusin (Francia) och så var det några fett konstiga männsikor som satt sig ett bord från oss. Dom var två killar och en tjej. Alla dom tre hade ljusa ögon och en kille var svart hårig, den andra var blond och tjejen var brunhårig. Dom bäställde en fett stor biff typ med typ blod (asså ni fattar inte så väl stekt biff) och jag höll på kolla på dom med en "äcklad" min. Dom kollade på mig också då och då. Sen kom min kusin och sa "heej, ska vi ner och bada" skit glad och med solglassögon och allt. Min syrra och min syrras pojkvän följde med min kusin ner till stranden (?) och jag stanna kvar. Jag tog mat från bufféen och satt mig i samma bord som jag satt innan och så när dom där konstiga människor ställde sig och skulle göra nått så följde jag efter ena killen gick därifrån men den andra killen och tjejen stanna och jag fortsatt att följa efter dom ända tills dom märkte mig och dom ba "e inte du tjejen som satt ett bord ifrån oss" och dom ledde mig till bestick hörnet där ingen var (?) och jag svara aldrig på doms fråga sen så flasha dom sina tänder och jag ba "ouufff, damn, va stora tänder" med förvånad min och dom ba "ah" med uttråkad min. Sen tog tjejen bort håret från min hals och jag puttar iväg henne och ba " vafan, göru?" hon kollar på mig överaskad typ och jag flasha mina tänder och gjorde läten som "grrr.." (?) och killen sa till henne och sluta. Sen sa han "hon kan inte vara människa, hon har för stora tänder, hon har inte blod och jag kan inte känna hennes lukt" och jag ba kolla på dom med konstig min och säger "hahh, jo, jag har visst blod" och biter mig själv i armen och ja, blod kom ut. Dom kolla på mig och försökte typ lukta (?) sen sög jag upp själva blodet och sa "ja, nu fick ni se mitt blod och att jag är männsika" och dom kolla på mig med mörkare ögon nu (typ brun/röd/svarta) och sa till  mig något med "att jag var halv vampyr "eller något liknande för exakt ringer väckar klockan och förstör drömmen som oftast.

Där fick ni höra min konstiga dröm. Haha. Jag vet den är skit konstig. Men nu måste jag fixa mig inför skolan. Pusshej.

GG


Kollar på Gossip Girl, så byt snabbt till femman,
just nu är det reklam. Så skynda! XOXO

IT'S SNOWING! :(

Why? Varför måste det snöa? Vädret var så skönt och fint tills idag. Nu förstör snön allt :@
Jag sitter här och nästan bölar att jag vill ha vår nu! Sluta snöa och snälla sol kom fram nu !! :(


Shülulu!


Jag har nyss vaknat. Ska käka frukost snart, typ smoothie tror jag att jag ska göra. Nyttigt och gott. Idag som vanligt kommer jag vara hemma och tråka, men vi glömmer väl inte att söndagar är = tv-dag. Så jag kommer för det mesta sitta bänkad på soffan och kolla på tv. Sen ska jag även göra science läxan, om electricitet. Den verkar vara ganska lätt, tror jag.

Såg ni på american pie 2 igår kväll? Haha, jag gjorde det. Den gick kl. 22.30 TV3. Puss & kram!

I want white jeans!



Här är två vita jeans jag har kollat på från Gina Tricot, sjukt snygga.
Måste verkligen köpa ett par vita jeans innan våren/sommaren!.. Me want!

Hahah, skäms han inte! x)


(mannen utanför mitt fönster)

Haha, kollade nyss ut från fönstret och kolla vad man ser när man
 kollar ut, en man som står och pissar. Asså gud, skäms han inte
stå publikt och bara kissa ? Asså bilar bara åker förbi och kollar på
honom. Hahaha, asså jag kan inte sluta garva. x)

Fresh and clean



Nu har jag duschat och tvättat håret och jag känner mig super fresh.
Haha, mit hår blir alltid så krulligt efter jag tvättat den, fint vah? not.

Hej på er!


Jag är ledsen för igår. Jag fick verkligen riktigt dåligt samvete, det bara bombade med besökare (såg jag nyss) och jag skrev bara ett inlägg pågrund av min jävla internet som inte funkade så bra. Men jag lovar er att idag ska jag försöka hålla bloggen updaterad.

Nu har jag nyss ätit frukost, ska ta och duscha och tvätta håret efter att ha skrivit klart. Min lördag kommer bli ganska tråkig tror jag. Jag ska typ städa mitt rum. Det var länge sen jag såg min golv så det tror jag, jag måste göra. Haha. Men ha en trevlig lördag. Puss!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Nämen tjenare !
Jag har precis kommit hem var i farsta med några kompisar en stund. Sen var jag ute en stund för att njuta av den härliga vårsolen.

Imorse var det alldeles grått och jag trodde det skulle börja snöa som igår. Ja, igår snöa/hagla det i ett par minuter sen så kom solen ut. Ja, vädret är verkligen wierd. Men I'm happy att solen äntligen kommit fram och verkar som att den kommer att stanna i vårt kalla lilla land. Hoppas jag i alla fall.

Idag blir det inget speciellt. Göra som vanligt vara hemma och chilla. :) Puss och kram.

har booring.. -.-

Gå in på Tobbeno1 och sen på musik därefter klickar du på dom olika kategori och skriv in låten som kommer..

1. Hur mår du idag?
Fuck of and die - Torkel i knipa HAHAH x)

2. Kommer du komma långt i livet?

Touch my body - Mariah Carrey (hahah what (?))

3. Hur ser dina vänner dig?
Glamorous - Fergie

4. Kommer du gifta dig?
Jag är din brandman - discocrew (vafan e det för låt?)

5. Vad är ditt livs themesong?
Ingen annan - Danish ft. Kenny (?)

6. Vad är ditt livshistoria?
Shawty - Webbie ft. T-pain (ouff, fett skön låt :o)

7. Hur är skolan för dig?
No woman no cry - Bob marley (ahhaha vad har det med frågan och göra)

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Maneater - DJ Markski (vad betyder maneater)

9. Hur kommer imorgon vara?
Huvudet i sanden - familjen ft. Adam Tensta (?)

10. Vad är det bästa med dina vänner?
My jamaican cullie - Max Romeo (HHAHA, WTF?)

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Best friends - 50 cent

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Uplifting moments - Benny Benassi (fett nice låt)

13. Hur är det med ditt liv?
Fuck it - Eamon (WTF?)

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
One step at the time - Jordin Sparks

15. Hur ser världen på dig?
Love don't let me go - David Guetta

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Until we bleed - Lykke ly (oj, för hård låt för rubriken :s)

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Fri - Lorentz & M. Sakarias (hahh)

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Good girl gone bad - Rihanna (haha, I have always been the bad girl ;))

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Pass the dutchie - Musical Youth (haha, fett konstig låt)

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Freakshow - Britney Spears

21. Kommer jag nånsin ha barn?
World hold on - Bob Sinclar (?)

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Make it rain - Lil Wayne (haah, lil wayne e ju lite hot)

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Rastaman chant - Bob Marley HAAHA!

24. Vad är några tips till mig?
Cyclone - Baby bash ft.T-pain

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
I can walk on water I can fly - Basshunter (WTF! x))

26. Vad är min danssång?
Lowlow - Flo Rida ft. T-pain (haha, that's right ;))

blå himmel & solen skiner!

Shit, vad fint väder igen. Blå himmel och solen skiner för fullt. Men ja, det är fortfarande ganska kallt ute. Jag hoppas verkligen att inte det ska komma snö igen och förstör hela grejen. -.-

Idag börjar jag 08.45 fast tunnelbannan går 08.30 så jag har inget för mig så jag skriver ett inlägg. Idag slutar vi också ganska tidigt 14.45. Härligt.

Aja, nu ska jag fixa mig medans jag kollar på tv. Love yah!

Spring clothes!


farsta me kompisarna..


(Linn, Eda & jag)


Tjaa! Jag har vart verkligen på topp humör hela dagen. Precis kommit från farsta centrum hängde runt där med mina kompisar. Vi gick dit efter skolan eftersom alla slutade samtidigt klocka 14.00. Så gick jag, linn, merve, elin, eda, gisselle, elmas och melissa till farsta men först gick jag och linn hem till mig och hämta pengar. När vi kom tillbaka till farsta så hade elin och gisselle gått. Så då gick vi andra runt och därefter till donken och i donken träffade vi gloria, alexander, daniel, naif, cherry, alma, stephen och några andra till. Så vi satt oss med dom och skämta. Sen gick merve, melissa och elmas och dom andra taggade till stadium och jag, linn, naif, daniel och eda stanna i donken och snacka och drev. Sen därefter gick vi och mötte dom andra i stadium eller där träffa vi några dom andra var i lidl så vi gick dit och ja, sen gick vi bara runt i farsta. Men vi hade skit kul och vädret var skit skön. ÄNTLIGEN SOL! men ja, det var ju väl lite kallt.

Men nu ska jag bara vara hemma kolla på tv, vara inne i datan och så.. Pusspuss.


Wednesday

Tjaa. Onsdag idag och idag brukar vi få sluta ganska sent kl.15.45 men idag så ska lärarna ha en grej så vi ska få sluta tidigare kl.14.00. Nice. Men om en minut måste jag dra. Ville bara se om jag hann med ett snabbt inlägg bara. Pusshej.

Drumline


Hej igen!
Imorse när vi hade musik fick vi kolla på en skit bra film som hette Drumline med Nick Cannon som huvudrollen. Ni vet Mariah Carreys kille. Skit skön film där dom typ tävlar i trummor och Devon "Nick Cannon" han är grym att spela trummor slår alla. Så ja, där satt några av mina kompisar och dregla framför filmen. Själv håller jag mig till Robert Pattinson ;)

Men tisdagen kommer bli chill. Jag ska väll bara vara hemma och inte göra något. Haha, vilken tråkig vardag jag verkar ha. Men jaja, jag gillar vara hemma. Ändå om det är skit fint väder. Men vem vet planer kan alltid ändras men jag tror inte det. Puss & kram.

Tuesday

Hej. Tänkte börja dagen med en skön låt som jag håller på tralla runt här hemma medans jag klär på mig :p



sovdags..


Nu ska jag gå och sova och drömma om den här sötnosen,
hoppas jag i alla fall. Sov sött och dröm sött. Good night.

snygg outfit från asos.

Diesel Patch Pocket Denim ShortDiesel Patch Pocket Denim ShortDiesel Square Geo Print Short Sleeve ShirtASOS Patent Heeled Platform Shoe

im sorry..

Gud jag hatar när min internet inte funkar. Skit jobbig! Så ja, därför har jag inte skrivit om ni undrar. Men jag tror jag ska försöka skriva några inlägg innan jag går och lägger mig. Låter det bra ? :) Kram.

Hej

Hejhej!
Jag kom från skolan för en halv timme sen. Efter skolan gick jag till min broes skola och hämta honom.

Nu sitter jag här uttråkad och chattar med mina kompisar. Idag har jag väl inget speciellt för mig. Bara vara hemma och chilla. Ska poppa lite popcorn och kolla på någon film har jag tänkt. Hmm, men jag kan fortfarnde inte bestämma vilken film jag vill se, valet är mellan she's the man eller twilight. Haha, jo ni får gärna tycka synd om mig. Men jag kommer verkligen aldrig släppa twilight. Hahh. Puss & kram.


Gossip girl


Byt snabbt till Kanal5 för nu börjar Gossip girl ;) xoxo camilla.

F*CK LÄXOR!


Just nu håller jag på pluggar. Jahapp, kul. Not.
Haha rubriken och bilden förklara det mesta. Så jag
ska inte skriva så mycket. Ville bara höra av mig
 lite snabbt. Kram.

Söndag

Hej. Gud helgen flög bara förbi igen. Imorrn är det skola igen *suck*. Så jag ska för det mesta njuta av söndagen här hemma med familjen. Kolla på tv för det mesta, på söndagar kommer ju alla bra programmer ju. här är alla program man vill absolut inte vill missa :

Singing bee
TV3 kl. 19.00, desperate housewive (repris) på kanal5 kl. 15.10, grey's anatomy (repris) på kanal5 kl. 16.10, den rätte för rosing (repris) på kanal5 kl. 17.05, one tree hillkanal5 kl. 18.05, gossip girl kanal5 kl. 19.00, wipeout kanal5 kl. 20.00, sanningens ögonblick kanal5 kl. 21.00 och sex and the citycomedycentral kl. 20.15 - 21.50.

Jag ska snart käka frukost. Mamma håller just nu på att grädda pankakor. Gottgott! Me Love Pancakes! Men nu ska jag gå duscha först. jag hör av mig senare. Puss och kram.

:o


OMG HON SKA SJUNGA I ESC FÖR SVERIGE, NO WAY!


Ääh, jag är helt mållös. Vet inte vad jag ska säga. Men jag är inte glad i alla fall, jag är jävligt besviken.

Hur kunde hon den där gamla tanten som man kan se rynkorna på vinna med låten la voix ? Asså gash Sverige vad händer ? Förstår ni vi ska skicka till Moskva jag menar skämma ut oss i Moskva, med en tjej som sjunger opera. Asså OMG, det är det ända jag kan få fram just nu. Jag ser verkligen ut som rubriken (:o).

Jag satt där med hela family typ och kolla på melodifestivalen, Måns låg etta. Jag hade största smiliet på läpparna sen läser hon upp dom sista rösterna och smiliet på min face var borta jag stod bara glodde på tvn. Var fett chokad eller jag är det fortfarande. Asså gud, hur kan man gilla sånt där musik ? Snälla förklara det, någon som vet?


Finalen

Äntligen ! nu börjar melodifestivalen! Wiie! Jag hejar på många men mest på Måns och Agnes. Men doms låt är seriöst bäst. Tycker jag. Hoppas, verkligen hoppas att någon av dom vinner.

Men nu håller alla röra sig mot soffan så jag ska göra det samma. Pusshej!

19.23

Nu har min morbror, pappas/mammas kompis och min kusin kommit. Ni kommer väl ihåg att min pappa fyllde år i tisdags 10/3 och ja, tisdag e ju liksom mitt i veckan alla jobbar och så. Så vi gjorde inget speciellt så vi lämna det till idag. Så då ska vi fira pappsens födelsedag plus kolla på melodifestivalen. Det kommer bli kul. För det är roligare att kolla på melodifestivalen när man är med fler, you know kommentera artisternas klädsel, hur dom sjunger.. haha. Men ja, det är planerna för ikväll. Hoppas ni har en härlig lördags kväll. Pusspuss!

Lördagens outfit


T.I. (Feat. Justin Timberlake) - Dead And Gone



Har den här låten i huvudet, kan inte sluta sjunga den. Visst är den bra ?

lördag

Lördag! Saturday! Sabado! haha wathever äntligen lördag.

Godmorgon föresten. Jag vaknade nyss. Jag känner mig rätt
pigg för att klockan ska vara 10.45 ovanligt om ni frågar mig för
på helgerna vaknar jag 11.00 - 13.00 kanske efter t.o.m.

Idag är det Melodifestivalen i globen. Nu är det allvarligt nu så
den som vinner, åker till Moskva och presenterar Sverige i ESC.
Haha. Ska bli kul att kolla vem som vinner men jag hoppas
verkligen ber att inte den där Caroline Af Ugglas vinner. Jag
menar det hon kommer skämma ut Sverige bara.

Men ha en härlig lördag. Kisses!


sleep well

MySpace-Comments
Nu ska jag ta och sova. Är skit trött var skit nära att somna i soffan.
Så jag ska gå sova nu. Hoppas ni får en skön nattsömn och imorrn
behöver man ju inte gå upp tidigt för det är ju LÖRDAG! nice! Go'natt !

Lena och mjuka händer ?


Kanske lite ointressant inlägg men mina kompisar brukar fråga mig varför jag har så mjuka, lena händer och det är faktist en liten hemlis bakom det som min farmor berättade till mig.

Om du tar socker det behöver inte vara så mycket. Därefter typ smörjer du in dina händer. Alltså som om du hade handkräm och du smörjer in dina händer fast här är det med socker.  Men kom ihåg att inte ta bort sockret, alltså om du gör det innan du går och lägger dig så sover du med sockriga händer och sen andra dan när du vaknar kan du skölja av händerna.Om du gör det en gång varje dag kommer dina händer bli mjukare och lena. Det kommer ni märka om ett par dar, kanske inte första dan men ni kommer märka med tiden. Värt att testa eller ? Ja, där fick alla mina kompisar som frågat svar i alla fall. Kram.

15.19



Nu har jag kommit hem håller på chatta med mina kompisar Linn och Merve. Fyfan vilken härlig dag det vart i skolan. Vi hade matte prov den gick fett bra men ja, det fanns typ 2/3 frågor som var svåra. Men jag svara dom så nu får vi hoppas att dom är rätt. Vi åt min favvo mat som lunch alltså tacost! Mums.

Sen efter skolan träffa jag min kompis Gabriella utanför t-bannan och vi har inte setts sen skit länge, så vi börja prata med varann tog en buss som stannar utanför mitt och hennes hus. Jag och Gabriella har känt varann hela livet ungefär. Vi gick i samma dagmamma när vi var små och så har våran vänskap bara rullat på. Men hon är verkligen som en syster för mig.

Men ja, idag ska jag bara ta och chilla. Det är väl let's dance ikväll ? eller? aja whatever puss och kram. (bilden har inget med inlägget att göra, ville bara lägga en bild på mina lips :p)

Friday

Tjena!
Äntligen fredag. Om tre min ska jag tagga till tunnelbannan och åka till skolan.

Jag håller på dricker cola. Det är min frukost. Men man blir faktist jätte pigg av det, jag blir typ hyper aktiv. Kan inte sitta still.

Men ja, nu ska jag bara fixa håret. Men vi hörs senare idag. Juste önska mig lycka till med proven :s Puss.

Im a pluggis! haha not :p

Jag har precis kommit från skolan. Idag ska jag leka duktig och plugga lite eller mycket (?) who knows ? Så det ska jag hålla på med, idag. Vad ska ni göra en vanlig tråkig torsdag ?

Imorrn är det äntligen fredag.. hmm, thats nice men också dåligt. Bra för att det är helg därefter men dåligt för att vi har 2 matte prov!!! Asså gaash, vill bara slå min matte lärare han ger oss så mycket och göra! Så ja, det förklarar varför jag ska plugga. Men asså det jag har svårt med att saker ska fastna i min hjärna, om jag har någon (?). Haha.

Aja ska sätta mig och plugga och försöka få in det i huvudet också. hugs and kisses!

Outfit


snabb morgon inlägg.

Tjaa.
Om några minuter ska jag åka till skolan.
Jag ville bara höra av mig innan jag åkte.
Men jag lovar att sätta ut dagens outfit
senare idag. Så japp, nu ska jag bara fixa
väskan och åka till skolan. Pusshej.

love of my life, my soulmate...


Var bara tvungen att lägga in den här låten för den är så fin men
 lite sorglig. Who am I to say av Hope. Love it. Hugs.

onsdag

Tjaa .. Nu är jag hemma. Skolan var väl jobbig som alla onsdagar för att det är den längsta dagen.

Idag är det inget speciellt som händer. Kolla på tv och vara inne i datan bara, inte så mycket att hitta på i det här kalla vädret. Men jag ska snart värma upp en pizza slize för jag är jävligt hungrig, det var fisk som lunch och jag verkligen hatar fisk! ush.

Vet ni vad jag kom på att jag missa desperate housewives igår, fan! :( Men hände det något intressant ni som kollade på den ?
Vi hörs sen, pussar.

present


Nu har jag vart i farsta och köpt present till pappa det blev något litet. Men
jag tänker inte berätta föräns han fått den.

Jag tror inte jag kommer att blogg så mycket mer för att jag ska vara lite
social av mig och umgås med pappa lite extra :)

Men här är en bild på en snygg blå/leopard klänning jag hitta från Forever21
och kostar $14.50. Puss & kram Milla.

I'll be your lover too.



Älskar den här låten så jävla mycket. Robert Pattinson's röst är så fucking het.
Asså om ni känner mig så verkligen avskyr jag sånna här låtar men asså den här
kan jag bara inte motstå den e så fin och när han skrattar mitt i grejen, haha fett söt
ju. Kan bara inte sluta le när jag hör den här låten. Så ja, därför sätter jag ut den.
kram :)

ute faller snön...

Hej.
Har ni kollat ut ? Asså vädret verkar ju bara bli sämre och sämre (?) Min lille bror fråga för en stund sen,
Tito: Camilla ska det bli jul igen?
Jag: nej, det fattas mycket till december.
Tito: men är det inte december?
hahaha, andra verkar inte hänga med. Men det är ju inte konstigt det är ju mars. Ska inte typ blommorna komma ut och bli lite varmare nu ?

Idag så fyller pappsen år *Grattis* och min morbror och min kusin ska komma. Sen ska typ morbror laga någon middag tror jag. Så det kommer nog bli nice. Jag ska gå köpa någon present till pappa efter skolan. Så kommer min dag se ut i alla fall.

Men see you later.. Camilla.

Outfit


måndag

Aloha!
Då var det måndag igen. Helgen bara flög iväg kändes det som.

Nyss kommit från tråkiga skolan. Vi hade franska prov. Roligt, not.
Det gick väl bra men jag tror jag har massa med stavfel (?) Sen
fick vi reda på att vi ska ha science prov nästa måndag. Hell no!
Jag verkligen hatar science och science prov. Fattar noll. Det är
den värsta ämne efter matte. Haha.

Idag kommer jag vara hemma och maybe plugga lite till science
provet så att jag vet lite i alla fall något. Men alltså det där plugg är
igenkligen bara kolla snabbt igenom allt som är med sen inge mer.
Haha.

Men nu ska jag kolla på tv en stund. Pusshej.


Wipeout


Det var en intressant avsnitt av Gossip Girl man ville bara veta mer.

Men nu är det premiär för wipeout. Så den ska jag kolla på. Den har nyss
börjat på kanal5. Så ni som vill skratta en stund kolla på den här
programen. :D

kladdkaka & gossip girl.



Så jag har bakat kladdkaka och sitter och kollar på gossip girl. Mysigt.
Så skynda er att byta till femman och kolla på gossip girl för den har
precis börjat. xoxo camilla.

TV-tips

Några tv-tips för ikväll..

TV3:
19.00 - Singing bee

TV4:
20.30 - Parlamentet

KANAL5:
16.10 - Grey's Anatomy (repris)
17.05
- Den rätte för Rosing (repris)
18.05
- One tree hill
19.00 - Gossip Girl
20.00 - Wipeout
21.00 - Sanningens ögonblick
22.00 - En callgirls dagbok

TV6:
20.00 - Herre på täppan
01.00 - World's most amazing videos

Söndag

Hejsan!
Idag kommer det att bli en vanlig tråkig söndag. Bara chilla,
kolla på tv, datan och plugga franska. Men jag ska snart ta
och duscha och därefter baka kladdkaka om jag har alla
ingrediencer. Är sugen på kladdkaka. mums.

En kort inlägg bara för att berätta om hur dagen ska se ut. kram.

Good night

Nu ska jag ta och lägga mig och läsa twilight och därefter sova..
Så hoppas ni sover gött och jag hör mer av mig imorrn.
Good night sweethearts!


asså är ni seriösa (?)

Asså gud va sur jag blir. Typ sämsta låtarna gick vidare till Globen! Asså vad tänker ni som röstar på ? Ni måste inse att vi ska inte välja dom vi gillar utan vi ska välja den som vi vet kanske kan ställa upp för Sverige med en grym låt. Asså jag är jävligt besviken. Jag ville börja gråta åt den där låten "snälla, snälla" den suger så jävla hårt och den där Caroline har verkligen ingen klädsmak nattlinne och blå stövlar. Sen rör hon sig så konstigt asså verkligen ville bara gråta för att den var så dålig sen går den vidare dessutom. Jag är ledsen med det är sanningen. Har ingen lust att äns höra ordet "snälla". Om hon vinner fan va hon kommer skämma ut Sverige i Eurovision Song Contest.

Andra chansen..



Nu så är det melodifestivalenSVT1. Nu ska alla duellanter tävla
mot varann. Så skynda för att första låten håller på att spela nu. Kisses.

Can't get enough..


Har precis sett twilight filmen.. för andra gången eller alltså jag har sett
om och om igen delar av filmen på youtube men ja, nu har jag sett filmen.
Gud kan verkligen inte sluta dregla över Robert Pattinson (Edward Cullen)
han är min egna drog som jag är extremt beroende av. Längtar as mycket
till new moon kommer ut. Haha. Asså förlåt senaste månaden har jag bara
tjatat om honom men helt plötsligt blev jag helt kär i honom efter att ha sett
en interview asså jag var ju njae lite kär när jag såg twilight på bio med mina
kompisar i november/december men då vare inget sådär beroende jag hade.
Men sen nu efter bara shit, kan inte sluta tänka på honom. Jag vet jag e wierd.
Haha. Kram.

Har namnsadag idag!


Hej
. Idag så har "Camilla" namnsdag. Min lille bror kom till mig och gratta mig och såklart mina föräldrar. Mhihh. Så grattis alla som heter som jag "Camilla". En grattis tillbaka vore inte heller dumt. Hihh.

Idag så blir det en chilldag. Sitta hemma och mysa med familjen. Idag är det melodifestivalen. kul. Det är ju andra chansen kom jag på.  Dom två jag gillar mest är RIGO & the TOPAZ SOUND feat RED FOX och Lili och Susie. Vem kommer ni att heja på om ni ska kolla?

Ha en underbar lördag, nu ska jag och pappa göra smoothies. Mums. Love Camilla.

090306


Ja, typ animationen säger allt, en snabb "hello och hoppas ni har en underbar
fredag
." Jag ska bara vara hemma och tare lugnt. No plans. Kanske åker in till
stan med mamma men har inte så mycket lust för dte är så kallt ute. brrr. NÄR
SKA DET BLI VARMT! :( okej whatever det är FREDAG! äntligen helg, inge mer
skola i två dar i alla fall. Ha en härlig fredag. Pussar Camilla.

Ghost whisperer



Ska nu kolla på gamla avsnitt av ghost whisperer som går på kanal TV400
och det är dubbel avsnitt så missa inte om ni gillar ghost whisperer lika
mycket som jag.

15.56

Kom hem för en stund sen. Har suttit och kollat på små klipp av twilight i youtube. Sorry but I can't stop! Jag ska verkligen köpa dvdn när den kommer ut och se den om och om igen. Den kommer ut den 29 april för er som kanske vill se den eller köpa den.

Ja, ville bara göra en snabb update. Så jag hör av mig senare idag. Pusshej.

Torsdag

Godmorgon. Hinner inte med att skriva så mycket för jag måste gå om ett par minuter. Men jag lägger in en skön ganska gammal låt på Justin Timberlake och snoop dogg för att starta dagen ;) Puss & kram.


Onsdag

Hej. Idag började jag ganska tidigt 08.00 och slutade 15.45. En ganska lång dag fast det kändes inte som det.

Jag ska faktist inte göra något idag kanske sova, tare lite lugnt. Så det blir ganska tråkig dag. Har ingen lust för att blogga så jag vet inte det kanske inte blir några inlägg eller det kanske är så att jag skriver senare. Puss.

DH



Säsong start för desperate housewives om bara ett par minuter..

18.40


Hej!
Har suttit och läst breakin dawn. För att jag måste läsa ut den tills imorgon. För att min lånetid tog slut igår igenkligen. :( Men jag tvekar faktist på att jag blir klar idag för jag har typ halva boken kvar. Haha.

Men vet ni efter skolan gick jag till bibbloteket och lämna en bok som var sen och hon sa att det hade kommit den bok till mig. Det var twilight *glädjestudsar*Jag har velat läsa den för jätte länge sen. För jag vill läsa allt dom inte gjorde i filmen. Gaash, im happy now! Vet ni en grej jag hatade att läsa förut. Ush, det var det värsta jag visste men twilight ändrade på det. Stephanie Meyers böcker (twilight, new moon, eclipse och breaking dawn) är nog dom bästa böcker jag läst hittils. Nu hatar jag verkligen inte läsa tvärtom älskar det. :p

Glöm inte att idag är det DH "Desperate Housewives" premiär, idag klockan 21.00. Så missa inte!

Nu ska jag fortsätta läsa breaking dawn. Puss & kram!

Natti natti!


Nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mig och läsa
breaking dawn tills jag somnar. Good night, Camilla!

Dagens outfit


Oh my god, en rosa delfin ! :o


Så coolt... Delfiner är en av mina favoritdjur och jag älskar ju rosa
så det känns som en nice kombination, hade varit häftigt att se :)

Läs mer här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4541881.ab


Tack Alice



Kolla vad min kompis Alice gjorde åt mig en liten collage på mig och Robert Pattinson
och hon tog mina två favorit bilder på honom *glädjetårar* hahh. Tack så mycket gumman.
Visst passar vi ihop ? ;) haha, avudsjuka? :p skoja bara, kram!

Måndag


Här har ni  en av mina favvo bild på honom, ååh han e så snygg!
Hej.
Precis kommit från skolan. Ska ta och äta något är väldig hungrig åt ingen lunch för det var inge gott sen ska jag ta och sova en liten stund för jag är ganska trött. Höll på läsa Breaking dawn tills kl. 03.00 inatt. Asså jag är helt beroende av den boken och Edward Cullen. Jag har bestämt mig att när jag fyller 20 ska jag åka till England och hitta min sötnos Robert Pattinson för då kommer han bara vara 29 och jag 20 (perfekt!) Haha ja, det är mina drömmar i alla fall. Hoppas dom går i uppfyllelse. Haha.

Ska sätta ut dagens outfit senare idag och ja, inget mer och säga. Njut av en av mina favorit bild på Edward Cullen "Robert Pattinson". xoxo Camilla.

Sweet dreams!


Nu har jag plattat håret. Skönt. Hatar mitt krulliga konstiga hår. Ni kan se på min outfit jag
la in igår där har jag mitt vanligt krulliga hår. Visst ser det bättre i plattat ?

Det blev tyvärr inte många inlägg pågrund av att internet här hemma inte funka. Men imorrn
så hoppas jag det blir fler inlägg. Nu som rubriken säger ska jag ta och sova. Jag hoppas ni
har fina drömmar och jag hoppas att jag själv har det. Men jag hör av mig imorrn.
Puss och godnatt!

090301



Hej. Läste nyss Kenzas blogg håller helt med att våren måste vara på väg. Mars räknas
ju som en vår månad i alla fall. Solen skiner och det är en bra start på mars månad. Jag
hoppas det blir fint väder framöver. Skit skönt om det vore så att  våren höll på komma.

Idag ska jag inte ha något för mig. Plugga bara och kolla på Gossip Girl ska jag göra
kl. 19.00.  Vad ska ni ha för er idag?