MTV MOVIE AWARDS (förberedelserna) LIVE


Medans jag sover sätter jag ut hur MTV förbereder för kvällen (natten för oss i Sverige) LIVE! Så kolla vad dom håller på med. Kanske inte så intressant.. Men vem vet man kanske ser en kändis plötsligt gå förbi? Haha, det är ju LIVE och den är bara innan MTV MOVIE AWARDS börjar så den är bara tillfällig den kommer inte funka sen. So take a look.

Nu ska jag verkligen sova.. God natt så länge ... Hörs om ett par timmar!

31 Maj


Haalllåå!

Vad häänder? Fyfan vad glad jag är, bara 4 timmar kvar så att MTV MOVIE AWARDS börjar! Ingenting ju! Jag ska typ sova till 02.00 sen vakna för jag kommer annars inte orka. Men jag har faktist ingen lust och sova har så jävla mycket energi i mig fortfarande. Haha. Men jag måste om jag nu ska vara vaken från 03.00 - 05.00.

Jag har vart ganska upptagen idag faktist, därför har jag inte skrivit. Det är ju morsdag! Vad gjorde ni för speciellt till eran mamma? Min mamma jobbade tyvärr. Men jag var i Hökarängs badet med pappa och lillebror en stund, jag blev faktist lite solbränd! Hahh, syns knappt  men lite om man kollar noga. Hahha. Men jaja anyways min kompis kom tillbaka från MONTELPULCIANO idag! Asså ni måste bara höra vad hon fick uppleva! OMG, säger jag bara. Jag börja fan gråta när hon berätta allt. Haha. JAG VILL OCKSÅ UPPLEVA DET HON GJORDE! *avudsjuk* Hahah. Men fan vilken tur några har.

Men nu ska jag sova.. Vi hörs om ett par timmar.. För ni kommer ihåg att jag kommer blogga det minsta lilla grej dom gör. Så om ni vill veta vad som händer LIVE på MMA besök min blogg om ett par timmar. Jag kommer även lägga ut New Moon trailern när den finns ute. Men jag säger bara MMA kommer att sändas i Sverige den 4 Juni .. Då kommer ni kunna se hela showen om ni inte är lika gryma som jag som har den amerikanska MTV. Hahh. Men i alla fall till det jag tänkte säga om ni inte vill få reda allt i förtid LÄS INTE MIN BLOGG! eller ja, dom här inläggen jag kommer att skriva om MMA.

Hörs om ett par timmar * Wiie, CAN'T WAIT! *, pusshej!

Bloody Mary



Har ni lust att se på en skräck film? Byt då till TV3..Bloody Mary går just nu
den börja bara för ett par minuter sen.. Så byt innan reklamen är slut.

23.48

Har vart ute typ hela dagen. Åkte som sagt till Högdalen. Såg Alcazar uppträda. Dom var fett bra. Dom sjöng typ 4 låtar. Vet ni vad som hände ljudet gick när dom kom upp så dom stod där och improvisera medans alla vänta att ljudet kom tillbaka. Jag missade tyvärr Måns Zelmerlöw för att han uppträde för tidigt runt 12.00 och den tiden var jag påväg till Högdalen.

Jag var i Länna också. Kollade STADIUM och en annan affär som jag inte kommer på namnet. Tog en glass också, twister! min favorit is-glass typ. Skit god.

Sen var jag på Hökarängs badet och hängde där bara.

Så har min dag vart.. Hur har eran vart?
Hugs!


Högdalen

Godmorgon !!!
Nu ska jag tagga till Högdalen. Gissa vem som kommer vara där? Måns Zelmerlöw och Alcazar kommer att vara där. Jag tror det var för att typ Högdalen fyller år eller något sånt. Men jag hör av mig senare. Kramis!

OH MY FUCKING GOD!! :O



OMFG!! SHIT! GAAASH!! FUUCK!! JAG DÖR JAG DÖÖR! JAG HAR DAMP!
Kolla första 14 sek scen från NEW MOON!! OH MY GAAD!! JAG KAN INTE ANDAS!
FAN VAD NEW MOON KOMMER ATT BLI BRA! JAG VILL SE NU NU NUU!!
SNÄLLA! SPOLA FRAM TILL NOVEMBER 20!
sen kan vi spola tillbax till sommaren igen!
VÄNTA MÅSTE BARA HOPPA RUNT HUSET!

-----  UPDATE, 21.58 -----
Så nu har jag andats, hoppat runt huset och skrikit färdigt. Förlåt läsare. Jag vet men
sånna här grejer går inte att hålla sig bara. Fyfan asså! 14 sek från NM ! OMG!
okej, jag ska försöka lunga ner mig.. om det går. TACK ET för att ni gjorde min dag
genom att sända en 14 sek klipp på en scen i NM! Shit, jag ska bara lägga till akut nr
tills på söndag natt den kommer behövas om jag nu ska kolla på NM trailern.

Leopard me love!


Vart i stan som jag sa tidigare. Dom här söta leopard ballerina följde med hem.
You know me and leopard mönster har en speciell kemi mellan varann. Hahha.
Loove leopard! Höhh, alla som känner mig vet det. :p Dom, kostade i alla fall fett
billigt 98:-H&M Divided. Efter en lång dag i stan käka jag kebab. Gott! Hahh,
jävla tjockis jag e.. först donken som lunch sen kebab som middag. Haha, not
good. Jaja, whatever! Vi hörs senare.. <3

MTV news



Like I said..  Dom kommer visa NM trailern på MTV MOVIE AWARDS!! :D
Ni som inte har amerikanska MTV it's too bad för att ni kommer missa det.
Nej driver! Trailern kommer dom att sätta ut på HD version på måndag,
runt 04:45MySpace Trailer Park. Så det är bara att hålla koll på måndag
morgon. Jag har redan sagt att jag ska hålla er updaterad efter vilken liten grej
dom gör.. eller försöka åtminstone säga vad som händer under programmet ;)

I ♥ FRIDAYS!

sparkling-edward-560

What's up fans? Jag börjar 09.05 idag och slutar 12.15, vi skippa matten för att förra veckan så hade vi ju extra matte på tisdag, remember? i alla fall efter vår sista lektion computer (data) gick jag och Gisselle till McDonalds och käka lunch där, man kunde käka i skolan om man ville. Donken är godare (a) vi provade även den nya glassen med maränger i. Den var ganska god faktist kanske lite för söt. Men ja, helt okej.

Jag ska nog till stan idag tror jag. Vi får se. Men ja, ni får njuta av en bild på min heta glittrande vampyr (den här är fanmade) så det kommer inte se ut sådär eller jo asså han kommer vara shirtless men han kommer att glittra mer i filmen tror jag. Visst är han oh, hot, damn! But sorry girls he is mine! ;) Love you, Camilla.

SHIT! :o



Har ni sett den här videon det är bilder som satts ihop efter varann men man kan lätt se hur det kommer bli. Åååh! Jag vill se New Moon nu nu nu! Kolla på Edward shirtless! OMG! Fast jag fick se före det fick inte ni! Nej driver, ska inte skryta (a)

Juste dom ska visa den första new moon trailern på MTV Movie Awards, jag ska såklart kolla. Men kom ihåg trailern kommer vara ute på MTV.com dagen efter så vi i Sverige inte behöver vänta för att se hela galan. Visst, ni kommer inte få se vilka som vann och så men ja, jag menar dom som ville se det som dom skulle visa från NM det andra kan ni se sen. Jag har amerikanska MTV så jag ska se nu på söndag natt allting. Men jag ska försöka ha laptopen bredvid mig och updatera vilken grej som helst. So don't worry be happy! :D

thursdag!

Halloj!
Kommit hem från skola nyss. Dagen gick super snabb! Tycker jag plus att dagen har vart äkta chill. På matten fick vi spela monopol eller göra vad vi ville för vi lämnade in våra matte böcker (eller inte jag för jag hade glömt min hemma -.-') så vi spela.. Sen på SO satt jag mig bredvid Gisselle, hahah älskar att sitta bredvid henne. Stackars lärare! Vi snackar 24/7 om twilight, edward, jacob .. Hahah. Vi sjunger och gör våra egna låtar och asgravar alla är O.O ahaha,(Gisselle, Jaspers min x))Haha ni läsare fattar noll men jaja, whatever.. asså OMG eller jag menar OME (Oh my Edward) hahah, driver. Men ja, jag och Gisselle det är knas när vi sitter bredvid varann. x)

Vet ni??En av mina kompisar som är i Montepulciano och har kollat på typ hela new moon inspelningen hon tog bild på Edward jag menar Robert SHIRTLESS!! OMFG!! JAG DOOG när hon skicka bilden (för hon skicka på mobilen till mig)!! Hon har haft mig updaterad av vad som händer i Italien! TACK SÅ MYCKET GUMMAN!!! Bild kanske kommer sen.. måste bara se med min kompis när hon kommer tillbaka, alltså på söndag. För det är liksom  hon som tog bilden och jag vet inte om hon vill att jag ska lägga ut den.

Jag har inga planer än av vad jag ska göra idag.. Men jag tror pappa ville gå någonstans med mig. Men vi får se. Kisses!

090527

Hej! Jag kom hem för en timme sen. Jag kom hem tidigare pågrund av att jag missa en lektion för att jag hade tandläkare. HATAR TANDLÄKARE! Hahah. Men min tandläkare råkade riva upp lite av sin handske (ni vet sånna där handskar dom har) på mina tänder. Mina tänder är vassa som knivar så watch out. Jag brukar säga så men dom ba okej, och bryr sig inte men nu fick dom se.. Mohahah! ;)

I alla fall senare idag. Ska jag nog dra till Skärholmen. Ska se om jag hittar något somrigt och snyggt som jag kan ta på mig på Cuba och såklart sommarlovet! tänk bara nästa vecka är den enda veckan vi har riktiga lektioner sen veckan efter har vi klassutflykt, städdag och sen sluuut! :D

Fick höra en hemsk grej.. men jag vet inte om det är sant. MTV MOVIE AWARDS kommer inte sändas på svenska MTV.. Är det sant? Dom säger att det är för dyrt att sända live på natten. Dom ska fösöka få upp det på webben redan dagen efter men det blir antagligen svårt eftersom all sändning via webb kräver artisters och skådisars medgivande. Den 2 juni hoppas de att kunna sända hela galan.  Hoppas det är inte sant eller om det är sant att dom skiter att det är för dyrt att sända på natten. Shit vad besviken man blir! Jag som längtat att få se en liten del av new moon, som dom kommer visa på MTV MOVIE AWARDS! Men jag ska kolla bland mina kanaler jag kanske har den amerikanska MTV, HOPPAS!

Puss & Kram.

What do you smell to Edward Cullen?

How I Smell to Edward
Klicka på bilden för att också göra testet.
Jag luktar jordgubb till Edward! Hahh. :D
Ska sova nu. Godnatt!

What if dreams could come true?..

Heejsan! Jag är ledsen att jag inte skrev tidigare idag. Men ska ta och skriva lite snabbt nu.

Jo, varför rubriken "What if dreams could come true?.." står för en grej som hände idag som jag tyvärr inte kan berätta. För det skulle bara låta helt wierd/amazing/unbelivible. Jaja, så vi skiter i det.

I skolan idag, när vi hade gympa. Så körde vi typ en grej som heter flaggan i en liten skog som finns ute på fältet utanför skolan. När vi hade slutat plötsligt märker jag att jag hade inte min mobil med mig och jag kom på att jag hade den i fickan och den kanske hade ramlat när jag hade sprungit eller något. Så jag och min kompis Gisselle (min äängel) gick tillbaka till lilla skogen och leta.. skogen är inte så liten igenkligen. Vi försökte ringa min mobil men jag hade lämnat den på ljudlös (fabulous, NOT!) så vi sprang runt i hela skogen och leta efter min mobil och vi hittade inte den. Sen går vi upp på berget och så sa jag till Gisselle "Jag sprang ner härifrån så kanske den ramla då" Gissa!! Bredvid den där backen jag hade sprungit ner låg min mobil. Shit ! Vad glad jag blev .. Verkligen  trodde jag aldrig skulle hitta den. Tänk en mobil tappad bort i en skog. Låter lite omöjligt att hitta. Plus att skogen inte har någon riktig stig mest bara berg, gräs, löv osv.. Men tack och lov hitta jag den annars hemma skulle dom ha slaktat mig! x) hahah, nej driver men typ! (a) TACK GISSI! för att du hjälpte mig och leta.

Så har min jäävligt konstiga dag vart. Kram.


uttråkad !

People with no life like me, should be doing this.. x)
Test kopierad av Gisselle.

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
 totalt: 7

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[/] Du dansar vilt när du är ensam hemma. (kan hända) xD
[x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[/] Du solar hellre än att bada.
totalt: 6

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt: 5

Du shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[x] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
totalt: 4

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god!
[ ] Vet inte.
[ ] Cutie
[x] Hot
[x] Visst
[ ] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 5

 DU LÄSER:
[/] Frida (om det är ngt intressant)
[x] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[/] solo (sometimes)
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
 totalt: 2

DU GILLAR DESSA FILMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
 totalt: 4

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[x] Heroes
totalt: 7

DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton (FUCK NEJ, HATAR HENNE!)
[ ] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
 totalt 2

sammanlagt : 42

får du: 0-20 mer pojke än tjej
får du 20-30: pojkaktig tjej.
får du 30-40: rätt så tjejig.
får du: 40-50: du är en tjej!
får du: 50-60: du är riktigt flickig.

Nej, jag är kille.. Men såklart jag är tjej (!) -.-

VARNING "BARNFÖRBJUDET" ! ;]



Hhahaha.. Hur vågar dom!!! Fan va skämmigt det måste vara att dansa nakna
med knäckebröd! x) Hahahhah. Jag kan inte sluta garva! Det finns så många
galna människor runt om i världen. Men vafan vem kommer till talang 09 och
dansar naken!!! Hahah sköönaste! xD

250509

Hallåå fans!
Vad härligt väder det har vart idag. Solen sken för fullt och luften var varm. Vad skönt hoppas att dagarna blir så fram över. Förra veckan var ju det typ regn veckan, regnade 24/7.

Jag vaknade runt 07.00 och taggade till tunnelbannan 08.30 för att jag började 08.50. Vi hade fem lektioner idag. På svenskan håller vi på med drama och vi har fått skriva vår egen manus och vi ska spela upp det för klassen sen. Skit kul. Jag och mina kompisar (för man fick välja vilka man ville vara med) håller på att göra en skräck/komedi typ. Vi tog lite inspiration av några filmer. Men våran är klart skönast ;) I alla fall på svenskan fick vi gå ut och öva i fältet och det var asmysigt fast vi öva inte så mycket vi satt mest och sola i gräset.

Nu ska jag fortsätta kolla på top model 7. Tjingeling!


Några har så jävla mycket tur!..

Asså jag är så fucking jealous nu! fyra av mina kompisar är, sitter eller kommer sitta på ett plan påväg till/är i Montepulciano, Italien för att se inspelningen av new moon som börjar imorgon fram tills torsdag/fredag. JAG VILL OCKSÅ! :'( Varför är livet så orättvis?? Asså verkligen jag kan göra vad som helst jag menar allvar! vad som helst ! bara för att se en glimt av new moon eller få se ROBERT PATTINSON!! fuck allt det andra det är det som är viktigast.VARFÖR ÄR LIVET SÅ ORÄTTVIS! *gråter*

Okej, aja .. Back to reality imorrn *suck* ingen mer lediga dagar... Jag ska typ platta håret och sen gå lägga mig. God natt alla och förlåt för en så deprimerande inlägg.. är bara så sur/ledsen ! :(


Click



Nu så går Click på tv så om ni vill se den byt till TV3 den
börja för ungefär en haltimme sen så ni har bara missat lite.

dagens shopping



Som sagt var jag och köpte ett par grejer tidigare idag.
Köpte en svart tröja från Gina Tricot för 129:-, en vit
tröja från Bik Bok för 199:- och en lila navel smycke med
en blomma på för 99:-SIX.

I love GG!


Fyfan vilken bra avsnitt av Gossip Girl, jag hoppas verkligen ni inte missa den. Asså visst alla GG avsnitt är bra fast den här var skönast. Älskar Georginas sista replik "You can tell Jesus, that the bitch is back" Hahaha. Love it! Fan vad jag älskar serien. Ingen verklingen INGEN serie kan slå Gossip Girl. Gash! vad sur jag blev när Serenas mamma lägde sig i allt hon förstörde ju allting! Men ska inte klaga hon gjorde serien mer intressant genom att Serena blev tagen. Juste dom nämnde twilight också eller Jenny började prata om att "Bella var kär i en vampyr.. Han hette Edward osv.." Hahh twilight och gossip girl passar bra ihop.. båda mina favvo grejer! (aa)

Juste hej föresten.. Jag har vart i Farsta centrum därför har jag inte skrivit. Jag köpte två tröjor och en navel smycke till min navel piercing. Bild kommer .. just wait a minute! :D Pusshej!

VS

Är lite uttråkad.. (a)

 brunett VS blond (gillar båda)
ljus ögd VS mörk ögd (gillar båda)
choklad VS vanilj
hund VS katt
christina aguilera VS britney spears
lipstick VS lipgloss
rock VS rap
rosa
VS lila
TV VS dator
CD eller radio
Hockey VS fotboll
Äpple VS apelsin
Morgon VS kväll
kyckling VS kalkon (ingen av dom)
berg-o-dalbana VS vattenbana
guld VS silver
nike VS adidas
VH1 VS MTV
Sanning VS konsekvens
Harry Potter
 VS Lord of the Rings
Vinter VS sommar
VS springa
Stranden VS bergen
stan VS landsbygd
kärlek VS lust
stjärnor VS månen (gillar båda)
sko VS sandal
bad VS dusch (gillar båda)
syster VS bror (gillar båda)
New York VS California (gillar båda)
Svart VS Vitt
Långt hår VS kort hår
Mobil VS telefon
Lägenhet VS hus (gillar båda)
Ring VS halsband (gillar båda)
Jordgubb VS hallon (gillar båda)
Sverige VS norge
Höst VS vår
jeans VS leggings (gillar båda)
glasögon VS linser (ingen av dom)
jul VS påsk
TV-spel VS data-spel
Afrika VS Asien (gillar båda)
bil VS buss
cowboy VS indian (ingen av dom)
nagellack VS läppstift
hav VS sjö
Nyår VS midsommar
plugga VS arbeta
fängelse VS döden
löshår VS äkta
Ipod VS MP3

FRESH!


Jag vakna för en timme sen, tog en skön varm dusch och tvättade håret. Nu luktar jag strawberry och mitt hår är lockig och blöt. Haha. Här är pics på mig nyduschad med min rosa badrock. Mhihh, love it! Fick den av min stora syster när jag fyllde åtta år alltså för sex år sen. Så den är ganska gammal men whatever den passar perfekt fortfarande. Thanks syrran!

Min morbror och kusin är här, morbror ska laga något gott till middag. Hans mat är verkligen Mums! för han är kock och jobbar på en restaurang i stan så han vet vad han gör. ;)


Nu ska jag klä på mig och gå ut.. Känner mig helt rastlös. Puss!


ledig från bloggen

Idag ska jag ta ledigt från bloggen. Ska sova typ hela dan..är skiit trött!
Vi kanske hörs senare idag, eller imorrn. Im so sorry! Kram, Milla <3

090522


Tjena. Jag har inte vart hemma därför har jag inte skrivit, jag har vart och skaffat pass. Nu är det klart. Shit vi var i polisstationen i typ nästan 3 timmar vi kom dit runt 14.00 och så vänta vi 3 timmar sen var det vår tur efter vi var klara gick vi till mcdonalds och åt där jag provade den nya mcfeast deluxe dubble cheese eller vad det heter. Den var så stor att jag åt tre tuggor sen orkade jag inte mer. Hahah. Men den var fett god.

Fan vad skönt om 13 skoldagar slutar vi skolan. SOMMARLOV!, om 9 dagar kommer dom visa en bit av New moon!, 14 dagar så mi n syrra tar examen och blir socionom27 dagar åker jag till CUBA! och träffar andra halvan av familjen. Många dagar att längta till och alla är inte uppskrivna men dom närmaste..

Idag är det laser night på club glamour.. ska ni gå? jag tror inte jag ska gå, orkar inte. Men det kommer vara laser night och DJ Moreno/Quality kommer vara där ! aja, vi får se om jag går. Jag har VIP biljett men den ska jag sälja annars om jag inte går. Intresserad? Hahha.

Men jag ska dra ut igen.. vi hörs sen. Puss.

Negro min sweetheart!


Kolla vad söt valpen är! Jag har bestämt mig vad den ska heta den ska heta Negro (Svart) för att den
är ju svart.  Fyfan vad jag saknar min hund Dulce det verkligen gör ont och kolla på dom här bilderna
på henne och hennes valp. Men ja, jag vet att hon mår bra i alla fall.. and that's good. Han som håller
Negro är min morfar. Saknar morfar! :'( Fan, jag vill tillbax till Chile nu! se hela familjen igen.. Men det
kommer få bli i vintern hoppas jag. Tack Nico (kusin) ! För att skicka alla bilderna. Han fattar svenska
så jag behöver inte översätta ;) SAKNAR CHILE SO SO MUCH! Besos! (puss!)

Fråga till er läsare..


Har ett par frågor till er läsare.. Vad vill ni jag ska ha mer i bloggen ?, hur kan jag förbättra mig? och vad vill ni jag ska skriva mindre av i bloggen ? Så skriv det första som kommer upp i minnet.. Jag skulle vara väldigt tacksam om ni gjorde det för då vet jag vad jag kan förbättra mig med och vad jag kan ändra på.. Kanske mer videoblogg, bilder, mode, twilight, osv.. Så hoppas ni svarar på min fråga.. Hugs&kisses.

BYT TILL TV3!



Byt snabbt till TV3 nu! Det är Tyra Banks Show och gissa vem som kommer vara där! TAYLOR LAUTNER och ROBERT PATTINSON! Jag har redan sett den här avsnitten på youtube men aldrig på själva programen på tvn. Så skynda och byt! Fyfan asså. OMG! Robert kommer bita Tyra! sen en tjej kommer vinna Edwards silvriga bil som han har i twilight. Okej, mer kommer jag inte avslöja. BYT, BYT & BYT till trean!

CHILLA!

Shuue! Har precis käkat frukost det blev pankakor. Thanks mami! :D

Tidigare idag runt 10.00 när jag låg och sov så skrek mina kompisar utanför min fönster och typ kastade små stenar genom min fönster. Dom skrek "CAMILLA! KOM UT!" typ 5 ggr och den 5te öppnade jag fönstret helt och sa "HÅLL KÄFTEN, LÅT MIG SOVA!" hahha jag är verkligen inte på humör på morgonen! sen satt jag mobilen på att den skulle ladda för att den hade dött typ 1 min efter jag satt på den fick jag tusen sms. Orkade inte kolla på dom så jag stängde av mobilen så när jag öppnade den hade jag 15 missade samtal och 32 missade sms.  Hahah, chilla! BOMBA INTE! Haha och alla handlade om samma grejer om vi kunde träffas idag. Shit låt mig sova tänkte jag. Bara för att det är inte skola idag vill alla umgås. :p

Vi hörs sen.. Love you!

OUFF! wolf pack! :o

shirtless wolfpack new moon jacob black

Här är hela "wolf pack" inclusive Jacob Black. Jag har visat samma bild förut fast
utan Jacob. Vad mer ska jag säga än OH HOT DAMN! Kolla på Jacob's muscler!!
Döör! Man bara dreglar när man ser bilden. Hahha. Vad vore wolf pack utan Jacob! :)

Dulce har fått en valp.


Hejsan!

Idag har jag inte kunnat skrivat pågrund av att det var knas med blogg.se. Aja, nu är det fixat tror jag.

Jag har inte gjort något speciellt idag. Vi hade matteproven. FYFAN vad svår provet var.

Ni vet min hund Dulce som jag har i Chile. Hon fick valpar! två valpar men en dog vid födseln :( så det blev bara en kvar. Men fan att jag vill åka till Chile och se Dulce och valpen nu. Mormor säger att valpen är inte större än en hand och den är svart. Säkert pappan som var svart för Dulce är ju brun. Här är bilder på Dulce, när jag var där i Chile i vintras eller sommar där. Min kusin ska skicka bilder på valpen, så när han skickar kommer jag visa er. Men  jag har inga nu. Valpen föddes förra veckan men mormor berätta idag när vi ringde dit. Jag kommer få bestämma namnet som jag gjorde på Dulce också som betyder "Godis". Jag vet inte vad jag ska kalla valpen, den är kille så jag har tänkt kanske Rolex, Jakenegrito (svart), Black... Haha kom gärna på fler ideer på namn till Dulce's lilla valp. Vad glad jag är. Fan vad söt den måste vara! JAG VILL SE DEN! :/

Tacobar!

Sorry för att jag bara skrivit om new moon idag men hade verkligen ingenting speciellt att berätta om förutom det där.

Jag skulle igenkligen gå ta passfoto för jag behöver göra ny pass. Så vi åkte till Haninge och det var stängt. I datan stod det att det var från 10 - 19 sen när vi kommer dit står det 10-15. Så jag får göra det imorrn istället. Men eftersom vi var i Haninge och mamma skulle inte vara hemma för att laga mat så bjöd pappa mig på Tacobar och eftersom min bror inte gillar tacost och ville ha mcdonalds tog vi hem och alla fick äta vad dom ville. jag tog min favorit nacho deluxe! MUMS! ÄLSKAR TACOBAR! ända maten jag älskar + donken såklart.

Men annars har jag övat inför provet till imorrn. Jag tror jag kan allting i alla fall. Det verkar inte så svårt när man väl har lärt sig. Men jag kommer säkert blanda ihop allting för allting liknar varann. Haha.  Ärligt FUCK MATTE! det är så jävla svårt. man borde bara veta plus, minus, gånger och delat. Inget mer det borde fan räcka. Men min mattelärare verkar älska mig för hon är aldrig hård mot mig. T.ex: om jag pratar säger hon till den andra personen inte till mig :p Sen accepterar hon att jag kommer sent och glömmer läxan. Hahha. Jag fattar inte varför jag är typ äkta knasbarnet när vi har matte.. Aja. Whatever ska inte klaga det är bra att hon inte skäller så mycket på mig. (a)

Fett skönt imorrn är det sista skoldagen för den här veckan! Wiiiee! Tänk det är bara 14 skoldagar kvar! Shit! Snart sommarlov!! *glädjehopp*.

Men ska sova nu.. Vi hörs mer imorrn. Puss & kram.

Fanmade New Moon trailers..





Här hittade jag två jävligt gryma fanmade trailers av New Moon den första ser så verklig
att jag trodde det var den riktiga. Men ja, några av delarna i första trailern kommer
vara i riktiga New Moon filmen. Fan jag fattar inte hur folk gör dom här fanmade trailers
dom är ju helt amazing. Gud vad jag längtar till filmen 184 dagar kvar!

THE OFFICIAL NEW MOON POSTERN!



OMFG!
Idag exact efter att science (NO) slutade (kl.14.00) sprang jag till bibblan och tog en data för att få se den officiella New Moon postern och på gud jag dog! Jag ville skrika så högt men jag skulle fått detention (kvarsittning) om jag hade gjort det så jag gjorde inte det, som tur var. Men jag och min kompis Gisselle kunde inte hålla oss och hoppade runt av glädje. Asså OMG! kolla på EDWARD (Robert) och JACOB (Taylor) FIFAN VAD HETA! Jag kommer dö när jag ser filmen, kommer säkert få någon hjärtattack eller något. Verkligen den här postern made my fucking day! Kisses.

NEW MOON VISAS PÅ MTV MOVIE AWARDS!



Oh my fucking god!! MTV Movie Awards kommer att vara 31 Maj. MTV Adwards's producenten meddelade nyheten att min älskling Robert Pattinson, Taylor Lautner och Kristen Stewart kommer att presentera ett klipp ifrån New Moon. Så nu vet vi att vi kommer få se det första från New Moon den 31 Maj! MTV Movie Awards visas natten mellan lördag och söndag kl 03.00MTV. FAN ATT JAG SKA KOLLA! det här får jag inte missa! OMG! Fyfan vad kul att dom ska visa en del av New Moon!!  Längtar så mycket till i höst för att se den filmen. Sen kommer även min sweetheart Robert presentera den med Taylor också! :D Kan det bli bättre ? ;)

Ska ni vara uppe den natten och kolla på MTV Movie Awards ?

PS: Imorgon runt två kommer New Moon postern ut!!! Hur jävla fucking nice är inte det!? Jag kommer fan explodera av gädje snart :D Hahah.

Godnatt, ska sova nu!

Did you know?..


Något mina kompisar alltid fastnar på är mina ögon för att dom ändrar färg. Själv tycker jag att det är jobbigt, men dom tycker det är coolt typ. Haha förstår inte varför men dom bad mig visa olika bilder då mina ögon ser olika, så därför gör jag det här och också för att visa att det inte alls är coolt. Vem fan vill att ögonen ska bli mörka när man är sur t.ex då blir personer bara rädda. Tro mig det har hänt. 

Här ovanför ser ni mina ögon i olika färger. INGEN av dom är redigerade förutom typ den fjärde då min hud är jag vet inte typ lite redigerad (men inte ögonen). Den sista har jag ingen mascara så därför ser mina ögonfransar döda ut typ. Som ni ser har mina ögon olika färger.. Första är tagen i vintras, andra är tagen i regnignt väder, tredje/fjärde sommar. Mina ögon är igenkligen grön/bruna som fjärde bilden typ. När jag var mindre hade jag ljusare fast dom har blivit mörkare med tiden. Jag hade faktist blåa ögon när jag var liten.

Här ser ni skillnaden väldigt bra. Zoomade in så man kunde se riktigt bra. För en är tagen i vintras och en är tagen i somras. Så då ser man skillnaden.

Sorry för en jävligt tråkig inlägg skulle bara visa en grej för mina kompisar. Pusspuss.

Leopard flipp flopps!



Mamma köpte leopard flipp flopps ifrån lindex och dom kostade
79.50 kr. Riktigt billiga, snygga och simpel :p Kramkram!

I'm in love with a fairytale!..

Hahaha, har fastnat på den där Fairytale låten..

Hej föresten. Jag har vart hemma för det mesta och pluggat till provet vi har om två dagar. Ändå om jag vill förstå kan jag inte förstå det där matteskitet! Aja, whatever imorrn börjar vi extra tidigt för att kunna öva med vår mattelärare vad som kommer att komma på provet. Vi kommer att börja 08.00 fast igenkligen så börjar vi 08.55 men i vår schema har vi ingen matte på tisdagar så därför la hon in en matte lektion innan våra riktiga lektioner börjar *gråter*.

Imorrn har jag även guitarr prov på musiken. Den övade jag lite snabbt på idag efter skolan. Vi kommer få välja tre låtar och sen få spela dom för honom. Det tror jag kommer gå bra men sen måste man veta alla akord, han kommer typ säga spela d, e, am osv.. Det kan jag inte ! :o För jag kan bara läsa guitarr grejen men inte utantill!

Mamma köpte flippflopps till mig. Asså nu till i sommar. Nice. Bild kommer i nästa inlägg.
Love, Camilla.

Aww, så sööt!


Aaaw! Kolla så söt min älskling var när han var liten.
Han var ju fan blond när han var liten! x) Hahha.. Han
fortsätter vara lika söt fast mycket mer snyggare nu.
Visst var han söt eller vad säger ni?

BYT TILL FEMMAN!



Snabbt byt till KANAL5! Gossip Girl har börjat! Just nu
är det reklam så skynda och byt innan den börjat igen.
you know you love me.. xoxo.

shopping



Haallåå fans!
Glömde att berätta att jag har köpt den vita bikinin igår som jag såg i fredags på Topshop. Den kostade 399:- den är skit snygg, vit med guldiga detaljer och jag hittade en klänning som jag ska ha på min syrras examen (05.06.09) och min skolavsutning (10.06.09). Den är jävligt snygg.. Jag ska inte visa hur den ser ut för att det ska vara surprise men ni får se den på min skolavslutning. Men jag kan avslöja att den är ljuslila, tajt uppe/pösig nere och überhet.

Sorry för att jag inte skrev tidigare.. Var inte hemma. Hugs!

GRATTIS NORGE!



I'm in love with a fairytale!.. VÅRAT GRANNLAND VANN MED 387 POÄNG! Hahah,
det var väl såklart han var ju fan rysk.. men han var faktist rätt söt. Men låten var
hmm, njae. I alla fall GRATTIS NORGE! Plötsligt blir man glad att man delar land
med dom. Har aldrig riktigt brytt mig om Norge föräns nu. Så nästa år är Oslo
arenan bokad för ESC 2010. Ska ni gå ? Det är  ju ganska nära så man behöver
inte resa man kan bara åka dit med bil eller något!  Åter igen Grattis Norway! :D

Eurovision Song Contest 2009

Nu har jag kollat på ESC09 ganska länge.. dom håller på säga rösterna nu. Vårt grannland Norge verkar vinna! Haha. Själv tyckte jag doms låt var njae.. WTF? Im in love in a fairytale? Aja, whatever... Jag hejar Turkiet! Düm Tek Tek! Dom  e tvåa. och allt kan ändras, right? Aja, ska fortsätta kolla. Hörs när vi fått veta resultatet.

American pie presents band camp



Byt till TV3, American pie har precis börjat. :)


090516

Shit, var så trött igår så jag gick och la mig jätte tidigt. Haha jag som brukar vara uppe ända till 24.00 - 01.00.

Idag har jag inga planer för idag. Jag hade tänkt och öva på matte provet som är på onsdag men jag glömde matte boken i skolan! Great! Jag har prov på onsdag och jag glömt matte boken! Fan, hur dum kan man vara!? Men aja, jag kan alltid fråga min pappa som är proffs på matte han är ju ingenjör. Så då är han tvungen att vara bäst i matte. Haha.

Men jag vet inte, jag kanske skulle på bio idag eller imorrn kommer inte ihåg. Vi får se. Kram.

shopping with mami!


Vart i stan, gick precis efter skolan så därför har jag inte hört av mig tidigare idag. Jag har vart och letat efter bikinisar äntligen hitta jag ett par snygga på topshop. Jag ska typ köpa dom fast köpte inte dom idag för jag hade tanken att jag kanske skulle hitta snyggare. Så ja, när jag har tid ska jag köpa dom. Kollade även efter en snygg klänning till skolavslutningen, hittade massor av snygga klänningar som passade men jag vet inte vilken jag ska välja. :s Min mamma köpte en ny mobil. Den är skit snygg. Den är lila! min favvo färg. Haha. Ja, så var min fredag i alla fall ganska chill. Ska typ kolla på tv nu, har skit ont i fötterna för jag har gått hit och dit hela dagen. Nu vill jag bara softa lite. Så vi hörs sen maybe. Love you, Milla.

ESC 2009


Jag har höllt på kolla på ESC 2009. Kollat på alla låtarna. Men gud i tisdag blev jag verkligen chokad när Sverige gick vidare som andra plats. Verkligen man blir ba what? Men jag blev skit glad att Turkiet gick vidare med Düm Tek Tek. Den hejade jag faktist på.

Men nu e jag så trött så jag ska gå lägga mig. Kan knappt hålla ögonen öppna, kommer fan somna framför datan. Haha. God natt. Zzz..

Genomskinlig mobil!



OMG! Fett het mobil sån vill jag fan ha! Fett coolt med en genomskinlig mobil! Märket LG har gjort världens första "se igenom mobil" den heter LG GD900. Den genomskinliga knapparna är gjorda av riktigt glas (istället för en god högkvalite av plast) med multi-touch-funktion. Den kommer säljas i Europa och Asien. Fast jag vet inte vart i Europa.. Vi får hoppas att den säljs i Sverige. Vad tycker ni om den genomskinliga mobilen ? Skulle ni vilja prata, messa runt med en genomskinlig grej? Haha, det skulle jag vilja! :D

Thursday


Hej. Kom från skolan för en stund sen. Slutade igenkligen 14.45 men gick på matte surgery asså extra matte för att vi har en prov nästa vecka som gäller våran slutbetyg nu till sjuan. Så den måste jag verklgen PLUGGA ! PUGGA! och provet måste såklart handla om det jag har mest svårt i matte.. alltså bråk! WTF! jag fattar nada! bråk är typ det svåraste som finns och ännu svårare när det handlar om att man ska förvandla procent i bråk. Man ba what? *gråter* HATAR MATTE! Varför måste matte vara den viktigaste ämnet och varför så svååår ? :( ååh, varför finns matte över huvudtaget? okej, jag vet svaret men i alla fall! -.-

do you want to know a secret ?..


Hahaha.. Dom här bilderna har jag nog aldrig visat er ? Men japps, jag har vart som dom flesta andra vart eller är. Alltså fjortis eller typ wb fjortis i alla fall så såg man ut för ungefär 1-3 år sen.. Typ runt 2007 till vinter/våren 2008. Den här bilden är tagen sommaren 2007 och tro mig det finns tusen sånna här bilder på mig, mycket värre också. Haha, saknar faktist den sommaren och lite min fjortis tid (om man säger så) alltså inte hur jag såg ut! ush nej! jag skulle aldrig kunna bli så igen.. ärligt talat skämms jag över att se sånna här bilder på mig men liksom jag saknar alla dom där minnerna, allt knas man gjorde. Haha man var så patetisk att man skrev med "w" i varje mening. Assåw dewt vawr såw säwxight awtt skriwa såhäwr! :) Nej driver. Kommer ihåg att jag inte kunde leva utan pea (playahead) och jag hade hetaste namnen "Miilow, Millhoe, RUFFSIIG osv.." xD

Men vet ni vad jag fortsätter att älska fjortisdunk, techno och house. Hahah, men ärligt några låtar är fett sköna. Kommer fortfarande ihåg alla dom där låtarna "hejhejhej jag e bara 14 år..", "sommaren e här och jag e snyggast i världen..." och "han e våldtäcksman..." jag kan fortfarande hela texten på typ alla låtarna (a) Sen elverket x) Haha, kära gamla elw! Varje jävla fredag i den där skiten! Haha sköna minnen.

Men jag bytte skola och mötte nya människor och dom hade helt annan stil så jag började umgås med dom och till slut ändrade jag min stil helt och hållet och började lyssna på r&b/hiphop. Haha kommer ni ihåg? Jag som brukade gå runt i fjortissträck, idomin och ruffsat hår i skolan? Haha.. Fan vad PINSAMT! och alla kallade mig "fjortis, fjolla osv.." Haha, men tack vare mina underbara vänner och några andra som jag inte längre är vän med men aja jag tror ni vet vilka ni är som fick mig att ändra mig till den jag är idag. Ja, det var bara en grej jag vet ni inte visste om mig läsare.. för jag hade aldrig berättat det förut.

7D! :D


Hemma! Vi slutade precis igenkligen slutar vi 15.45. Fan va nice att börja sent och sluta tidigare. Vi har spelat fotboll hela dagen. Ärligt det här gången var typ den första gången jag gillat fotboll så jävla mycket. Jag har vart hela dagen som en Duracell kanin som bara går och går, blev typ aldrig trött. Vi vann 2 matcher, 1 oavgjord och 1 förlorade vi. Alltså vi spelade 4 matcher. Matilda och Linda var dom som sköt målen! Jag var så jävla nära två gånger. Men jaja whatever. Vi kom på 4de plats, bättre än 5te i alla fall. Men fan vad jag älskar min klass nästan alla var på topphumör och hejade och hade kul! 7D! *talalalala* (haha bara min klass fattar vad jag menar med "talalala" ;) )

Nu ska jag ta och lägga mig på soffan och kolla på tv och käka chips. Haha nöjd Eda? Jag käkar för din skull! Haha, asså mina kompisar tycker att jag borde äta. Men verkligen jag gillar inte mat :/ Asså det är inget fel på det men asså jag gillar inte äta, asså jag överlever verkligen på två måltider per dag frukost och middag! Visst ibland jag äter något gott, som nu jag ska käka chips men jag åt ingen frukost eller lunch. Men jag drack 4 flaskor vatten faktist. Min mage var full av vatten. Haha, jag vet det här är inte intressant för er läsare som inte känner mig men jag ville bara förklara det till mina (inte alla) kompisar som tjatar att jag aldrig äter och att jag borde det.

Peace out! <3

Sportsday.

Hellu! Idag så börjar vi senare än vanligt. Ni vet att jag brukar börja 08.00 fast idag så har vi sportsday (sportdag) och börjar 09.20. Haha Fan vad skönt med sovmorgon.

Jag ska nu käka frukost sen ska jag gå ta en dusch och därefter fixa mig, så hör av mig senare.

Idag fyller min älskling år glöm inte det! Haha kommer tjata om det hela dan :p Haha nä, driver. Puss & kram.

GRATTIS ÄLSKLING!


Idag fyller min älskling Robert Pattinson, 23 år! :D Grattis, Grattis & Grattis!
Hoppas han får en underbar födelsedag.. Hört att dom från twilight gänget
har planerat något kul för honom. Undra vad det är! Dom sa inget för dom ville
att det skulle vara surprise! Fan, vad jag önskar jag kunde vara med honom
idag, krama, pussa och gratta honom. Men livet är orättvis ibland. Visst är mina
bilder snygga ? Haha älskar den här nere. "HAPPY BIRTHDAY ROB! and have a
wonderful birthday!
Love you, your Camilla.<3"

Hahaha x)



Haha, gud vad patetisk tjejen är. Verkligen hon är galen !  Jag fick faktist
lust och stoppa in henne mikrofonen i munnen så att hon kan hålla käften.
Men Jacksons min. Haha, han ba "eh, okej? mår hon bra?" sen Roberts
skratt! Hahaahhahahah, HILARIOUS! Jag kan inte sluta skratta.. verkligen
tjejen är så irriterande men doms andras min när dom snackar med henne
är så sköna och Robs skratt ! OMG! Jag dör av garv! Haha.

Gossip Girl kläder!


Ni vet dom där heta kläderna som dom har på serien Gossip Girl, dom kommer att släppas på butikerna! Men det är synd att dom kommer endast släppa dom i USA. :( Men ja, man kan alltid köpa/se plaggen när man åker förbi USA.

Kläderna kommer att vara inspirerade av Blair, Serena, Vanessa och Jenny's kläder ifrån serien. Det är designern Anna Sui som har sett att ungdomarna är helt fast i kläderna. Hon kommer skapa en helt ny kollektion endast inspirerad av GG. Fan va nice! :D

Kläderna kommer börja säljas på amerikanska Target den 13 september.

Varför kan dom inte sälja utanför USA också? Vi i Sverige vill väl också ha! Vilken stil i serien gillar ni mest Blair, Serena, Jenny eller Vannessa's ? Jag kan inte välja jag gillar alla fyras stil. Men om jag måste välja gillar jag Serena's kläder mest.
XOXO Camilla.

Jävla falska rykten.

Hejsan. Min dag har vart ganska chill förens vi hade science (no), och vi skulle vara i data salen för att ta reda på fakta om en känd uppfinnare. Jag jobbar om Thomas Edison. Haha booring hatar science så jag gick in på www.posh24.se och såg den här artikeln. Jag blev så sur och sårad. Asså gash, tänkte börja gråta framför alla nästan. Men sen när jag kommer hem läste jag noga arikeln och kommentarerna och det verkar vara hans kompis flickvän. Jag hoppas det. Hoppas! Hoppas! Hoppas! Men gud ni vill inte se hur ledsen jag var. Jag var verkligen inte på humör. Men ja, nu känner jag mig lite lättnad av att få veta att det är en rykte (hoppas jag). Visst, jag kanske överdriver. Men ni vet verkligen inte hur mycket jag älskar honom. Fuck att han är känd och har money, jag skiter fullständigt i det. Jag vill ha honom och jag älskar honom med hela mitt fucking hjärta! and that's it.

grått och fult

Hej. Grått och fult är vädret. Jag satt och kolla top model 7 (gammal avsnitt). Men det finns inget intressant på tvn. Jag är ganska så trött så ska sova en stund. Ta en mini tupplur, eller vad det kallas :p

Hör av mig senare. Hugs!


Recept "Pasta med drömsås"



Vad behövs:
(2 pers)
* Pasta (4 knyten tagliatelle)
* ½ dl crème fraiche
* 2 skivor rökt skinka
* 1 msk gräslök
* 1 krm italiensk salladskrydda
* 1 tsk salt
* 1  ½ tsk svartpeppar

Gör så här:
1. Koka upp 1 liter vatten och salt i en kastrull
2. När vattnet börja koka, lägg i pastan och koka så
länge som det står på förpackningen (8min).
3. Häll pastan i ett durkslag så att vattnet försvinner.
4. Lägg tillbaka pastan i kastrullen.
5. Klipp skinka  direkt över pastan tillsätt crème fraiche,
italiensk salladskrydda, gräslök och rör om.
6. Krydda med lite svartpeppar (om du vill).

FÄRDIGT, SMAKLIG MÅLTID!
Haha vem sa att jag inte kunde laga mat ? ;)

rörig kväll

Hmm, kvällen blev jävligt rörigt efter gossip girl lagade jag maten som sagt.

Medans jag lagar mat springer min bror från köket och in till mitt rum han halkar och slår sig på armstödet av datastolen. Han skar upp en bit i ögonbrynet och fick en ganska så djup märke så vi rusar iväg med min bror till doktorn. När vi väl kommer dit får dom typ tejpa fast ögonbrynet sen ska den tydligen läka tillsammans igen.

Sen när vi kommer hem lagar jag färdigt maten för jag blev inte klar innan  för allt hände ganska så snabbt. Juste jag lägger in receptet i nästa inlägg.

Kram.


Pasta med drömsås á la Camilla !

Tjoosan!
Duschat precis and im feel fresh, fresh! :D

Har inet skrivit pågrund av att jag vart i Farsta med mamma, hon ville att jag skulle följa med och köpa hårfärg till henne. Hon vill färga håret ljusare nu till sommaren.. som vanligt -.-

Snart börjar GG! Favorit serien! ;) så missa inte om ungefär  5 min börjar den. Jag ska även laga mat idag. Pasta med drömsås. Haha, nice namn. Men jag fick faktist lära mig laga den i femman när vi hade hemkunskap (a) Den är jäävligt god. Jag kanske ger recepten sen när jag är klar.

Men nu måste jag rusa och kolla om vattnet börjat koka! Kisses, Milla.


sweet dreams..


Nu så ska jag ta och sova.. för det har blivit ganska sent.

Här kommer ett par pics tagen med min dåliga webcamera,
tog dom nyss. Visst är min sovtröja snygg ? CUBA'S flagga!
Ni vet min daddy kommer därifrån, so im half cubana! Sen
är det Tony Montana från Scarface framför flaggan och det
står "CUBANS RUN DIS SHYT" haha, skön vah ? ;)

Hoppas ni sover sött och drömmer fina drömmar för det
kommer jag göra, och ni vet vem jag drömmer om (a) Haha.
Ledtråd, han börjar på R och slutar på obert :) Good night!

I Write Sins Not Tragedies



Plötsligt börja jag tänka på den här gryma låten som man nästan såg på tvn varje dag för
ungefär 3 år sen. Kommer inte riktigt ihåg men jag gick i alla fall i 5an typ. Fan va jag älskade
den här låten och videon tyckte jag var as ball. Hitta inte den tyvärr. Jag vet, jag brukar aldrig
lyssna till rock men det betyder inte att jag inte gillar det, tvärtom jag gillar rock ganska mycket
men håller mig mer åt r&b/reggeaton sidan om man säger så och såklar gillar jag mer r&b/
reggeaton. Men den här låten får mig att längta tillbaka till så mycket och låten är så skön. Haha.
Jag minns fortfarande hela låten utan att  behöva kolla på lyrics. *stolt* Den sidan av mig visste
ni inte eller ? ;)

Big Momma's House 2



Just nu håller jag på kolla på Big Momma's House 2, såg den för fett länge sen.
När jag var yngre älskade jag den. Just nu är det reklam. Men byt till KANAL 5 om
ni vill kolla på den. Kram.

Summer + Beach = Bikini

Här har jag hittat ett par riktigt heta bikinisar från http://www.asos.com/. Vad tycks ?

ASOS Paint Splatter Triangle ASOS Wet Look Piped Triangle Bikini Top
ASOS Cotton Crochet Triangle Top O'Beach Zebra Triangle Bikini Top With Rings
By Caprice Skirted Bikini Pants By Caprice 'Energise' Bikini Shorts

SATURDAAY!

Heeey!
Vaknade för en stund sen.. Idag har jag inga planer. Chilla hemma maybe? Men jag är öppen för förslag... så om vill ni hitta på någonting, messa, ring eller skriv. Har ni inte mitt nummer? nämen oj vad synd, för den ger jag inte ut eller så kan ni kolla på gamla inlägg för då gav jag ut den, fast jag tror det var min gamla nummer (a) Mohaha. Visst är jag taskig? Haha, I know :)

Men vad ska ni göra idag? vädret värkar ju fan inte kunna bestämma sig.. först är det sol och nu kommer moln, sen sol och moln -.- Men det är i alla fall varmt ute, runt 12 grader tror jag (?)

Jag orkar inte skriva, skriver senare .. ska duscha nu.
Love yah, Millish! ;)


fredagens outfit.


Love, sex and magic.



Håller på att sjunga runt den här låten. Den är så bra, fast videon
gillar jag inte så mycket direkt. Men ja, låten är skön ;)

IM BACK ON TRACK AGAIN!

Wazzup!? Saknat mig? Jag har saknat å skriva på bloggen.. och såklart er läsare! Men hur är det?Jag har inte så mycket att göra nu. Jag har blivit klart med allt som borde vart klart and im back on track. No more homeworks to do! sköönt! Det är faktist hemskt att stå ifrån bloggen ett par dagar, för bloggen blir ju trots allt som en vardags grej att göra nu när jag har bloggat så länge. Men jag verkligen behövde det.

Fyfan vilket fint väder det vart idag. Ungefär runt 14 - 16 grader och det är ju FREDAG! Fan vad härligt. Me love fridays!

Vet ni vad .. kommer ni ihåg att dom höll på med stambyte hemma hos mig (asså fixa toan) dom blev klara med det idag och toan är superfin. Väggarna är vita och golvet blå. Sen allt ser jävligt ljust och fräsht där inne. Nice, nice!

You know you love me, XOXO !

BLOGGPAUS!


(bild sen i fredags 1 maj. 1a bilden: Linn, jag, Gisselle, Merve & Melissa,
2a bilden: Elin, Eda, jag, Gisselle, Merve & Melissa, 3e bilden: Linn, jag,
Gisselle, Merve & Melissa)

Verkligen jag är så ledsen men jag ska ta en blogg paus.  Nu när skolan närmar sig sitt slut så mer och mer läxor ger dom oss. Asså jag ska inte ha blogg pausen så länge mest typ 2 - 4 dagar inget mer. Men i alla fall på torsdag, fredag eller helgen lovar jag att komma tillbaka med massor med nya och härliga inlägg. Jag är så ledsen men det är bara för mycket och jag måste sätta mina studier framför bloggen såklart jag vill fan eller inte bli städare eller arbetslös när jag blir stor, my plannes are much much more bigger than that. Sorry, Milla. <3

Me like FRIDA tidningen sometimes..


Vart i Farsta med mamma, provade ett par bikinin. Hittade en snygg leopard mönstrad i H&M men njae, vet inte riktigt om det är den jag vill ha. Men ja, vi får se om jag köper den. Jag fick med mig FRIDA tidningen och gissa vem som var på framsidan och vad typ den här nummret av FRIDA hanldar om... ja, juste min älskling ROBERT! Haha. Det handlar också lite om min andra sweety TAYLOR! Haha FRIDA tidningen made my day! :D Kolla vilken sexig bild jag tog föreställer mig som försöker pussa ROB. Haha. Sorry för min datas webbcam dåliga kvalite.

Slumdog millionaire



Jag har vart ute typ halva dan. Vart i djurgården solade där runt hamnen eller ja, ni vet där båtarna är. Hade det jävligt nice. Käkade glass och skit. Sen drog vi en sväg runt grönan. Fyfan vad härlig den nya attraktionen ser ut att vara. Jag vill åka den ! Haha.

Sen kom jag hem, var helt slut. Har ju vart ute sen torsdagn och har inte sovit så bra. Så jag somnade i soffan och vakna en timme efter sen tjata jag på pappa för att jag ville se på slumdog millionaire, så vi såg den. Den var jätte jätte bra fast sorglig. Men jag gillade filmen jätte mycket rekommenderar verkligen för er som inte sett den. Men ni kommer säkert tycka den är sorglig alla som sett den säger det i alla fall och jag håller med.

Men nu ska jag gå lägga mig. Imorrn tror jag att jag ska plugga och typ gå till Farsta centrum en sväng. Nu ska jag läsa new moon, snart klar tror att jag blir klar under den här veckan som kommer. Den är så jävla bra att jag inte vill att den ska ta slut! Haha. Men ska gå lägga mig och läsa nu.. puss.

frukost på donken.


Jag vakna för en timme sen och eftersom pappa inte orkade laga frukost om han på tanken att vi kunde käka frukost på mcdonalds. Gottgott. Sen ska vi åka runt en sväng runt stan eller nått sånt sa pappa. Men vi får se. Hör av mig sen. Kram.

IM HOME!

Så nu är jag hemma. Kom hem precis. Jag hade skit kul.

Igår så drog jag över till min kompis Shabnam. Vi fixade oss och så. Jag hade på mig svarta leggins och vita shorts på och en svart D&G linne. Sen hade jag ruffsat till lite håret och hade ofcourse smink på mig. Sen drog vi till festen där träffa vi några av Shabnams kompisar som var skit trevliga. Vi hade skit trevligt, dansade för det mesta. Haha, det fanns typ en fjortis *host* swedens next hore som  hade väldigt slampig klädsel typ skit skit kort tubklänning och inga leggings och långa svarta stövlar med ganska så hög smal klack som höll på typ ähm strippa (?) på dans golvet och killar som var skit korta typ ända till hennes bröst kom och typ dansa med henne och hon var typ mellan alla killar och killarna taffsade på hennes bröst och andra ställen för klänningen visade väldigt mycket hud och halva bhn stack upp. Jävligt skarrigt ska jag säga! ASSÅ NÄR SKA HON FATTA ATT DET INTE ÄR FINT! Aja, Jag hängde mest runt med Shabnams kompisar för Shabnam var mest ute och snackade med hennes kompis Danne. Sen drog jag och Shabnam hem och hon var väldig deppig för en grej. Ska inte berätta det som hände så fråga inte! Så för det mesta höll jag på trösta henne och vi sjöng till sorgsna kärleks låtar. Haha. Sen gick vi och sov och vakna runt 10.30 - 11.00 (?) vi gick och köpte mjölk och lagade pankakor eller ja, Shabnam lagade pankakor till mig och henne. Sen fixade jag mig och drog till Handen terminalen och träffa Elin, Elmas, Merve och Melissa för att ta bussen till Vega och där i Vega träffa vi Eda, Gisselle, Linn och Beste, sen drog vi hem till Eda och chillade hemma hos henne. Shit Eda har finaste huset! Äkta kändis hus. Haha. Vi solade, lyssna på musik, käka och snacka. Sen gick vi till Vega baren och jag käkade en kebab tallrik *mums* och dom andra käkade andra grejer. Sen drog vi hem till Eda och såg en skräck film "Darkness" den var väl helt okej, inte så jätte läskig men ja, den var okej. Sen så drog alla och så har min valborg och 1a maj vart. Hade skit nice! Bilder kanske kommer sen, tog inte med mig kameran men mina kompisar tog bilder så ska se om dom kan skicka sen.

Vad har ni gjort under valborg och idag? Saknat mig? Haha. Pusspuss!